Verkeersschool Rembrandt

Rijschool Kwintsheul

Op zoek naar een rijschool in Kwintsheul?

Een rijschool in de buurt van je woonplaats, waar je flexibel en voor scherpe prijzen terecht kan voor rijlessen? Bij Verkeersschool Rembrandt ben je aan het juiste adres! Lees verder over alle mogelijkheden en voordelen van onze rijschool Kwintsheul

rijles pakket

Pakket 1

€1240 € 1165,-

Rijles pakket

Pakket 2

€1840 € 1759,-

Rijles pakket

Pakket 3

€2380 € 2290,-

Rijschool Kwintsheul

Als rijschool Kwintsheul zorgen wij er voor dat onze leerlingen steeds op de meest optimale wijze hun rijbewijs kunnen behalen.

Niet alleen zorgen wij voor comfortabele en efficiënte rijlessen, daarnaast bieden we deze ook nog eens tegen een zeer interessante kostprijs. We verlagen de druk die mensen vaak voelen voor het volgen van hun rijlessen door een flexibele inplanning mogelijk te maken.

Ben jij dus op zoek naar een professionele rijschool waarbij je jouw rijlessen op eigen tempo kan volgen? Zoek dan niet verder en ontdek wat wij als rijschool Kwintsheul jou allemaal te bieden hebben!

rijschool den haag

Waarom onze rijschool Kwintsheul

De hierboven reeds aangehaalde voordelen zijn uiteraard niet de enige waar je op kan rekenen wanneer je er voor kiest om rijlessen te volgen bij onze rijschool Kwintsheul. Al onze cursisten kunnen dan ook steeds rekenen op de volgende, extra voordelen:

rijschool den haag

Wat maakt onze rijschool Kwintsheul zo bijzonder?

Als ervaren rijschool Kwintsheul met een uitstekende reputatie doen we er steeds alles aan om ons te onderscheiden van onze concurrenten. We doen dit op verschillende manieren. Wij begrijpen bijvoorbeeld dat het volgen van rijlessen voor veel mensen financieel niet zo voor de hand liggend is. Om toch iedereen de mogelijkheid te bieden om rijlessen te kunnen volgen maken we het voor onze cursisten mogelijk om hun rijlessen in termijnen te betalen. Zo hoeft het behalen van je rijbewijs geen grote impact te hebben op jouw financiële situatie!

Flexibele inplanning van jouw rijlessen in Kwintsheul

Uiteraard denken we als rijschool Kwintsheul niet alleen maar aan het kostenplaatje voor onze cursisten. Daarnaast stellen we ook alles in het werk om zo optimaal mogelijk aan alle wensen tegemoet te komen.

Zo kunnen onze leerlingen altijd rekenen op dezelfde, vaste rijinstructeur. Bovendien kunnen de rijlessen op flexibele wijze worden ingepland.

Dit betekent onder meer dat de lessen ook op zaterdag door kunnen gaan. Voor mensen die te maken hebben met faalangst voorzien we bovendien steeds een uiterst specialistische aanpak.

Zo kunnen ook mensen met faalangst in alle comfort hun rijbewijs behalen!

rijschool den haag

Gratis proefles aanvragen

De keuze die je maakt voor een bepaalde rijschool is altijd een beetje spannend. Je wil er namelijk wel echt zeker van zijn dat je kan rekenen op echt professionele en ervaren instructeurs. Wij vinden het als rijschool Kwintsheul belangrijk dat we iedereen die bij ons rijlessen volgt een echt goed en vertrouwd gevoel kunnen geven.

Omwille van deze reden kan iedereen bij ons een gratis proefles aanvragen. Op deze manier kan je jezelf overtuigen om jouw rijlessen te volgen bij onze ervaren en uitnodigende rijschool!

Neem contact met ons op!

Wij hebben momenteel geen wachttijden. Vraag dus snel je gratis proefles aan!

Veelgestelde vragen

We kunnen het ons goed voorstellen dat je best wat vragen hebt voordat je gaat rijlessen in Kwintsheul. Lees hieronder de meest gestelde vragen.
Staat je vraag er niet bij? Neem dan even contact met ons op!

Bij onze rijschool in Kwintsheul zijn we volledig gespecialiseerd in het aanbieden van autorijlessen.

Bij Verkeersschool Rembrandt heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een speciaal faalangst rijexamen. Veel mensen vrezen dat hun zenuwen de overhand zullen nemen tijdens het afrijden. Geldt dat ook voor jou? Dan is een faalangst examen voor jou de perfecte oplossing! Je ontdekt op deze pagina welke voordelen dit type rijexamen voor jou nu precies met zich meebrengt.

Bij onze rijschool Kwintsheul haalt de gemiddelde leerling zijn rijbewijs binnen 5 maanden.

Onze proefles van 60 minuten is 100% gratis mocht je na de proefles besluiten om met ons verder te gaan lessen (in combinatie met een lespakket)

Bij onze rijschool is het volgen van lessen in de avonduren en op zaterdag geen enkel probleem.

Bij onze autorijschool in Kwintsheul kun je ook betalen in termijnen.

Wij werken altijd met vaste rijinstructeurs Als cursist spreekt het voor zich dat je vertrouwen moet hebben in de expertise van de rijinstructeur. Het zou zonde zijn wanneer deze vertrouwensband tijdens het leren autorijden plots zou worden verbroken door het toegekend krijgen van een andere rijinstructeur. Dat is bij ons dan ook nooit het geval. Wij voorzien voor onze leerlingen dan ook altijd een vaste rijinstructeur voor de volledige lessenreeks.

Wij passen onze rijlessen altijd aan, aan jouw gewenste tempo. Zo zorgen we dat je je helemaal comfortabel voelt achter het stuur.