Rijschool Zoetermeer

Als inwoner van Zoetermeer of omgeving zal je er graag voor willen kiezen om in jouw eigen regio met de auto te leren rijden. Dat is perfect mogelijk. Wij zorgen er als rijschool Zoetermeer voor dat al onze klanten in een vertrouwde omgeving hun rijlessen kunnen volgen. Bovendien vinden wij het belangrijk dat iedereen steeds in de meest optimale omstandigheden zijn of haar rijlessen kan volgen. Dit betekent concreet dat wij ook over een speciale aanpak beschikken voor mensen die geconfronteerd worden met faalangst. In ieder geval, wanneer ook jij in de meest gunstige omstandigheden met de auto wil leren rijden in Zoetermeer of omgeving ben je daarvoor bij ons altijd aan het juiste adres!

Rijlessen op maat van jouw wensen

Wij bieden onze klanten als rijschool Zoetermeer de mogelijkheid aan om een keuze te maken uit vier verschillende pakketten. Het eerste pakket bestaat uit 15 lessen van telkens 60 minuten, het tweede pakket bestaat uit 20 lessen van telkens 60 minuten en het derde pakket bestaat uit 30 lessen van telkens 60 minuten. Het vierde pakket bevat tevens ook een tussentijdse toets. Het bestaan van deze drie verschillende pakketten zorgt er voor dat iedereen bij ons altijd net zoveel rijlessen kan afsluiten als hij of zij nodig denkt te hebben.

Flexibel inplannen van de lesuren

Wij vinden het van cruciaal belang dat onze klanten steeds op hun eigen tempo de rijlessen kunnen volgen. Ook wanneer dit het beste uitkomt. Een flexibele planning behoort bij ons dan ook altijd tot de mogelijkheden. Bovendien is het ook zo dat veel mensen er de voorkeur aan geven om een deel van hun lessen op zaterdag in te plannen. Ook dat is perfect mogelijk. Het mag dan ook duidelijk zijn, indien je er voor kiest om een beroep te doen op onze rijschool ben je altijd verzekerd van een comfortabel en efficiënt lessenrooster.

Gespreide betaling van lesgelden mogelijk

Het volgen van rijlessen brengt in de praktijk natuurlijk ook altijd een bepaalde kostprijs met zich mee. Ondanks het feit dat wij alles in het werk stellen om de kosten van onze rijlessen tot een minimum te beperken bieden we nog een extra mogelijkheid aan voor onze klanten. Het is namelijk bij onze rijschool Zoetermeer ook mogelijk om de rijlessen in termijnen te betalen. Op deze manier hoef je niet in één keer het grote bedrag te voldoen.

Een spoedcursus volgen bij onze rijschool Zoetermeer

Wil jij graag snel jouw rijbewijs op zak hebben? In dat geval kan het de moeite waard zijn om er voor te kiezen om onze spoedcursus voor het rijbewijs te volgen. Deze spoedcursus kan worden gevolgd in twee, vier of zes weken. Het spreekt echter voor zich dat elke leerling die bij ons aan de slag gaat anders is. Omwille van deze reden wordt er door middel van een proefrijles bepaald of jij al dan niet in aanmerking komt voor het volgen van onze spoedcursus. Na een proefrijles kan er worden bepaald hoeveel rijlessen jij ongeveer nodig zal hebben. Hoe dan ook, ben je op zoek naar een rijschool Zoetermeer waarbij je op de meest efficiënte wijze jouw rijbewijs kan halen? Dan ben je bij Verkeersschool Rembrandt op het juiste adres.

Wachttijden?

We hebben momenteel geen wachttijden. Wil je binnen 2, 4 of zes weken je rijbewijs halen? Dat kan met onze spoedcursus. Meld je snel aan voor een proefles.

Pakket 1

 • 15 lessen van 60 minuten
 • CBR Praktijkexamen
 • Vaste rijinstructeur
 • Gratis proefles t.w.v €40,-
 • Gratis online theorie t.w.v €49,95,-

€1045 € 975,-

DIRECT INSCHRIJVEN

Pakket 2

 • 20 lessen van 60 minuten
 • CBR Tussentijdse toets
 • CBR Praktijkexamen
 • Gratis proefles t.w.v €40,-
 • Gratis online theorie t.w.v. €49,95,-

€1470 € 1400,-

DIRECT INSCHRIJVEN

Pakket 3

 • 30 lessen van 60 minuten
 • CBR Praktijkexamen
 • Vaste rijinstructeur
 • Gratis proefles t.w.v €40,-
 • Gratis online theorie t.w.v. €49,95,-

€1720 € 1650,-

DIRECT INSCHRIJVEN

Pakket 4

 • 30 lessen van 60 minuten
 • CBR Tussentijdse toets
 • CBR Praktijkexamen
 • Gratis proefles t.w.v €40,-
 • Gratis online theorie t.w.v. €49,95,-

€1920 € 1850,-

DIRECT INSCHRIJVEN

Deze prijzen zijn geldig vanaf 31 augustus 2021

Veelgestelde vragen over onze autorijschool in Zoetermeer

We kunnen het ons goed voorstellen dat je best wat vragen hebt voordat je gaat rijlessen in Zoetermeer. Lees hieronder veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan even contact met ons op!

Bij onze rijschool in Zoetermeer zijn we volledig gespecialiseerd in het aanbieden van autorijlessen.

Wanneer je bij onze rijschool in Zoetermeer besluit een gratis proefles te nemen, wordt het duidelijker hoeveel rijlessen jij nodig hebt om je rijbewijs te behalen. De rij instructeur zal dan een advies op maat geven.

Bij onze autorijschool in Zoetermeer kijken we eerst naar je inzicht en aanleg en bepalen zo hoeveel lessen je ongeveer nodig zult hebben. Hierna zal je op je eigen tempo je rijbewijs kunnen behalen. Wij zorgen altijd voor een persoonlijke aanpak.

In de onderstaande tabel geven wij alvast een indicatie op basis van het type leerling.

Type leerlingUitvoeringAantal lessen
Hele vlotte leerlingNa de uitleg van je instructeur voer je de opdracht na 1/2 keer perfect uit.10-20 lessen
Vlotte leerlingNa de uitleg van je instructeur voer je de opdracht na 3 keer goed uit.20-30 lessen
Gemiddelde leerlingNa de uitleg van je instructeur voer je de opdracht na 3 keer redelijk uit.25-40 lessen
Matige leerlingNa de uitleg van je instructeur voer je de opdracht na 6 keer redelijk uit.35-50 lessen
Trage leerlingNa de uitleg van je instructeur voer je de opdracht na meer dan 8 keer redelijk uit.50+ lessen

Je mag vanaf 16,5 jaar beginnen met rijlessen voor je autorijbewijs. Ook mag je dan een tussentijdse toets afleggen. Vanaf 17 jaar mag je praktijkexamen doen.

Tot 18 jaar moet je onder begeleiding rijden met een coach. Je moet dan ten alle tijden, naast je rijbewijs, een begeleiderspas bij je dragen.

Om werkende mensen ook de mogelijkheid te bieden om rijlessen te volgen, biedt onze rijschool Zoetermeer ook lessen op Zaterdag aan.

Onze proefles van 90 minuten is 100% gratis mits je besluit een pakket bij ons af te nemen.

Wij passen onze rijlessen altijd aan, aan jouw gewenste tempo. Zo zorgen we dat je je helemaal comfortabel voelt achter het stuur.

Met een spoedcursus zou je binnen 4 weken je rijbewijs kunnen halen. Gemiddeld duurt het 5 maanden om je rijbewijs te halen.

Bij onze autorijschool in Zoetermeer is het ook mogelijk om in termijnen te betalen.

Wij werken altijd met vaste rij-instructeurs. Als cursist spreekt het voor zich dat je vertrouwen moet hebben in de expertise van de rijinstructeur. Het zou zonde zijn wanneer deze vertrouwensband tijdens het leren autorijden plots zou worden verbroken door het toegekend krijgen van een andere rijinstructeur. Dat is bij ons dan ook nooit het geval. Wij voorzien voor onze leerlingen dan ook altijd een vaste rijinstructeur voor de volledige lessenreeks.

Bij Verkeersschool Rembrandt heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een speciaal faalangst rijexamen. Veel mensen vrezen dat hun zenuwen de overhand zullen nemen tijdens het afrijden. Geldt dat ook voor jou? Dan is een faalangst examen voor jou de perfecte oplossing! Je ontdekt op deze pagina welke voordelen dit type rijexamen voor jou nu precies met zich meebrengt.