Rijschool Delft

Als Rijschool Delft maken wij het voor iedereen uit Delft en omgeving mogelijk om in hun eigen regio met de auto te leren rijden. Dit bovendien niet alleen op een efficiënte, maar ook op een financieel interessante manier. Onze cursisten kunnen geheel op hun eigen tempo de rijlessen laten inplannen. Wil jij graag ook een deel van jouw lessen op zaterdag laten plaatsvinden? Ook dat is uiteraard zonder enig probleem mogelijk!

Voordelig leren autorijden bij onze Rijschool Delft

In eerste instantie is het voor veel mensen belangrijk om te weten welke kosten er zijn verbonden aan leren autorijden. Op dit vlak hoef je, je bij ons alvast geen zorgen te maken. Wij begrijpen dat de kosten die verbonden zijn aan rijlessen voor veel mensen een zware noot zijn om te kraken. Omwille van deze reden hebben wij er voor gekozen om onze klanten de mogelijkheid aan te bieden om in termijnen te betalen. Het gespreid betalen van jouw rijlessen zorgt er voor dat onze rijschool Delft voor iedereen een lessenpakket op maat van diens financiële mogelijkheden kan aanbieden.

Rijschool Delft

Keuze uit drie verschillende pakketten

Als rijschool Delft begrijpen wij als geen ander dat niet elke cursist hetzelfde is. Omdat het belangrijk is dat je over voldoende ervaring in het verkeer beschikt voordat je alleen de weg gaat hebben wij drie verschillende pakketten in het leven geroepen. Zo kan je er voor kiezen om 15, 20 of 30 lessen van 60 minuten te volgen. Bij elk pakket is overigens een gratis proefles inbegrepen. Op deze manier weet je pas echt zeker dat onze rijinstructeurs als geen ander geschikt zijn om jouw tot de nieuwe koning (of koningin) van de weg te maken! In elk pakket is ook een CBR praktijkexamen voorzien.

Op je eigen tempo met de auto leren rijden in Delft

Veel mensen voelen zich gedwongen om zo snel mogelijk te leren autorijden. In de praktijk pakt dat echter zelden goed uit. Omwille van deze reden vinden wij het als rijschool Delft belangrijk dat onze cursisten op hun eigen tempo met de auto leren rijden. Bovendien worden alle lessen ook ingepland zoals jij dat wenst. Wil je rijlessen volgen op zaterdag? Dan is ook dat bij Verkeersschool Rembrandt mogelijk.

Een spoedcursus rijbewijs volgen? Ook dat is perfect mogelijk bij Rijschool Delft!

Wil jij graag op korte termijn jouw rijbewijs kunnen halen? In dat geval is het de moeite waard om één van onze verschillende spoedcursussen te volgen! Het is bij Verkeersschool Rembrandt mogelijk om een spoedcursus te volgen om in 2, 4 of 6 weken je rijbewijs te halen. Wie zei ook alweer dat leren met de auto rijden een langdurig proces is? Absoluut niet! Wij stomen onze cursisten in geen tijd klaar voor het afleggen van hun rijexamen. Wil jij dus met andere worden ook graag op korte termijn jouw rijbewijs halen? Doe dan zeker een beroep op onze rijschool Delft!

Wachttijden?

We hebben momenteel geen wachttijden. Wil je binnen 2, 4 of zes weken je rijbewijs halen? Dat kan met onze spoedcursus. Meld je snel aan voor een proefles.

Pakket 1

 • 10 lessen van 60 minuten
 • CBR Praktijkexamen
 • Vaste rijinstructeur
 • Gratis proefles t.w.v €40,-
 • Gratis online theorie t.w.v. €59,-

€829 € 740,-

DIRECT INSCHRIJVEN

Pakket 2

 • 20 lessen van 60 minuten
 • CBR Praktijkexamen
 • Vaste rijinstructeur
 • Gratis proefles t.w.v €40,-
 • Gratis online theorie t.w.v. €59,-

€1279 € 1180,-

DIRECT INSCHRIJVEN

Pakket 3

 • 30 lessen van 60 minuten
 • CBR Praktijkexamen
 • Vaste rijinstructeur
 • Gratis proefles t.w.v €40,-
 • Gratis online theorie t.w.v. €59,-

€1729 € 1620,-

DIRECT INSCHRIJVEN

Deze prijzen zijn geldig vanaf 10 oktober 2021

Proefles bij onze Autorijschool in Delft

Twijfel je welke rijschool in Delft het beste bij jou past? Kom langs voor een gratis proefles en ontdek welk rijlespakket het best past bij jou! Maak kennis met onze professionele rijinstructeurs in Delft die jou in 90 minuten gaan toetsen op niveau qua rijvaardigheid. Bij onze autorijschool in Delft kijken we eerst naar je inzicht en aanleg en bepalen zo hoeveel lessen je ongeveer nodig zult hebben.

Om écht goed te leren autorijden is het belangrijk om een instructeur te hebben die goed bij je past. Een instructeur die streng maar rechtvaardig is en er alles aan zal doen om jou te laten slagen. Bij onze rijschool in Delft doen we echt alles om ervoor te zorgen dat jij zo snel mogelijk goed leert rijden, zodat je gemakkelijk je rijexamen kunt halen.

Rijschool in Delft met faalangst rijexamen

Voor veel mensen is het rijles traject een spannende periode. Zeker met een toekomend rijexamen in het achterhoofd. Het kan daarom voorkomen dat er faalangst ontwikkeld waardoor je rijlessen in Delft minder voorspoedig verlopen. Bij onze rijschool in Delft zijn we gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met faalangst.
Heb jij last van faalangst. Dan adviseren wij met klem om te kiezen voor het aanschaffen van een faalangst rijexamen bij onze autorijschool in Delft. Het faalangstexamen is er namelijk volledig op gericht om jou precies die rust te bieden die jij nodig hebt om jouw rijexamen in Delft tot een goed einde te brengen. Zo voorkom je dat zenuwen uiteindelijk een stokje voor het behalen van jouw rijbewijs zullen steken. Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen. Neem contact op met onze rijschool in Delft!

Voordelige rijles pakketten bij onze Rijschool Delft

Rijlessen in Delft hoeft helemaal niet duur te zijn! Wij bieden voordelige rijlespakketten inclusief rijexamen! Liever per les betalen? Dat kan bij ons ook! Onze rijschool in Delft is altijd volledig flexibel. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze tarieven of neem contact met ons op!

Veelgestelde vragen over onze autorijschool in Delft

We kunnen het ons goed voorstellen dat je best wat vragen hebt voordat je gaat rijlessen in Delft. Lees hieronder veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan even contact met ons op!

Bij onze rijschool in Delft zijn we volledig gespecialiseerd in het aanbieden van autorijlessen.

Wanneer je bij onze rijschool in Delft besluit een gratis proefles te nemen, wordt het duidelijker hoeveel rijlessen jij nodig hebt om je rijbewijs te behalen. De rij instructeur zal dan een advies op maat geven.

Bij onze autorijschool in Delft kijken we eerst naar je inzicht en aanleg en bepalen zo hoeveel lessen je ongeveer nodig zult hebben. Hierna zal je op je eigen tempo je rijbewijs kunnen behalen. Wij zorgen altijd voor een persoonlijke aanpak.

In de onderstaande tabel geven wij alvast een indicatie op basis van het type leerling.

Type leerlingUitvoeringAantal lessen
Hele vlotte leerlingNa de uitleg van je instructeur voer je de opdracht na 1/2 keer perfect uit.10-20 lessen
Vlotte leerlingNa de uitleg van je instructeur voer je de opdracht na 3 keer goed uit.20-30 lessen
Gemiddelde leerlingNa de uitleg van je instructeur voer je de opdracht na 3 keer redelijk uit.25-40 lessen
Matige leerlingNa de uitleg van je instructeur voer je de opdracht na 6 keer redelijk uit.35-50 lessen
Trage leerlingNa de uitleg van je instructeur voer je de opdracht na meer dan 8 keer redelijk uit.50+ lessen

Je mag vanaf 16,5 jaar beginnen met rijlessen voor je autorijbewijs. Ook mag je dan een tussentijdse toets afleggen. Vanaf 17 jaar mag je praktijkexamen doen.

Tot 18 jaar moet je onder begeleiding rijden met een coach. Je moet dan ten alle tijden, naast je rijbewijs, een begeleiderspas bij je dragen.

Om werkende mensen ook de mogelijkheid te bieden om rijlessen te volgen, biedt onze rijschool Delft ook lessen op Zaterdag aan.

Onze proefles van 90 minuten is 100% gratis mits je besluit een pakket bij ons af te nemen.

Wij passen onze rijlessen altijd aan, aan jouw gewenste tempo. Zo zorgen we dat je je helemaal comfortabel voelt achter het stuur.

Met een spoedcursus zou je binnen 4 weken je rijbewijs kunnen halen. Gemiddeld duurt het 5 maanden om je rijbewijs te halen.

Bij onze autorijschool in Delft kun je ook betalen in termijnen.

wij werken altijd met vaste rijinstructeurs Als cursist spreekt het voor zich dat je vertrouwen moet hebben in de expertise van de rijinstructeur. Het zou zonde zijn wanneer deze vertrouwensband tijdens het leren autorijden plots zou worden verbroken door het toegekend krijgen van een andere rijinstructeur. Dat is bij ons dan ook nooit het geval. Wij voorzien voor onze leerlingen dan ook altijd een vaste rijinstructeur voor de volledige lessenreeks.
Bij Verkeersschool Rembrandt heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een speciaal faalangst rijexamen. Veel mensen vrezen dat hun zenuwen de overhand zullen nemen tijdens het afrijden. Geldt dat ook voor jou? Dan is een faalangst examen voor jou de perfecte oplossing! Je ontdekt op deze pagina welke voordelen dit type rijexamen voor jou nu precies met zich meebrengt.