Verkeersschool Rembrandt

Rijschool Leidschenveen

Op zoek naar een rijschool in Leidschenveen?

Een rijschool in de buurt van je woonplaats, waar je flexibel en voor scherpe prijzen terecht kan voor rijlessen? Bij Verkeersschool Rembrandt ben je aan het juiste adres! Lees verder over alle mogelijkheden en voordelen van onze rijschool Leidschenveen

rijles pakket

Pakket 1

€1240 € 1165,-

Rijles pakket

Pakket 2

€1840 € 1759,-

Rijles pakket

Pakket 3

€2380 € 2290,-

Rijschool Leidschenveen

Als rijschool Leidschenveen stellen we altijd alles in het werk om onze cursisten zo optimaal mogelijk van dienst te zijn. Dit is op verschillende vlakken terug te zien. Uiteraard is het financiële aspect belangrijk.

Wij begrijpen dat het volgen van rijlessen voor veel mensen financieel erg zwaar kan zijn. Wij komen hier op twee verschillende manieren in tegemoet.

In eerste instantie kan je bij onze rijschool Leidschenveen rijlessen volgen tegen een zeer interessante prijs. Dat is echter niet alles.

Daarnaast is het namelijk ook zo dat je jouw lessen in termijnen kan betalen. De combinatie van beide mogelijkheden zorgt er voor dat het volgen van rijlessen bij onze rijschool Leidschenveen voor iedereen financieel toegankelijk is.

rijschool den haag

Waarom kiezen voor onze rijschool Leidschenveen

De hierboven reeds aangehaalde voordelen zijn uiteraard niet de enige waar je op kan rekenen wanneer je er voor kiest om rijlessen te volgen bij onze rijschool Leidschendam. Al onze cursisten kunnen dan ook steeds rekenen op de volgende, extra voordelen:

rijschool den haag

Op de meest comfortabele manier rijlessen volgen

Het volgen van rijlessen kan niet alleen financieel zwaar zijn, daarnaast brengt het voor veel mensen ook de nodige hoeveelheid aan stress met zich mee. Dat is echter nergens voor nodig.

Onze ervaren rijinstructeurs zijn als geen ander uitstekend geplaatst om jou te helpen bij het behalen van jouw rijbewijs. Dit bovendien precies op die manier die jij het liefste hebt.

Wil je bijvoorbeeld graag rijlessen in kunnen plannen op zaterdag? Dan is dat geen probleem. Bovendien beschik je bij ons altijd over een vaste rijinstructeur. Dat is belangrijk voor het vertrouwen van onze leerlingen.

Hoe dan ook, wil je graag in alle comfort jouw rijbewijs behalen? Dan is het zeker de moeite waard om te ontdekken wat wij als rijschool Leidschenveen jou allemaal te bieden hebben!

Specialistische aanpak voor mensen met faalangst

Veel mensen worden vandaag de dag geconfronteerd met faalangst. Dit is natuurlijk een niet onbelangrijk probleem.

Faalangst kan er namelijk zomaar voor zorgen dat het behalen van je rijbewijs een behoorlijk stuk moeilijker wordt. Gelukkig hebben wij als rijschool Leidschenveen op dit vlak de perfecte oplossing voor jou beschikbaar.

Wij hanteren namelijk een specialistische aanpak voor mensen die lijden aan faalangst. Op deze manier wordt het ook voor deze doelgroep eenvoudiger dan ooit om op een comfortabele manier het rijbewijs te behalen.

Ben jij dus iemand die lijdt aan faalangst en lijkt dit het behalen van je rijbewijs in eerste instantie een beetje in de weg te staan? Ontdek dan meteen de unieke voordelen die verbonden zijn aan het volgen van rijlessen bij onze rijschool Leidschenveen!

rijschool den haag

Neem contact met ons op!

Wij hebben momenteel geen wachttijden. Vraag dus snel je gratis proefles aan!

Veelgestelde vragen

We kunnen het ons goed voorstellen dat je best wat vragen hebt voordat je gaat rijlessen in Leidschenveen. Lees hieronder de meest gestelde vragen.
Staat je vraag er niet bij? Neem dan even contact met ons op!

Bij onze rijschool in Leidschenveen zijn we volledig gespecialiseerd in het aanbieden van autorijlessen.

Bij Verkeersschool Rembrandt heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een speciaal faalangst rijexamen. Veel mensen vrezen dat hun zenuwen de overhand zullen nemen tijdens het afrijden. Geldt dat ook voor jou? Dan is een faalangst examen voor jou de perfecte oplossing! Je ontdekt op deze pagina welke voordelen dit type rijexamen voor jou nu precies met zich meebrengt.

Bij onze rijschool Leidschenveen haalt de gemiddelde leerling zijn rijbewijs binnen 5 maanden.

Onze proefles van 60 minuten is 100% gratis mocht je na de proefles besluiten om met ons verder te gaan lessen (in combinatie met een lespakket)

Bij onze rijschool is het volgen van lessen in de avonduren en op zaterdag geen enkel probleem.

Bij onze autorijschool in Leidschenveen kun je ook betalen in termijnen.

Wij werken altijd met vaste rijinstructeurs Als cursist spreekt het voor zich dat je vertrouwen moet hebben in de expertise van de rijinstructeur. Het zou zonde zijn wanneer deze vertrouwensband tijdens het leren autorijden plots zou worden verbroken door het toegekend krijgen van een andere rijinstructeur. Dat is bij ons dan ook nooit het geval. Wij voorzien voor onze leerlingen dan ook altijd een vaste rijinstructeur voor de volledige lessenreeks.

Wij passen onze rijlessen altijd aan, aan jouw gewenste tempo. Zo zorgen we dat je je helemaal comfortabel voelt achter het stuur.