Rijschool Ypenburg

Is het moment aangebroken om met de auto te leren rijden? Spannend! Het eerste wat je dan zal willen doen is uiteraard op zoek gaan naar een geschikte rijschool in Ypenburg om je rijlessen bij te volgen. Wanneer je woonachtig bent in Ypenburg of omgeving is de kans bijzonder groot dat je, je rijlessen graag gewoon in je eigen, vertrouwde buurt zal willen volgen. Dat is geen enkel probleem bij onze rijschool Ypenburg! Dat is overigens ook lang niet het enige voordeel waar je bij ons op kan rekenen, in tegendeel. Zo maken wij het voor onze cursisten ook mogelijk om hun rijlessen op een financieel zo interessant mogelijke manier te kunnen volgen. Ontdek dus zeker alle sterke troeven die wij als rijschool Ypenburg voor jou in huis hebben!

Keuze uit verschillende pakketten met rijlessen bij Rijschool Ypenburg

Wij vinden het als rijschool Ypenburg bijzonder belangrijk dat onze studenten op de meest optimale manier hun rijlessen kunnen volgen. Dit blijkt in eerste instantie uit de verschillende pakketten die wij aanbieden. Ook zit er bij onze pakketten een CBR Praktijkexamen  inbegrepen! Ben jij iemand die zo snel mogelijk zijn of haar rijbewijs wil behalen? In dat geval is het ook mogelijk om te kiezen voor een speciale spoedcursus. Voordat je deze spoedcursus kan volgen is het wel belangrijk om een proefles te nemen. Op basis van de resultaten van die proefles kan er dan uiteindelijk worden bepaald of het verantwoord is of niet om je onze speciale spoedcursus te laten volgen.

Kies zelf wanneer je jouw rijlessen wil volgen!

Iedereen heeft ongetwijfeld steevast een bepaalde voorkeur voor wat de tijdstippen betreft waarop de rijlessen gevolgd kunnen worden. Geldt dat ook voor jou? Dat is geen enkel probleem. Door een beroep te doen op de mogelijkheden van onze rijschool Ypenburg zal je namelijk kunnen vaststellen dat een zeer flexibele inplanning van de rijlessen steeds tot de mogelijkheden behoort. Wil jij ook graag rijlessen volgen op zaterdag? Dan is ook dat bij onze rijschool Ypenburg zonder ook maar enig probleem mogelijk!

Het vertrouwde gevoel van een vaste rijinstructeur

Een ander voordeel waar studenten bij onze rijschool Ypenburg op kunnen rekenen is terug te vinden in het feit dat er altijd een vaste rijinstructeur wordt aangesteld. Je hoeft er dus met andere woorden nooit bang voor te zijn dat je keer op keer een nieuwe instructeur naast je zal krijgen. Studenten bouwen een vertrouwensband op met hun instructeur waardoor het van cruciaal belang is dat ze telkens dezelfde instructeur krijgen toegewezen. Dat is lang niet bij elke rijschool het geval, maar bij ons dus wel!

Altijd een gratis proefles bij onze rijschool Ypenburg!

Ben je toch nog niet helemaal overtuigd van de sterke troeven die onze rijschool Ypenburg allemaal voor jou in huis heeft? Ervaar ze dan vooral zelf! Wij maken het voor al onze (toekomstige) cursisten namelijk mogelijk om een volledig gratis proefles te volgen. Op deze manier ontdek je meteen in de praktijk waarom zoveel mensen door de jaren heen er voor hebben gekozen om te leren autorijden met onze rijschool Ypenburg. Twijfel dus geen moment langer en vraag jouw gratis proefles vandaag nog aan!

Wachttijden?

We hebben momenteel geen wachttijden. Wil je binnen 2, 4 of zes weken je rijbewijs halen? Dat kan met onze spoedcursus. Meld je snel aan voor een proefles.

Pakket 1

 • 15 lessen van 60 minuten
 • CBR Praktijkexamen
 • Vaste rijinstructeur
 • Gratis proefles

€995 € 955,-

Pakket 2

 • 25 lessen van 60 minuten
 • CBR Praktijkexamen

 • Vaste rijinstructeur

 • Gratis online theorie t.w.v. €49,95

€1495 € 1405,-

Pakket 3

 • 35 lessen van 60 minuten
 • CBR Praktijkexamen

 • Vaste rijinstructeur
 • Gratis online theorie t.w.v. €49,95

€1945 € 1855,-

Pakket 4

 • 35 lessen van 60 minuten
 • Tussentijdse toets
 • CBR Praktijkexamen

 • Gratis online theorie t.w.v. €49,95

€2145 € 2055,-

Deze prijzen zijn geldig vanaf 1 mei 2021

Veelgestelde vragen over onze autorijschool in Ypenburg

We kunnen het ons goed voorstellen dat je best wat vragen hebt voordat je gaat rijlessen in Ypenburg. Lees hieronder veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan even contact met ons op!

Bij onze rijschool in Ypenburg zijn we volledig gespecialiseerd in het aanbieden van autorijlessen.
Om werkende mensen ook de mogelijkheid te bieden om rijlessen te volgen, biedt onze rijschool Ypenburg ook lessen op Zaterdag aan.

Onze proefles van 90 minuten is 100% gratis mits je besluit een pakket bij ons af te nemen.

Wij passen onze rijlessen altijd aan, aan jouw gewenste tempo. Zo zorgen we dat je je helemaal comfortabel voelt achter het stuur.
Met een spoedcursus zou je binnen 4 weken je rijbewijs kunnen halen. Gemiddeld duurt het 5 maanden om je rijbewijs te halen.
Bij onze autorijschool in Ypenburg kun je ook betalen in termijnen.
wij werken altijd met vaste rijinstructeurs Als cursist spreekt het voor zich dat je vertrouwen moet hebben in de expertise van de rijinstructeur. Het zou zonde zijn wanneer deze vertrouwensband tijdens het leren autorijden plots zou worden verbroken door het toegekend krijgen van een andere rijinstructeur. Dat is bij ons dan ook nooit het geval. Wij voorzien voor onze leerlingen dan ook altijd een vaste rijinstructeur voor de volledige lessenreeks.
Bij Verkeersschool Rembrandt heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een speciaal faalangst rijexamen. Veel mensen vrezen dat hun zenuwen de overhand zullen nemen tijdens het afrijden. Geldt dat ook voor jou? Dan is een faalangst examen voor jou de perfecte oplossing! Je ontdekt op deze pagina welke voordelen dit type rijexamen voor jou nu precies met zich meebrengt.