Loading...

Start vandaag nog met een proefles

Tijdens de proefles van 90 minuten kun je kennismaken met onze instructeurs en maak je al de eerste kilometers op de weg. Doordat de instructeur tijdens de proefles al een goed beeld krijgt van je rijvaardigheden, krijg je vaak direct een indicatie van het aantal benodigde rijlessen te horen. Wil je het liefst zo snel mogelijk je rijbewijs halen? Wacht niet langer meld je direct aan voor een Gratis proefrijles of bel ons op!

Voordelen van en proefles

. Wij halen je op en zetten we jouw weer thuis af
. Het is geheel verblijvend
. je zit negens aan vast
. De proefles kost eenmalig 40 euro maar is gratis als je besluit om bij verkeersschool rembrandt te lessen.dit wordt dan verrekend in jouw pakketprijs.

Proefles bij onze Autorijschool in Den Haag

Twijfel je welke rijschool in Den Haag het beste bij jou past? Kom langs voor een gratis proefles en ontdek welk rijlespakket het best past bij jou! Maak kennis met onze professionele rijinstructeurs in Den Haag die jou in 90 minuten gaan toetsen op niveau qua rijvaardigheid. Bij onze autorijschool in Den Haag kijken we eerst naar je inzicht en aanleg en bepalen zo hoeveel lessen je ongeveer nodig zult hebben.

Om écht goed te leren autorijden is het belangrijk om een instructeur te hebben die goed bij je past. Een instructeur die streng maar rechtvaardig is en er alles aan zal doen om jou te laten slagen. Bij onze rijschool in Den Haag doen we echt alles om ervoor te zorgen dat jij zo snel mogelijk goed leert rijden, zodat je gemakkelijk je rijexamen kunt halen.

Schrijf je in via onderstaand formulier of bel naar +31 639 198 728