Verkeersschool Rembrandt

De rijschool van Delft!

Voordelig lessen bij Rijschool Delft

Een rijschool in Delft hoeft helemaal niet duur te zijn! Wij bieden een rijopleiding met scherp geprijsde rijlespakketten aan inclusief rijexamen! Liever losse lessen betalen? Dat kan bij ons ook! Onze rijschool in Delft is altijd volledig flexibel. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze tarieven of neem contact met ons op! Wij kunnen je zeker helpen als jij je auto rijbewijs wilt behalen!

Verkeersschool Rembrandt
Verkeersschool Rembrandt
41 Google recensies
Jan De Pan
Jan De Pan
2023-01-10
Vandaag in 1x geslaagd voor mijn praktijkexamen door deze geweldige rijschool. Instructeur streng, maar rechtvaardig. Erg tevreden met een super resultaat. Zeker een aanrader
Denise Aalbregt
Denise Aalbregt
2022-12-14
Ik ben vandaag geslaagd voor mijn praktijk examen. De manier van les geven is super goed. Streng maar rechtvaardig. De sfeer in de auto is gezellig. Zeker een aanrader ! 😊
Dorinda vd meer
Dorinda vd meer
2022-12-08
Hele fijne ervaring gehad met rijschool Rembrandt. Hele lieve geduldige man, hij doet er alles aan om zijn leerlingen in 1 keer te laten slagen!
Noa Van der meer
Noa Van der meer
2022-12-08
Vandaag voor de 1e keer geslaagd! Na een lange tijd eindelijk. Said is een hele fijne rijinstructeur die goed kan omgaan met mensen met faalangst. Ik heb 10 keer over mijn theorie gedaan en had 0 vertrouwen meer in mezelf! Na Corona en Theorie-examen kan ik eindelijk zeggen: GESLAAGD!! Said heel erg bedankt😘
Fouad EL Hamss
Fouad EL Hamss
2022-10-07
Roy Jaworski
Roy Jaworski
2022-10-07
Ik ben vandaag geslaagd voor me examen ! Top rijinstructeur hij geeft precies aan wat er verbeterd moet worden aan je. Lekker direct maar dat heb je ook nodig als leerling! Hij zorgt ervoor dat je in 1x goed voorbereid slaagt. Deze rijschool is 100% een aanrader!!!
Jay Gerners
Jay Gerners
2022-03-03
vandaag ben ik in 1x geslaagd voor mijn praktijkexamen door deze rijschool. Altijd gezellig in de auto maar wel streng en rechtvaardig op de fouten. Ik ben altijd tevreden geweest over de manier van begeleiden en lesgeven tot aan het examen. Zeker een aanrader
aymane boubes
aymane boubes
2022-02-09
Ik ben in 1x geslaagd door deze geweldige rijschool!!!! Rijinstructeur is streng maar wel rechtvaardig. Ik ben erg tevreden over de manier van begeleiding tot aan het examen. Ik raad iedereen aan om hier te gaan lessen.
Angira Gena
Angira Gena
2021-12-23
Ik kwam van een andere rijschool. Rembrandt legde mij de vaardigheden op een makkelijkere manier uit, waardoor ik in een keer geslaagd ben. Soms een beetje streng maar dat was ook wel nodig bij mij 🙂 Professioneel en rechtvaardig. Zeker een aanrader!
Amine VDB
Amine VDB
2021-11-26
Ik heb de rijlessen echt leuk gevonden perfecte rijschool geduld streng maar ook rechtvaardig En daarom ben ik vandaag in een keer geslaagd. Ik raad verkeersschool Rembrandt zeker aan. Top rij school echt.
rijles pakket

Pakket 1

€1240 € 1180,-

Rijles pakket

Pakket 2

€1840 € 1759,-

Rijles pakket

Pakket 3

€2380 € 2290,-

Rijschool Delft

Onze top rijschool Delft is de beste rijschool voor iedereen die snel en voordelig zijn of haar rijbewijs wenst te behalen. Met meer dan 10 jaar ervaring, een unieke lesmethode en scherp geprijste autorijlessen en pakketten behoren wij tot de beste rijschool in de regio! Wij zijn een goeie rijschool waar je op kunt rekenen. Lees snel verder waarom!

rijschool delft

Waarom kiezen voor onze rijschool in DELFT

Wij zijn de perfecte partner voor iedereen die wilt leren rijden. Met meer dan 10 jaar ervaring en een unieke lesmethode behoren wij tot een van de beste rijscholen in de regio! Wij zijn door onze ervaring een betrouwbare rijschool waar je op kunt rekenen. Onze professionele instructeurs zijn stuk voor stuk vriendelijke mensen!

Indien je er voor kiest om bij dé rijschool rijles te volgen kan je dan ook steeds rekenen op de volgende voordelen.

rijschool delft

Jouw rij instructeur

Bij ons krijg je altijd een vaste instructeur. Onze rij instructeurs zijn altijd goed opgeleid. Wij vinden het maar al te belangrijk dat jij je rijbewijs haalt. Daarom vinden wij het fijn als jij de rijschool vindt die bij jou past. Daarom bied onze rijschool een gratis proefles aan. Hierdoor krijg je antwoord op je vragen over onze lessen.

Wij bieden jou een mooie en voordelige kans om jouw rijbewijs te behalen! Neem snel contact op om met jouw nieuwe rij instructeur kennis te maken.

Van onze rij instructeurs

Vind je het belangrijk dat je bij de rijschool met een van de hoogste slagingspercentages zit? Wil je in een keer geslaagd zijn? Kortom, wil je onze leerling worden? Leren rijden gaat niet vanzelf. Veel leerlingen zijn bang bij hun eerste autorijlessen, dus zoek de juiste rijopleiding!

Wij kunnen je niet helpen tijdens het praktijkexamen maar wij kunnen wel onze leerlingen goed voorbereiden op het examen. Dit doormiddel van de beste rijles te geven aan de leerling. Tijdens de eerste paar autorijlessen focussen we op de basisvaardigheden. De leerling zal later in zijn autorijles meer toewerken naar een examen.

Belangrijke punten

Het belangrijkste voor ons is dat jij je wens om jouw autorijbewijs te halen kunt vervullen doormiddel van goede lessen te volgen bij ons.

Wij proberen altijd goede instructies te geven die jouw motiveren naar je rijbewijs. De vaste instructeur leert je in de eerste rijles kennen en vullen je zwaktes aan en versterken jouw talenten. Ook kan hij een inschatting maken van hoeveel rijlessen je precies nodig hebt.

Zoek je goede rijlessen en een goede rijinstructeur? Dan moet je zeker voor ons kiezen. Iedere les zorgen wij dat je een stuk dichter bij je rijbewijs bent. Hoeveel rijlessen heb jij bijvoorbeeld nodig? Dit kan duidelijk worden tijdens jouw gratis proefles. Een gratis proefles is een eerste stap naar het halen van een auto rijbewijs.

Meerdere rijlessen

Wil jij in één keer meerdere rijlessen boeken? Dat kan. Wij willen graag dat onze leerling het examen haalt. Onze leerling staat voorop in onze les, daarom geven wij graag advies over hoeveel lessen het voordeligst zijn.

Schrijf je in voor rijles bij een van de beste rijscholen en haal je autorijbewijs. Als je kiest voor Verkeersschool Rembrandt krijg je zeker geen spijt!

Neem snel contact op en boek je vrijblijvende proefles. Wij nemen contact op binnen één dag.

Hoog slagingspercentage

Het hoge slagingspercentage komt door de goede ervaring van onze instructeurs. We maken autorijles tot een plezier. Door de lesmethode kunnen wij ons slagingspercentage garanderen aan onze leerlingen.

Wij vinden het fijn als jij je rijbewijs haalt en zijn gemotiveerd om jou te brengen waar je wilt staan!

Leerzame rijlessen

De instructeur neemt met jou de praktijkexamen eisen en theorie door. Tussendoor is er zeker tijd voor een gezellig praatje mochten gezellige lessen voor jou werken. Stel vooral ook vragen over het rijden. Leren van een ervaren rijder is waar het om draait tijdens rijles.

Leerlingen

Onze leerlingen vinden het erg gezellig en leerzaam tijdens de autorijles. Wij passen de lessen aan op wat jij nodig gaat hebben.

Tijdens de les zorgen alle instructeurs dat hun leerlingen gefocust blijven, wij gaan er natuurlijk vanuit dat jij het rijbewijs wilt halen!

Op je eigen tempo met de auto leren rijden in Delft

Veel mensen voelen zich gedwongen om zo snel mogelijk te leren autorijden. In de praktijk pakt dat echter zelden goed uit. Wij vinden het als rijschool Delft belangrijk dat onze leerlingen op hun eigen tempo met de auto leren rijden. Alle lessen worden ingepland zoals jij dat wenst. Wil je rijlessen volgen in de avonden? Dan is dat ook mogelijk.

drie verschillende pakketten

Als rijschool Delft begrijpen wij dat niet iedereen hetzelfde is. Daarom hebben wij drie pakketten. Bij elk pakket is overigens een gratis proefles inbegrepen. In elk pakket is ook een CBR praktijkexamen voorzien.

Zoek je een autorijschool met een hoog slagingspercentage dan zit je bij ons goed in vergelijking met andere rijscholen!

Proefles bij onze rijschool in Delft

Twijfel je welke rijschool in Delft het beste bij jou past? Kom langs voor een gratis proefles en ontdek welk rijlespakket het best past bij jou! Maak kennis met onze professionele rijinstructeurs in Delft die jou in 90 minuten gaan toetsen op niveau qua rijvaardigheid. Bij onze autorijschool in Delft kijken we eerst naar je inzicht en aanleg en bepalen zo hoeveel lessen je ongeveer nodig zult hebben.

AutoRijles met Vriendelijke mensen

Een instructeur die vriendelijk, streng en rechtvaardig is en er alles aan zal doen om jou te laten slagen. Bij onze rijschool in Delft zorgen we dat jij zo goed mogelijk leert rijden, zodat je gemakkelijk je rijexamen kunt halen. Kies een fijne rijschool, wij kunnen rijschool Delft iedereen aanraden. Wij hebben een hoog slagingspercentage!

Wij hopen je een keer ergens te zien binnenkort bij ons in de les! Vraag vandaag nog je proefles aan!

Neem contact met ons op!

Je kan direct rijlessen! Vraag dus snel je gratis proefles aan!

Veelgestelde vragen

Ga je rijlessen in Delft? Lees hieronder de meest gestelde vragen.

Bij onze rijschool in Delft haalt de gemiddelde leerling zijn rijbewijs binnen 5 maanden.

Onze proefles is gratis als je er na bij ons verder lest.

 

Bij onze autorijschool in Delft zijn we gespecialiseerd in autorijlessen.

Motorrijles volgen voor je motor rijbewijs behoort niet tot de mogelijkheden.
Het halen van een scooter rijbewijs of lessen voor de bromfiets volgen is niet mogelijk bij ons.

 

motorrijles

 

 

Natuurlijk kun je voor de rijles thuis opgehaald worden. Echter een andere locatie kan ook mocht dit voor jou beter uitkomen.

Veel mensen vrezen dat hun zenuwen de overhand zullen nemen tijdens het afrijden. Dan is een faalangst examen de oplossing! Lees op deze pagina over het faalangst rijexamen.

Uiteraard is een tussentijdse toets mogelijk. Kijk in het overzicht voor de kosten. De tussentijdse toets is om je voor te bereiden op je eerste rijexamen.

 

Wij werken altijd met vaste instructeurs. Het zou zonde zijn als de vertrouwensband tijdens de les zou worden verbroken door het wisselen van instructeur. Bij onze rijschool Delft heb je altijd dezelfde instructeur.

Wij passen onze rijlessen altijd aan, aan jouw gewenste tempo. Zo zorgen we dat je je helemaal comfortabel voelt achter het stuur.

Als je rijlessen bij ons neemt ben je verzekerd van een hoog slagingspercentage! De rijlessen worden gegeven door ervaren instructeurs. Onze rijlessen bereiden je perfect voor op het cbr examen! Tijdens de rijles leggen we echter de focus op goed leren rijden, hierin onderscheiden wij ons van andere rijscholen!

 

Hoeveel autorijlessen jij nodig hebt hangt af van verschillende omstandigheden. Heb je bijvoorbeeld de beste rijschool voor jou gekozen? Een goede rijschool kiezen die bij je past is een erg belangrijk.

Tussen de 20 en 40 rijlessen zijn er nodig voordat je op examen gaat en jij jouw autorijbewijs haalt.

In de volgende link is informatie over het CBR examen te vinden: CBR praktijkexamen. Wat zijn de eisen voor het rijbewijs? Meer weten over de rijschool, rijlessen, rijbewijs? Ga bijvoorbeeld naar de site van het CBR om ons te machtigen. Hier zie je ook wat het minimale aantal lessen is, wat de kosten zijn van het examen. Verder ook tips om je voor te bereiden op het examen.

Theorie Examen

Voor je theorie examen raden wij je aan om je goed voor te bereiden.

Wij kunnen jouw vragen beantwoorden die jij hebt rondom het theorie en jouw in de praktijk begeleiden bij het toepassen hiervan. De leerling zal al wat kennis moeten hebben van het verkeer. Tijdens de eerste rijles kan dit worden uitgelegd, net als bij de meeste rijscholen dat. Als je uiteindelijk je rijbewijs haalt zul je de theorie en praktijk helemaal moeten kennen. Hier werken we naartoe tijdens de rijles.

Aan het einde van het traject ben je verzekerd van goede kennis van het verkeer en een goede rijvaardigheid. Wij bieden lessen aan in jouw eigen gebied en regio zodat je daar de wegen goed leert kennen. Als je kiest voor een langere rijles, bijvoorbeeld een heel uur, dan kunnen we een grotere afstand rijden, houd hier wel rekening mee. Afwisselen van korte en lange rijlessen is mogelijk. Dit is ook realistisch voor in de praktijk.

rijschool delft

Wanneer je snel je rijbewijs wilt halen kan je een spoedcursus nemen. Dit is altijd in overleg met je rij instructeur, hij/zij kan bepalen of je geschikt bent voor een spoedcursus! Een spoedcursus rijbewijs is mogelijk, dan plannen wij meerdere momenten per week in, zo haal je snel je rijbewijs.

Onze rij instructeurs staan elke werkdag voor je klaar. Wij rijden zelfs op zaterdagen mocht dit gewenst zijn. Neem zoveel rijlessen als jij nodig hebt bij rijschool Rembrandt. In een korte tijd je rijbewijs halen is zeker mogelijk, ook hier.

Naast Delft rijden wij ook de volgende steden, je kan dit onderaan de pagina vinden.