Verkeersschool Rembrandt

Automaat

Automaat rijles

Ben je op zoek naar een goede automaat rijschool in Den Haag en omstreken om rijles te nemen? Al rondgekeken naar andere rijscholen en kom je er niet uit? Verkeersschool Rembrandt bied naast autorijles in een handgeschakelde auto ook rijlessen aan in een automaat! Bij ons volg je automaat rijlessen met de beste instructeur.

Gratis proefles aanvragen

Vraag je proefles aan via dit formulier en wij zullen je aanvraag zo snel mogelijk in behandeling nemen!

rijles pakket

Pakket 1

€1240 € 1165,-

Rijles pakket

Pakket 2

€1840 € 1759,-

Rijles pakket

Pakket 3

€2380 € 2290,-

Waarom automaat?

Voor veel mensen is de combinatie van alle handelingen die je in de auto uitvoert, inclusief schakelen een complex proces. Dit kan best lastig zijn, en je wellicht beperken om een rijbewijs te behalen. Het kan je veel moeite kosten om in een schakelauto te rijden. Daarom kunnen autorijlessen in een automaat jou helpen bij het halen van jouw rijbewijs. Heb je faalangst? Hier houden wij zeker rekening bij tijdens de rijlessen. Wij streven ernaar iedere leerling het goede traject te laten volgen. Automaten kunnen de uitkomst zijn voor jou.

Een schakel auto heeft andere eigenschappen. Daarom bestaat er ook de mogelijkheid om in een automaat te lessen. Het kan ook zijn dat je bijvoorbeeld vanwege beperking niet kan schakelen, ook dan is de automaat een uitkomst!

Het besturen van een automatisch geschakelde auto is een stuk eenvoudiger, het is ook de auto van de toekomst! Steeds meer autoproducenten kiezen er voor om alleen auto’s met automatische transmissie op de markt te brengen. Bij elektrische voertuigen is dit zelfs de standaard.

Flexibele automaat rijschool

Net als hij handgeschakelde auto rijden lessen kun je voor onze automaat rijles ook losse lessen bestellen. Je kan leren autorijden op je eigen tempo. Heb je al een keer examen gedaan maar niet tevreden? Overleg dan met ons! Wij bieden ook automaat rijles aan. Vanaf je eerste rijles werken wij toe naar het rijbewijs halen. Als een schakel auto voor jou te moeilijk is dan kun jij waarschijnlijk beter je automaat rijbewijs halen. Een automaat rijbewijs geeft je de mogelijkheid te rijden in een automaat. Wij hebben altijd de geschikte lesauto voor jou. Onze instructeur kan ook advies geven. De instructeur vertelt jou hoe een rijles werkt. Je kan lossen lessen bestellen, een paar lessen of een compleet rijlespakket.

automaat rijles
automaat rijles

Voor- en nadelen van rijden in een automaat

Over het algemeen is het leren rijden in een automaat een stuk eenvoudiger dan bij een handgeschakelde auto. Dit zorgt er voor dat je meer rust en kalmte krijgt tijdens het rijden, omdat je met minder zaken rekening hoeft te houden. Je hoeft namelijk niet te koppelen en te schakelen, en bij de hellingproef hoef je niet bang te zijn om bijvoorbeeld de handrem te vergeten. Je hebt meer aandacht over om op het verkeer te letten. Let wel! Sommige rijscholen bieden geen automaat rijles aan.

Je zal ook merken dat je het rijden zelf veel sneller oppakt omdat je je niet hoeft bezig te houden met koppelen en schakelen! Automaat rijlessen is zeker aan te raden in het geval dat de cursisten faalangst hebben.

Automaat rijbewijs

Wel is het zo dat je na het behalen van je rijbewijs (Code 78) beperkt bent tot het besturen van alleen automatisch geschakelde auto’s. Maak je hier om geen zorgen, de meeste nieuwe auto’s zijn voorzien van een automatische versnellingsbak. Tijdens het praktijkexamen heeft de auto dus ook een automatische schakel, zoals je gewend bent bij de autorijlessen.

Is een automaat rijlessen iets voor jou?

Raak je na het lezen van deze informatie gemotiveerd om je rijbewijs te halen voor een automaat? Wij helpen je er bij! Wij beschikken ook over rij instructeurs die gespecialiseerd zijn in het les geven in een automaat. Bij ons volg je de beste automaat lessen. Ook helpen wij je met het theorie examen. Het theorie examen is een vereiste voor het praktijkexamen. Naast automaat rijles krijg je in de auto ook tips over het theorie examen. Zo kan je vol zelfvertrouwen aan je examen beginnen. Automaat rijles is perfect als je in een automaat gaat rijden. Zo haal je een automaat rijbewijs. Ben je al overtuigd? Neem een proefles automaat. Meer geïnteresseerd in reguliere rijlessen? Het theorie examen is natuurlijk voor beide praktijkexamen geldig.

Plan vandaag nog je gratis proefles in!

Onze rijschool geeft ook autorijles in een schakelauto. Schrijf je vandaag nog in voor rijlessen bij onze rijschool en haal al binnenkort je rijbewijs. Een proefles is compleet gratis, voel je daarvoor niet geschroomd deze aan te vragen!

Wij bieden ook een versnelde intensieve spoedcursus aan. Geef aan bij je proefles dat je hierin geïnteresseerd in bent. Wij stomen je zo snel mogelijk klaar voor het rijexamen. Onze instructeurs informeren jouw graag over een spoedcursus bij Rembrandt.

automaat rijles
Verkeersschool Rembrandt
Verkeersschool Rembrandt
41 Google recensies
Jan De Pan
Jan De Pan
2023-01-10
Vandaag in 1x geslaagd voor mijn praktijkexamen door deze geweldige rijschool. Instructeur streng, maar rechtvaardig. Erg tevreden met een super resultaat. Zeker een aanrader
Denise Aalbregt
Denise Aalbregt
2022-12-14
Ik ben vandaag geslaagd voor mijn praktijk examen. De manier van les geven is super goed. Streng maar rechtvaardig. De sfeer in de auto is gezellig. Zeker een aanrader ! 😊
Dorinda vd meer
Dorinda vd meer
2022-12-08
Hele fijne ervaring gehad met rijschool Rembrandt. Hele lieve geduldige man, hij doet er alles aan om zijn leerlingen in 1 keer te laten slagen!
Noa Van der meer
Noa Van der meer
2022-12-08
Vandaag voor de 1e keer geslaagd! Na een lange tijd eindelijk. Said is een hele fijne rijinstructeur die goed kan omgaan met mensen met faalangst. Ik heb 10 keer over mijn theorie gedaan en had 0 vertrouwen meer in mezelf! Na Corona en Theorie-examen kan ik eindelijk zeggen: GESLAAGD!! Said heel erg bedankt😘
Fouad EL Hamss
Fouad EL Hamss
2022-10-07
Roy Jaworski
Roy Jaworski
2022-10-07
Ik ben vandaag geslaagd voor me examen ! Top rijinstructeur hij geeft precies aan wat er verbeterd moet worden aan je. Lekker direct maar dat heb je ook nodig als leerling! Hij zorgt ervoor dat je in 1x goed voorbereid slaagt. Deze rijschool is 100% een aanrader!!!
Jay Gerners
Jay Gerners
2022-03-03
vandaag ben ik in 1x geslaagd voor mijn praktijkexamen door deze rijschool. Altijd gezellig in de auto maar wel streng en rechtvaardig op de fouten. Ik ben altijd tevreden geweest over de manier van begeleiden en lesgeven tot aan het examen. Zeker een aanrader
aymane boubes
aymane boubes
2022-02-09
Ik ben in 1x geslaagd door deze geweldige rijschool!!!! Rijinstructeur is streng maar wel rechtvaardig. Ik ben erg tevreden over de manier van begeleiding tot aan het examen. Ik raad iedereen aan om hier te gaan lessen.
Angira Gena
Angira Gena
2021-12-23
Ik kwam van een andere rijschool. Rembrandt legde mij de vaardigheden op een makkelijkere manier uit, waardoor ik in een keer geslaagd ben. Soms een beetje streng maar dat was ook wel nodig bij mij :) Professioneel en rechtvaardig. Zeker een aanrader!
Amine VDB
Amine VDB
2021-11-26
Ik heb de rijlessen echt leuk gevonden perfecte rijschool geduld streng maar ook rechtvaardig En daarom ben ik vandaag in een keer geslaagd. Ik raad verkeersschool Rembrandt zeker aan. Top rij school echt.