Rijschool Berkel en Rodenrijs

Als rijschool Berkel en Rodenrijs stellen we altijd alles in het werk om onze cursisten zo optimaal mogelijk van dienst te zijn. Dit is op verschillende vlakken terug te zien. Uiteraard is het financiële aspect belangrijk. Wij begrijpen dat het volgen van rijlessen voor veel mensen financieel erg zwaar kan zijn. Wij komen hier op twee verschillende manieren in tegemoet. In eerste instantie kan je bij onze rijschool Berkel en Rodenrijs rijlessen volgen tegen een zeer interessante prijs. Dat is echter niet alles. Daarnaast is het namelijk ook zo dat je jouw lessen in termijnen kan betalen. De combinatie van beide mogelijkheden zorgt er voor dat het volgen van rijlessen bij onze rijschool voor iedereen financieel toegankelijk is.

Op de meest comfortabele manier rijlessen volgen

Het volgen van rijlessen kan niet alleen financieel zwaar zijn, daarnaast brengt het voor veel mensen ook de nodige hoeveelheid aan stress met zich mee. Dat is echter nergens voor nodig. Onze ervaren rijinstructeurs zijn als geen ander uitstekend geplaatst om jou te helpen bij het behalen van jouw rijbewijs. Dit bovendien precies op die manier die jij het liefste hebt. Wil je bijvoorbeeld graag rijlessen in kunnen plannen op zaterdag? Dan is dat geen probleem. Bovendien beschik je bij ons altijd over een vaste rijinstructeur. Dat is belangrijk voor het vertrouwen van onze leerlingen. Hoe dan ook, wil je graag in alle comfort jouw rijbewijs behalen? Dan is het zeker de moeite waard om te ontdekken wat wij als rijschool Berkel en Rodenrijs jou allemaal te bieden hebben

Specialistische aanpak voor mensen met faalangst

Veel mensen worden vandaag de dag geconfronteerd met faalangst. Dit is natuurlijk een niet onbelangrijk probleem. Faalangst kan er namelijk zomaar voor zorgen dat het behalen van je rijbewijs een behoorlijk stuk moeilijker wordt. Gelukkig hebben wij als rijschool Berkel en Rodenrijs op dit vlak de perfecte oplossing voor jou beschikbaar. Wij hanteren namelijk een specialistische aanpak voor mensen die lijden aan faalangst. Op deze manier wordt het ook voor deze doelgroep eenvoudiger dan ooit om op een comfortabele manier het rijbewijs te behalen. Ben jij dus iemand die lijdt aan faalangst en lijkt dit het behalen van je rijbewijs in eerste instantie een beetje in de weg te staan? Ontdek dan meteen de unieke voordelen die verbonden zijn aan het volgen van rijlessen bij onze rijschool Berkel en Rodenrijs!

Met een spoedcursus snel jouw rijbewijs halen

Ben jij bijzonder gemotiveerd om meteen jouw rijbewijs te behalen? Wil je dit dan ook graag binnen een zo kort mogelijke tijdspanne kunnen realiseren? Ook in dat geval biedt onze rijschool Berkel en Rodenrijs jou daarvoor een uitstekende oplossing! Het is bij ons namelijk mogelijk om een speciale spoedcursus te volgen. Door het volgen van een dergelijke spoedcursus kan je in twee, vier of zes weken jouw rijbewijs behalen. Let wel, het spreekt voor zich dat niet iedereen even gebaat is bij een dergelijke spoedcursus. Om er zeker van te zijn dat je op de best mogelijke manier jouw rijbewijs kan behalen wordt er dan ook altijd eerst een proefles georganiseerd. Blijkt op basis van deze proefles dat het volgen van de spoedcursus voor jou tot de mogelijkheden behoort? Dan kan je in een mum van tijd jouw rijbewijs behalen!

Wachttijden?

We hebben momenteel geen wachttijden. Wil je binnen 2, 4 of zes weken je rijbewijs halen? Dat kan met onze spoedcursus. Meld je snel aan voor een proefles.

Pakket 1

 • 10 lessen van 60 minuten
 • CBR Praktijkexamen
 • Vaste rijinstructeur
 • Gratis proefles t.w.v €40,-
 • Gratis online theorie t.w.v. €59,-

€829 € 740,-

DIRECT INSCHRIJVEN

Pakket 2

 • 20 lessen van 60 minuten
 • CBR Praktijkexamen
 • Vaste rijinstructeur
 • Gratis proefles t.w.v €40,-
 • Gratis online theorie t.w.v. €59,-

€1279 € 1180,-

DIRECT INSCHRIJVEN

Pakket 3

 • 30 lessen van 60 minuten
 • CBR Praktijkexamen
 • Vaste rijinstructeur
 • Gratis proefles t.w.v €40,-
 • Gratis online theorie t.w.v. €59,-

€1729 € 1620,-

DIRECT INSCHRIJVEN

Deze prijzen zijn geldig vanaf 10 oktober 2021

Veelgestelde vragen over onze autorijschool in Berkel en Rodenrijs

We kunnen het ons goed voorstellen dat je best wat vragen hebt voordat je rijlessen neemt. Lees hieronder veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet bij? Neem dan even contact met ons op!

Bij onze rijschool zijn we volledig gespecialiseerd in het aanbieden van autorijlessen.

Wanneer je bij onze rijschool in Berkel en Rodenrijs besluit een gratis proefles te nemen, wordt het duidelijker hoeveel rijlessen jij nodig hebt om je rijbewijs te behalen. De rij instructeur zal dan een advies op maat geven.

Bij onze autorijschool kijken we eerst naar je inzicht en aanleg en bepalen zo hoeveel lessen je ongeveer nodig zult hebben. Hierna zal je op je eigen tempo je rijbewijs kunnen behalen. Wij zorgen altijd voor een persoonlijke aanpak.

In de onderstaande tabel geven wij alvast een indicatie op basis van het type leerling.

Type leerlingUitvoeringAantal lessen
Hele vlotte leerlingNa de uitleg van je instructeur voer je de opdracht na 1/2 keer perfect uit.10-20 lessen
Vlotte leerlingNa de uitleg van je instructeur voer je de opdracht na 3 keer goed uit.20-30 lessen
Gemiddelde leerlingNa de uitleg van je instructeur voer je de opdracht na 3 keer redelijk uit.25-40 lessen
Matige leerlingNa de uitleg van je instructeur voer je de opdracht na 6 keer redelijk uit.35-50 lessen
Trage leerlingNa de uitleg van je instructeur voer je de opdracht na meer dan 8 keer redelijk uit.50+ lessen

Je mag vanaf 16,5 jaar beginnen met rijlessen voor je autorijbewijs. Ook mag je dan een tussentijdse toets afleggen. Vanaf 17 jaar mag je praktijkexamen doen.

Tot 18 jaar moet je onder begeleiding rijden met een coach. Je moet dan ten alle tijden, naast je rijbewijs, een begeleiderspas bij je dragen.

Om werkende mensen ook de mogelijkheid te bieden om rijlessen te volgen, biedt onze rijschool ook lessen op Zaterdag aan.

Onze proefles van 90 minuten is 100% gratis mits je besluit een pakket bij ons af te nemen.

Wij passen onze rijlessen altijd aan, aan jouw gewenste tempo. Zo zorgen we dat je je helemaal comfortabel voelt achter het stuur.

Met een spoedcursus zou je binnen 4 weken je rijbewijs kunnen halen. Gemiddeld duurt het 5 maanden om je rijbewijs te halen.

Bij onze autorijschool in Berkel en Rodenrijs is het ook mogelijk om in termijnen te betalen.

Wij werken altijd met vaste rij-instructeurs Als cursist spreekt het voor zich dat je vertrouwen moet hebben in de expertise van de rijinstructeur. Het zou zonde zijn wanneer deze vertrouwensband tijdens het leren autorijden plots zou worden verbroken door het toegekend krijgen van een andere rijinstructeur. Dat is bij ons dan ook nooit het geval. Wij voorzien voor onze leerlingen dan ook altijd een vaste rijinstructeur voor de volledige lessenreeks.

Bij Verkeersschool Rembrandt heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een speciaal faalangst rijexamen. Veel mensen vrezen dat hun zenuwen de overhand zullen nemen tijdens het afrijden. Geldt dat ook voor jou? Dan is een faalangst examen voor jou de perfecte oplossing! Je ontdekt op deze pagina welke voordelen dit type rijexamen voor jou nu precies met zich meebrengt.