Rijschool in ’s-Gravenzande

Het is begrijpelijk dat je tijdens je rijlessen graag in een omgeving wilt rijden die voor jou vertrouwd aanvoelt. Het is dan ook niet vreemd dat je als inwoner van ’s-Gravenzande een rijschool bij jou in buurt zoekt. Bij Verkeersschool Rembrandt is het geen enkel probleem om in de buurt van ’s-Gravenzande te lessen. Tijdens de gratis proefles bepalen we samen met jou het verdere traject, van de eerste rijles tot het afleggen van rijexamen. Bij rijschool ’s-Gravenzande heb je altijd één vertrouwde rijinstructeur, die er samen met jou voor gaat zorgen dat je binnenkort het felbegeerde rijbewijs kunt aanvragen!

Snel je rijbewijs met een spoedcursus bij rijschool ’s-Gravenzande

Wil je het liefst zo snel mogelijk je rijbewijs halen? Dan is dit bij rijschool ’s-Gravenzande geen enkel probleem. Door bij ons een spoedcursus te volgen, kun je al binnen twee, vier of zes weken op voor je rijexamen. Tijdens de gratis proefles bepalen onze rijinstructeurs of je in aanmerking komt voor een spoedcursus. Daarnaast krijg je tijdens je proefles ook meteen te horen hoeveel rijlessen je ongeveer nodig zult gaan hebben. Op deze manier heb je direct een goed beeld van je mogelijkheden en de bijbehorende kosten.

Al vanaf 16,5 jaar lessen in ’s-Gravenzande

Bij rijschool ’s-Gravenzande is het mogelijk om vanaf een leeftijd van 16,5 jaar rijlessen te volgen. Op het moment dat je vervolgens de leeftijd van 17 jaar bereikt, dan kun je direct het rijexamen afleggen. Op deze manier zorgen wij ervoor dat het behalen van je rijbewijs nooit onnodig lang duurt. Aangezien wij begrijpen dat onze cursisten ook andere verplichtingen hebben, kun je bij ons altijd je lessen inplannen op momenten die in jouw agenda passen. Wil je bijvoorbeeld in de avond lessen of op zaterdagen? Dan is dit bij ons geen enkel probleem!

Altijd rijles van dezelfde rijinstructeur

Bij rijschool ’s-Gravenzande ben je altijd verzekerd van een vertrouwd gezicht in de auto. Je kunt bij ons namelijk al je lessen bij dezelfde rijinstructeur inplannen. Wil je toch liever regelmatig wisselen van instructeur? Ook dit is geen probleem.

Start vandaag nog met een gratis proefles

Bij Verkeersschool Rembrandt kun je een gratis proefles aanvragen. Tijdens deze proefles kun je kennismaken met onze instructeurs en maak je al de eerste kilometers op de weg. Doordat de instructeur tijdens de proefles al een goed beeld krijgt van je rijvaardigheden, krijg je vaak direct een indicatie van het aantal benodigde rijlessen te horen. Wil je het liefst zo snel mogelijk je rijbewijs halen? Tijdens de proefles bespreken onze instructeurs met jou de mogelijkheden voor een spoedcursus. Als je in aanmerking komt voor onze spoedcursus, dan kun je al binnen 2, 4 of 6 weken je rijexamen afleggen.

Wachttijden?

We hebben momenteel geen wachttijden. Wil je binnen 2, 4 of zes weken je rijbewijs halen? Dat kan met onze spoedcursus. Meld je snel aan voor een proefles.

Pakket 1

 • 15 lessen van 60 minuten
 • CBR Praktijkexamen
 • Vaste rijinstructeur
 • Gratis proefles t.w.v €40,-
 • Gratis online theorie t.w.v €49,95,-

€1045 € 975,-

DIRECT INSCHRIJVEN

Pakket 2

 • 20 lessen van 60 minuten
 • CBR Tussentijdse toets
 • CBR Praktijkexamen
 • Gratis proefles t.w.v €40,-
 • Gratis online theorie t.w.v. €49,95,-

€1470 € 1400,-

DIRECT INSCHRIJVEN

Pakket 3

 • 30 lessen van 60 minuten
 • CBR Praktijkexamen
 • Vaste rijinstructeur
 • Gratis proefles t.w.v €40,-
 • Gratis online theorie t.w.v. €49,95,-

€1720 € 1650,-

DIRECT INSCHRIJVEN

Pakket 4

 • 30 lessen van 60 minuten
 • CBR Tussentijdse toets
 • CBR Praktijkexamen
 • Gratis proefles t.w.v €40,-
 • Gratis online theorie t.w.v. €49,95,-

€1920 € 1850,-

DIRECT INSCHRIJVEN

Deze prijzen zijn geldig vanaf 31 augustus 2021

Veelgestelde vragen over onze autorijschool in ‘s-Gravenzande

We kunnen het ons goed voorstellen dat je best wat vragen hebt voordat je gaat rijlessen in ‘s-Gravenzande. Lees hieronder veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan even contact met ons op!

Bij onze rijschool in ‘s-Gravenzande zijn we volledig gespecialiseerd in het aanbieden van autorijlessen.

Wanneer je bij onze rijschool in ‘s-Gravenzande besluit een gratis proefles te nemen, wordt het duidelijker hoeveel rijlessen jij nodig hebt om je rijbewijs te behalen. De rij instructeur zal dan een advies op maat geven.

Bij onze autorijschool in ‘s-Gravenzande kijken we eerst naar je inzicht en aanleg en bepalen zo hoeveel lessen je ongeveer nodig zult hebben. Hierna zal je op je eigen tempo je rijbewijs kunnen behalen. Wij zorgen altijd voor een persoonlijke aanpak.

In de onderstaande tabel geven wij alvast een indicatie op basis van het type leerling.

Type leerlingUitvoeringAantal lessen
Hele vlotte leerlingNa de uitleg van je instructeur voer je de opdracht na 1/2 keer perfect uit.10-20 lessen
Vlotte leerlingNa de uitleg van je instructeur voer je de opdracht na 3 keer goed uit.20-30 lessen
Gemiddelde leerlingNa de uitleg van je instructeur voer je de opdracht na 3 keer redelijk uit.25-40 lessen
Matige leerlingNa de uitleg van je instructeur voer je de opdracht na 6 keer redelijk uit.35-50 lessen
Trage leerlingNa de uitleg van je instructeur voer je de opdracht na meer dan 8 keer redelijk uit.50+ lessen

Je mag vanaf 16,5 jaar beginnen met rijlessen voor je autorijbewijs. Ook mag je dan een tussentijdse toets afleggen. Vanaf 17 jaar mag je praktijkexamen doen.

Tot 18 jaar moet je onder begeleiding rijden met een coach. Je moet dan ten alle tijden, naast je rijbewijs, een begeleiderspas bij je dragen.

Om werkende mensen ook de mogelijkheid te bieden om rijlessen te volgen, biedt onze rijschool ‘s-Gravenzande ook lessen op Zaterdag aan.

Onze proefles van 90 minuten is 100% gratis mits je besluit een pakket bij ons af te nemen.

Wij passen onze rijlessen altijd aan, aan jouw gewenste tempo. Zo zorgen we dat je je helemaal comfortabel voelt achter het stuur.

Met een spoedcursus zou je binnen 4 weken je rijbewijs kunnen halen. Gemiddeld duurt het 5 maanden om je rijbewijs te halen.

Bij onze autorijschool in ‘s-Gravenzande is het ook mogelijk om in termijnen te betalen.

Wij werken altijd met vaste rij-instructeurs Als cursist spreekt het voor zich dat je vertrouwen moet hebben in de expertise van de rijinstructeur. Het zou zonde zijn wanneer deze vertrouwensband tijdens het leren autorijden plots zou worden verbroken door het toegekend krijgen van een andere rijinstructeur. Dat is bij ons dan ook nooit het geval. Wij voorzien voor onze leerlingen dan ook altijd een vaste rijinstructeur voor de volledige lessenreeks.

Bij Verkeersschool Rembrandt heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een speciaal faalangst rijexamen. Veel mensen vrezen dat hun zenuwen de overhand zullen nemen tijdens het afrijden. Geldt dat ook voor jou? Dan is een faalangst examen voor jou de perfecte oplossing! Je ontdekt op deze pagina welke voordelen dit type rijexamen voor jou nu precies met zich meebrengt.