Rijschool in Kwintsheul

Als rijschool Kwintsheul zorgen wij er voor dat onze leerlingen steeds op de meest optimale wijze hun rijbewijs kunnen behalen. Niet alleen zorgen wij voor comfortabele en efficiënte rijlessen, daarnaast bieden we deze ook nog eens tegen een zeer interessante kostprijs. We verlagen de druk die mensen vaak voelen voor het volgen van hun rijlessen door een flexibele inplanning mogelijk te maken. Ben jij dus op zoek naar een professionele rijschool waarbij je jouw rijlessen op eigen tempo kan volgen? Zoek dan niet verder en ontdek wat wij als rijschool Kwintsheul jou allemaal te bieden hebben!

Wat maakt onze rijschool zo bijzonder?

Als ervaren rijschool Kwintsheul met een uitstekende reputatie doen we er steeds alles aan om ons te onderscheiden van onze concurrenten. We doen dit op verschillende manieren. Wij begrijpen bijvoorbeeld dat het volgen van rijlessen voor veel mensen financieel niet zo voor de hand liggend is. Om toch iedereen de mogelijkheid te bieden om rijlessen te kunnen volgen maken we het voor onze cursisten mogelijk om hun rijlessen in termijnen te betalen. Zo hoeft het behalen van je rijbewijs geen grote impact te hebben op jouw financiële situatie!

Uiteraard denken we als rijschool Kwintsheul niet alleen maar aan het kostenplaatje voor onze cursisten. Daarnaast stellen we ook alles in het werk om zo optimaal mogelijk aan alle wensen tegemoet te komen. Zo kunnen onze leerlingen altijd rekenen op dezelfde, vaste rijinstructeur. Bovendien kunnen de rijlessen op flexibele wijze worden ingepland. Dit betekent onder meer dat de lessen ook op zaterdag door kunnen gaan. Voor mensen die te maken hebben met faalangst voorzien we bovendien steeds een uiterst specialistische aanpak. Zo kunnen ook mensen met faalangst in alle comfort hun rijbewijs behalen!

Snel je rijbewijs behalen? Geen probleem!

Zou je graag je rijbewijs in een zo kort mogelijke tijd willen kunnen behalen? Ook in dat geval ben je bij onze rijschool Kwintsheul aan het juiste adres! Door het volgen van een spoedcursus is het mogelijk om binnen een periode van 2, 4 of 6 weken jouw rijbewijs te behalen. Voordat je een dergelijke spoedcursus bij ons kan volgen dien je wel steeds een proefrijles af te leggen. Het spreekt immers voor zich dat een spoedcursus voor het behalen van het rijbewijs niet voor iedereen aangewezen is. We willen er dus wel echt zeker van zijn dat je deze spoedcursus tot een goed einde kan brengen. Blijk je de spoedcursus toch met succes af te kunnen ronden? Dan kan je op deze manier in geen tijd jouw rijbewijs op zak hebben!

Gratis proefles aanvragen

De keuze die je maakt voor een bepaalde rijschool is altijd een beetje spannend. Je wil er namelijk wel echt zeker van zijn dat je kan rekenen op echt professionele en ervaren instructeurs. Wij vinden het als rijschool Kwintsheul belangrijk dat we iedereen die bij ons rijlessen volgt een echt goed en vertrouwd gevoel kunnen geven. Omwille van deze reden kan iedereen bij ons een gratis proefles aanvragen. Op deze manier kan je jezelf overtuigen om jouw rijlessen te volgen bij onze ervaren en uitnodigende rijschool!

Wachttijden?

We hebben momenteel geen wachttijden. Wil je binnen 2, 4 of zes weken je rijbewijs halen? Dat kan met onze spoedcursus. Meld je snel aan voor een proefles.

Pakket 1

 • 15 lessen van 60 minuten
 • CBR Praktijkexamen
 • Vaste rijinstructeur
 • Gratis proefles t.w.v €40,-
 • Gratis online theorie t.w.v €49,95,-

€1045 € 975,-

DIRECT INSCHRIJVEN

Pakket 2

 • 20 lessen van 60 minuten
 • CBR Tussentijdse toets
 • CBR Praktijkexamen
 • Gratis proefles t.w.v €40,-
 • Gratis online theorie t.w.v. €49,95,-

€1470 € 1400,-

DIRECT INSCHRIJVEN

Pakket 3

 • 30 lessen van 60 minuten
 • CBR Praktijkexamen
 • Vaste rijinstructeur
 • Gratis proefles t.w.v €40,-
 • Gratis online theorie t.w.v. €49,95,-

€1720 € 1650,-

DIRECT INSCHRIJVEN

Pakket 4

 • 30 lessen van 60 minuten
 • CBR Tussentijdse toets
 • CBR Praktijkexamen
 • Gratis proefles t.w.v €40,-
 • Gratis online theorie t.w.v. €49,95,-

€1920 € 1850,-

DIRECT INSCHRIJVEN

Deze prijzen zijn geldig vanaf 31 augustus 2021

Veelgestelde vragen over onze autorijschool in Kwintsheul

We kunnen het ons goed voorstellen dat je best wat vragen hebt voordat je gaat rijlessen in Kwintsheul. Lees hieronder veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan even contact met ons op!

Bij onze rijschool in Kwintsheul zijn we volledig gespecialiseerd in het aanbieden van autorijlessen.

Wanneer je bij onze rijschool in Kwintsheul besluit een gratis proefles te nemen, wordt het duidelijker hoeveel rijlessen jij nodig hebt om je rijbewijs te behalen. De rij instructeur zal dan een advies op maat geven.

Bij onze autorijschool in Kwintsheul kijken we eerst naar je inzicht en aanleg en bepalen zo hoeveel lessen je ongeveer nodig zult hebben. Hierna zal je op je eigen tempo je rijbewijs kunnen behalen. Wij zorgen altijd voor een persoonlijke aanpak.

In de onderstaande tabel geven wij alvast een indicatie op basis van het type leerling.

Type leerlingUitvoeringAantal lessen
Hele vlotte leerlingNa de uitleg van je instructeur voer je de opdracht na 1/2 keer perfect uit.10-20 lessen
Vlotte leerlingNa de uitleg van je instructeur voer je de opdracht na 3 keer goed uit.20-30 lessen
Gemiddelde leerlingNa de uitleg van je instructeur voer je de opdracht na 3 keer redelijk uit.25-40 lessen
Matige leerlingNa de uitleg van je instructeur voer je de opdracht na 6 keer redelijk uit.35-50 lessen
Trage leerlingNa de uitleg van je instructeur voer je de opdracht na meer dan 8 keer redelijk uit.50+ lessen

Je mag vanaf 16,5 jaar beginnen met rijlessen voor je autorijbewijs. Ook mag je dan een tussentijdse toets afleggen. Vanaf 17 jaar mag je praktijkexamen doen.

Tot 18 jaar moet je onder begeleiding rijden met een coach. Je moet dan ten alle tijden, naast je rijbewijs, een begeleiderspas bij je dragen.

Om werkende mensen ook de mogelijkheid te bieden om rijlessen te volgen, biedt onze rijschool Kwintsheul ook lessen op Zaterdag aan.

Onze proefles van 90 minuten is 100% gratis mits je besluit een pakket bij ons af te nemen.

Wij passen onze rijlessen altijd aan, aan jouw gewenste tempo. Zo zorgen we dat je je helemaal comfortabel voelt achter het stuur.

Met een spoedcursus zou je binnen 4 weken je rijbewijs kunnen halen. Gemiddeld duurt het 5 maanden om je rijbewijs te halen.

Bij onze autorijschool in Kwintsheul is het ook mogelijk om in termijnen te betalen.

Wij werken altijd met vaste rij-instructeurs Als cursist spreekt het voor zich dat je vertrouwen moet hebben in de expertise van de rijinstructeur. Het zou zonde zijn wanneer deze vertrouwensband tijdens het leren autorijden plots zou worden verbroken door het toegekend krijgen van een andere rijinstructeur. Dat is bij ons dan ook nooit het geval. Wij voorzien voor onze leerlingen dan ook altijd een vaste rijinstructeur voor de volledige lessenreeks.

Bij Verkeersschool Rembrandt heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een speciaal faalangst rijexamen. Veel mensen vrezen dat hun zenuwen de overhand zullen nemen tijdens het afrijden. Geldt dat ook voor jou? Dan is een faalangst examen voor jou de perfecte oplossing! Je ontdekt op deze pagina welke voordelen dit type rijexamen voor jou nu precies met zich meebrengt.

Onze proefles van 90 minuten t.w.v. 40 euro is 100% gratis als je besluit een pakket bij ons te nemen.

Tijdens de proefles van 90 minuten kun je kennismaken met onze instructeurs en maak je al de eerste kilometers op de weg. Doordat de instructeur tijdens de proefles al een goed beeld krijgt van je rijvaardigheden, krijg je vaak direct een indicatie van het aantal benodigde rijlessen te horen

Wij doen er alles aan om je rijbewijs in 1 keer te halen, maar mocht dit niet lukken komen we je tegemoet met een gratis herexamen. Je bent wel verplicht om hiervoor een herexamen pakket af te nemen van 8 lessen van 60 minuten voor €360,-  Dit herexamen (t.w.v. €280,-) is dan volledig gratis, dus je betaalt niet voor het examen maar voor de extra rijlessen. Onze instructeurs zullen er alles aan zal doen om jou te laten slagen en dat jij zo snel mogelijk goed leert rijden, zodat je gemakkelijk je rijexamen kunt halen.