Rijschool in Delfgauw

Wanneer je op zoek gaat naar een rijschool Delfgauw om rijlessen bij te volgen zal je ongetwijfeld enkele eisen in gedachten hebben. Het is in eerste instantie dan ook belangrijk dat je bent verzekerd van zo kwalitatief mogelijke rijlessen. Deze bepalen niet alleen de basis voor jouw rijervaring, daarnaast zijn ze ook verantwoordelijk voor je slaagkansen bij het rijexamen. Daarnaast spreekt het voor zich dat het ook prettig is wanneer je altijd kan rekenen op dezelfde, vaste rijinstructeur. Wil jij graag een beroep doen op een rijschool Delfgauw welke aan al deze eisen weet te voldoen? Dan is Verkeersschool Rembrandt jou rijschool.

Een gratis proefles volgen bij onze rijschool in Delfgauw

Wij vinden het als rijschool Delfgauw belangrijk dat onze cursisten met een oprecht goed gevoel bij ons aan de slag gaan met het volgen van hun rijlessen. Van ons krijg je een gratis rijles. Deze gratis proefles is niet alleen interessant voor de cursist, maar ook voor de rijinstructeur. Op deze manier kan er namelijk meteen worden bepaald of bijvoorbeeld een spoedcursus wel of niet tot de mogelijkheden behoort. Overtuig dus in ieder geval jezelf door bij ons een gratis proefles te volgen!

Een pakket met rijlessen op maat van jouw wensen

Het spreekt voor zich dat niet iedereen even veel rijlessen nodig zal hebben om klaargestoomd te worden voor het rijexamen. Omwille van deze reden hebben wij er voor gekozen om verschillende pakketten aan te bieden aan onze (potentiële) cursisten. Deze pakketten bevatten respectievelijk 15, 25 of 35 lessen van telkens 60 minuten. In elk pakket is zoals eerder reeds aangegeven dus ook een gratis proefles inbegrepen. Kies je er voor om één van onze aangeboden pakketten af te sluiten? Dan kan je altijd rekenen op een vaste rijinstructeur. Bovendien kunnen de rijlessen flexibele worden ingepland. Wil jij graag op zaterdag lessen? Dan is ook dat bij onze rijschool Delfgauw zonder probleem mogelijk!

De betaling van jouw rijlessen kan in termijnen gebeuren

Als autorijschool Delfgauw stellen wij alles in het werk om er voor te zorgen dat iedereen op de meest optimale wijze zijn of haar rijbewijs kan behalen. Wij begrijpen dan ook als geen ander dat het volgen van rijlessen voor veel mensen behoorlijk prijzig kan zijn. Ondanks het feit dat wij onze pakketten ongelofelijk scherp hebben geprijsd hebben we nog een extra voordeel voor onze cursisten in petto. Bij ons is het namelijk mogelijk om de kostprijs van  de rijlessen in termijnen te betalen! Op deze manier hoeft ook het kostenplaatje geen obstakel meer te vormen voor wat het behalen van je rijbewijs betreft.

Jouw rijbewijs behalen met een spoedcursus? Het kan!

Het is mogelijk jouw rijbewijs binnen een zo kort mogelijke termijn te kunnen halen. Nu je toch de keuze hebt gemaakt om rijlessen te volgen spreekt het voor zich dat je het liefst van allemaal zo snel mogelijk je rijbewijs zal willen behalen. Door het volgen van een gratis proefles zal er door onze rijinstructeur worden bepaald of je in staat bent om één van onze  spoedcursussen te volgen. Is dat het geval? Dan kan je jouw rijbewijs binnen de 2, 4 of 6 weken behalen! Het mag dan ook duidelijk zijn, ook voor het volgen van een spoedcursus voor het behalen van je rijbewijs ben je bij ons aan het juiste adres!

Wachttijden?

We hebben momenteel geen wachttijden. Wil je binnen 2, 4 of zes weken je rijbewijs halen? Dat kan met onze spoedcursus. Meld je snel aan voor een proefles.

Pakket 1

 • 15 lessen van 60 minuten
 • CBR Praktijkexamen
 • Vaste rijinstructeur
 • Gratis proefles

€995 € 955,-

DIRECT INSCHRIJVEN

Pakket 2

 • 20 lessen van 60 minuten
 • CBR Praktijkexamen

 • Vaste rijinstructeur

 • Gratis online theorie t.w.v. €49,95

€1270 € 1180,-

DIRECT INSCHRIJVEN

Pakket 3

 • 30 lessen van 60 minuten
 • CBR Praktijkexamen

 • Vaste rijinstructeur
 • Gratis online theorie t.w.v. €49,95

€1720 € 1630,-

DIRECT INSCHRIJVEN

Pakket 4

 • 30 lessen van 60 minuten
 • Tussentijdse toets
 • CBR Praktijkexamen

 • Gratis online theorie t.w.v. €49,95

€1920 € 1830,-

DIRECT INSCHRIJVEN

Deze prijzen zijn geldig vanaf 1 mei 2021