Verkeersschool Rembrandt

Over ons

Over ons

Verkeersschool Rembrandt is een rijschool gespecialiseerd in het geven van autorijles. Wij zijn het bedrijf begonnen met de missie om mensen op een toegankelijke manier te voorzien van rijlessen. Wij verzorgen rijopleidingen voor iedere leerling die hier naar op zoek is.

de uitgangspunten van onze rijschool

Ons uitgangspunt is een volwaardige opleiding aanbieden voor leerlingen die graag het rijbewijs willen behalen. De rijschool wilt het verschil maken door diensten aan te bieden op een professionele doch informele manier.

Wij onderscheiden ons hierin van andere rijscholen en leggen de focus meer op de wensen van de leerlingen en de rijlessen. Een goede kwaliteit van dienstverlening is erg belangrijk in ons vakgebied!

Onze contactgegevens

Een goede rijschool met begrijpelijke taal

Als autorijschool verzorgen wij op verschillende manieren een rijopleiding voor leerlingen, met duidelijke uitleg.

Wij vinden bijvoorbeeld dat het rijbewijs halen laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk moet zijn. Het is ieders recht om bestuurder te worden van een voertuig en de vrijheid kan ervaren. Je bent namelijk minder afhankelijk op het moment dat jij mag autorijden

Door onze jarenlange ervaring als rijschool proberen wij het verschil te maken tegen over andere rijscholen. Betrouwbaarheid, gemak en plezier tijdens de lessen staat dan ook hoog in het vaandel!

Betaalbaar en eerlijk

Ook vinden wij het belangrijk dat rijlessen betaalbaar moeten zijn. Wij zorgen dat de leerling zo snel mogelijk richting het examen kan zodra hij/zij op het juiste niveau is. Je hoeft immers niet alle lessen te verbruiken voordat je klaar bent voor het praktijkexamen.

Wanneer de leerling bij onze rijschool lessen uit zijn pakket niet opgemaakt heeft, krijgt hij deze dan ook uiteraard terug. Je betaalt alleen voor wat je afneemt!

Altijd up-to-date om de veiligheid te waarborgen

Omdat wij als rijschool een professioneel bedrijf zijn zorgen wij er ook altijd voor dat je lessen krijgt in nieuwe, moderne lesauto’s. Een nieuwe en moderne auto zorgt ook voor gemak tijdens de lessen voor de leerling.

Bovendien is het voor zowel de leerling en de instructeur veiliger om rijlessen te geven en te nemen in een betrouwbare lesauto.

Goede voorbeelden over ons

Uit de statistieken blijkt ook dat de leerling tijdens de rijopleiding en in de les zich op zijn gemak voelt. Wij hebben ook veel vertrouwen in de instructeur dat hij/zij de mensen goed kunnen begeleiden en professioneel opleiden.

Onze leerlingen vertellen ons ook steeds dat wij omwille van deze reden een goede rijschool zijn. Mensen kijken natuurlijk ook naar het slagingspercentage en de recensies als referentiepunt; wij zijn in dit gegeven transparant richting onze leerling.

Lees hier wat onze (ex-)leerlingen over ons vertellen!

Verkeersschool Rembrandt
Verkeersschool Rembrandt
41 Google recensies
Jan De Pan
Jan De Pan
2023-01-10
Vandaag in 1x geslaagd voor mijn praktijkexamen door deze geweldige rijschool. Instructeur streng, maar rechtvaardig. Erg tevreden met een super resultaat. Zeker een aanrader
Denise Aalbregt
Denise Aalbregt
2022-12-14
Ik ben vandaag geslaagd voor mijn praktijk examen. De manier van les geven is super goed. Streng maar rechtvaardig. De sfeer in de auto is gezellig. Zeker een aanrader ! 😊
Dorinda vd meer
Dorinda vd meer
2022-12-08
Hele fijne ervaring gehad met rijschool Rembrandt. Hele lieve geduldige man, hij doet er alles aan om zijn leerlingen in 1 keer te laten slagen!
Noa Van der meer
Noa Van der meer
2022-12-08
Vandaag voor de 1e keer geslaagd! Na een lange tijd eindelijk. Said is een hele fijne rijinstructeur die goed kan omgaan met mensen met faalangst. Ik heb 10 keer over mijn theorie gedaan en had 0 vertrouwen meer in mezelf! Na Corona en Theorie-examen kan ik eindelijk zeggen: GESLAAGD!! Said heel erg bedankt😘
Fouad EL Hamss
Fouad EL Hamss
2022-10-07
Roy Jaworski
Roy Jaworski
2022-10-07
Ik ben vandaag geslaagd voor me examen ! Top rijinstructeur hij geeft precies aan wat er verbeterd moet worden aan je. Lekker direct maar dat heb je ook nodig als leerling! Hij zorgt ervoor dat je in 1x goed voorbereid slaagt. Deze rijschool is 100% een aanrader!!!
Jay Gerners
Jay Gerners
2022-03-03
vandaag ben ik in 1x geslaagd voor mijn praktijkexamen door deze rijschool. Altijd gezellig in de auto maar wel streng en rechtvaardig op de fouten. Ik ben altijd tevreden geweest over de manier van begeleiden en lesgeven tot aan het examen. Zeker een aanrader
aymane boubes
aymane boubes
2022-02-09
Ik ben in 1x geslaagd door deze geweldige rijschool!!!! Rijinstructeur is streng maar wel rechtvaardig. Ik ben erg tevreden over de manier van begeleiding tot aan het examen. Ik raad iedereen aan om hier te gaan lessen.
Angira Gena
Angira Gena
2021-12-23
Ik kwam van een andere rijschool. Rembrandt legde mij de vaardigheden op een makkelijkere manier uit, waardoor ik in een keer geslaagd ben. Soms een beetje streng maar dat was ook wel nodig bij mij :) Professioneel en rechtvaardig. Zeker een aanrader!
Amine VDB
Amine VDB
2021-11-26
Ik heb de rijlessen echt leuk gevonden perfecte rijschool geduld streng maar ook rechtvaardig En daarom ben ik vandaag in een keer geslaagd. Ik raad verkeersschool Rembrandt zeker aan. Top rij school echt.

Klanten vinden ons een van de beste rijscholen

Wij kunnen constateren als een van de beste rijscholen dat wij ons werk met plezier uitvoeren! Als rijschool verwachten we dan ook dat de leerlingen dit gevoel met ons delen!

Lessen met echte mensen is voor de instructeur een levenslange passie!

Faalangst is bij ons geen probleem

Wij hebben al veel meegemaakt met leerlingen die bijvoorbeeld last kregen van faalangst tijdens de les of examen. Sommige hebben eerst rijlessen gevolgt bij rijscholen die hier totaal geen ervaring mee hadden en/of niet wisten hoe ze deze leerlingen tijdens de les moesten benaderen en motiveren.

De leerlingen deden zeker niet onder aan andere en hebben zij door de aangepaste en gerichte begeleiding bij onze rijschool succesvol hun rijbewijs gehaald!

Inschrijven bij onze rijschool

Als lezer mag je, naar aanleiding van ons verhaal, zelf beslissen en ervaren of onze rijschool de juiste plek is om je rijopleiding te volgen.

Om die ervaring vrijblijvend te kunnen ervaren bieden wij een vrijblijvende proefles aan voor aanstaande leerlingen! Wij weten namelijk ook dat “eerst zien, dan geloven” het beste werkt voor je eigen ervaring.

Vele zijn je al voorgegaan en deze kans gebruikt. Zij hebben stuk voor stuk met succes en plezier het rijexamen gehaald! Ons streven is ook zo goed en zo snel mogelijk het examen behalen, dit is ook in het voordeel van onze eigen statistieken!

Maatwerk is mogelijk

Wij bieden onder andere rijles pakketten aan inclusief praktijkexamen. Ook is het halen van een rijbewijs voor de leerling met faalangst mogelijk. De instructeur wilt na ieder examen weer de leerling blij te maken met een rijbewijs.

Start met rijlessen

 Rijbewijs halen? Bij ons zit je goed voor het volgen van rijlessen. Ook als jij bijvoorbeeld last hebt van faalangst. Wij zullen ten alle tijden er voor zorgen dat jij je op je gemak voelt en nemen de tijd voor je.

Iedereen leert op zijn eigen tempo, en dat weten wij. Rijlessen moeten voor de leerling leuk blijven en dus zorgen wij er voor dat we van de opleiding maatwerk maken.

Call to action

Ben je overtuigd na het lezen over onze rijschool? Neem dan rijlessen bij onze rijschool!

Wij kunnen je indien je kiest voor onze autorijschool, verzekeren van je rijbewijs en je hartelijk verwelkomen als onze leerling. Maak kennis met de instructeur door een gratis proefles te nemen.

Neem vrijblijvend contact op met onze rijschool en wij zullen je vragen zo goed en duidelijk mogelijk beantwoorden. Wellicht zien we jou wel als aanstaande leerling terug in de les!

Meld je bij ons aan!

Vraag snel je gratis proefles aan!