Verkeersschool Rembrandt

Dé rijschool van Ypenburg!

Op zoek naar een rijschool Ypenburg?

Een rijschool in de buurt van je woonplaats, waar je flexibel en voor scherpe prijzen terecht kan voor rijlessen? Bij Verkeersschool Rembrandt ben je aan het juiste adres! Lees verder over alle mogelijkheden en voordelen!

rijles pakket

Pakket 1

€1240 € 1180,-

Rijles pakket

Pakket 2

€1840 € 1759,-

Rijles pakket

Pakket 3

€2380 € 2290,-

Rijschool Ypenburg

Is het moment aangebroken om met de auto te leren rijden? Spannend! Het eerste wat je dan zal willen doen is uiteraard op zoek gaan naar de beste plek om je rijlessen bij te volgen.

Wanneer je woonachtig bent in Ypenburg of omgeving is de kans bijzonder groot dat je, je rijlessen graag bij een school gewoon in je eigen, vertrouwde buurt zal willen volgen. Dat is geen enkel probleem!

Dat is overigens ook lang niet het enige voordeel waar je bij ons op kan rekenen, in tegendeel. Zo maken wij het voor onze cursisten ook mogelijk om hun rijopleiding op een financieel zo interessant mogelijke manier te kunnen volgen.

Ontdek dus zeker alle sterke troeven die onze ervaren rij instructeurs voor jou in huis hebben!

Waarom onze rijschool Ypenburg

De hierboven reeds aangehaalde voordelen zijn uiteraard niet de enige waar je op kan rekenen wanneer je er voor kiest om rijlessen te volgen bij ons. Al onze cursisten kunnen dan ook steeds rekenen op de verschillende voordelen:

Keuze uit verschillende pakketten bij Rijschool Ypenburg

Wij vinden het als rijschool Ypenburg bijzonder belangrijk dat onze studenten op de meest optimale manier hun rijlessen kunnen volgen. Met als resultaat dat zij hun rijbewijs halen! Dit blijkt in eerste instantie uit ons slagingspercentage en de verschillende pakketten die wij aanbieden. Ook zit er bij het rijles pakket een CBR Praktijkexamen  inbegrepen!

Kies zelf wanneer je jouw rijlessen wil volgen!

Iedereen heeft een bepaalde voorkeur voor de tijdstippen waarop de rijlessen gevolgd kunnen worden. Geldt dat ook voor jou? Door een beroep te doen op de mogelijkheden zal je namelijk kunnen vaststellen dat een zeer flexibele inplanning van de autorijlessen steeds tot de mogelijkheden behoort. Wij willen tenslotte dat je in één keer slaagt voor je autorijbewijs!

Wil jij ook graag rijlessen volgen in het weekend? Dan is ook dat bij onze rijschool Ypenburg zonder ook maar enig probleem mogelijk!

Het vertrouwde gevoel van een vaste rijinstructeur

Een ander voordeel waar leerlingen bij onze rijschool Ypenburg op kunnen rekenen is terug te vinden in het feit dat er tijdens de rijles altijd een vaste rijinstructeur wordt aangesteld.

Je hoeft er dus met andere woorden nooit bang voor te zijn dat je keer op keer een nieuwe instructeur naast je zal krijgen. Studenten bouwen in de les een vertrouwensband op met hun instructeur waardoor het van cruciaal belang is dat ze telkens dezelfde rij instructeur krijgen toegewezen.

Dat is lang niet bij elke rijschool het geval, maar bij ons dus wel! Weer een overtuigingspunt om bij ons rijles te volgen en je rijbewijs te halen! Wij doen ons uiterste best om jou voor te bereiden op je rijexamen!

gratis proefles

Altijd een gratis proefles bij onze rijschool Ypenburg!

Ben je toch nog niet helemaal overtuigd over de kwaliteiten van onze rijschool Ypenburg? Ervaar dan vooral zelf of de rijschool het beste bij jou past! Bij ons ben je altijd verzekerd van een vaste instructeur, een hoog slagingspercentage en een gratis proefles.

Op deze manier ontdek je meteen in de praktijk waarom zoveel leerlingen door de jaren heen er voor hebben gekozen om te leren autorijden met onze rijschool Ypenburg. Twijfel dus geen moment langer en vraag jouw gratis proefles vandaag nog aan! Begin met autorijlessen voor je rijbewijs en maak kennis met je rijinstructeur!

Neem contact met ons op!

Vraag snel je gratis proefles aan! Start met lessen voor je rijbewijs.

 

Veelgestelde vragen

Rijlessen in Ypenburg? Lees hieronder de meest gestelde vragen.
Staat je vraag er niet bij? Neem dan  contact met ons op! Dit kan middels het contactformulier, een e mail of WhatsApp.

Autorijles

Bij onze rijschool in Ypenburg zijn de rijinstructeurs volledig gespecialiseerd in het aanbieden van autorijles. In vergelijking met andere rijscholen leggen wij de focus op één werkgebied (auto) zodat wij doen wat wij goed kunnen. Wij kunnen om dit feit een hoog slagingspercentage garanderen aan onze leerlingen!

motorrijles

Scooter en motorrijles

Een scooterrijbewijs halen of scooter rijlessen volgen behoort niet tot de mogelijkheden. Ook is het niet mogelijk om een motorrijbewijs of motorrijlessen te volgen.

Bij onze rijschool Ypenburg kan je je rijbewijs halen binnen 5 maanden.

Onze proefles gratis mocht je na de proefles besluiten om met ons verder te gaan lessen voor je rijbewijs (in combinatie met een rijles pakket)

Bij onze rijschool is het volgen van lessen in de avonduren en in het weekend geen enkel probleem.

Bij onze autorijschool in Ypenburg kan je ook betalen in termijnen.

Wij passen onze rijlessen altijd aan, aan jouw gewenste tempo. Zo zorgen we dat je in de les je helemaal comfortabel voelt achter het stuur. Wij willen uiteraard dat je gaat slagen voor je autorijbewijs en examen.

Optimaal gebruik maken van je rijles staat bij ons hoog in het vaandel.