Verkeersschool Rembrandt

Dé rijschool van ’s-Gravenzande !

Op zoek naar een rijschool in ’s-Gravenzande?

Een rijschool in de buurt van je woonplaats, waar je flexibel en voor scherpe prijzen terecht kan voor rijlessen? Bij Verkeersschool Rembrandt ben je aan het juiste adres! Lees verder over alle mogelijkheden en voordelen van onze rijschool ’s-Gravenzande
rijles pakket

Pakket 1

€1240 € 1165,-

Rijles pakket

Pakket 2

€1840 € 1759,-

Rijles pakket

Pakket 3

€2380 € 2290,-

Rijschool ’s-Gravenzande

Het is begrijpelijk dat je tijdens je rijlessen graag in een omgeving wilt rijden die voor jou vertrouwd aanvoelt. Het is dan ook niet vreemd dat je als inwoner van ‘s-Gravenzande een rijschool bij jou in buurt zoekt.

Bij Verkeersschool Rembrandt is het geen enkel probleem om in de buurt van ‘s-Gravenzande te lessen. Tijdens de gratis proefles bepalen we samen met jou het verdere traject, van de eerste rijles tot het afleggen van rijexamen.

Bij rijschool ‘s-Gravenzande heb je altijd één vertrouwde rijinstructeur, die er samen met jou voor gaat zorgen dat je binnenkort het felbegeerde rijbewijs kunt aanvragen!

rijschool den haag

Waarom onze rijschool ’s-Gravenzande

De hierboven reeds aangehaalde voordelen zijn uiteraard niet de enige waar je op kan rekenen wanneer je er voor kiest om rijlessen te volgen bij onze rijschool ’s-Gravenzande. Al onze cursisten kunnen dan ook steeds rekenen op de volgende, extra voordelen:

rijschool den haag

Al vanaf 16,5 jaar lessen in ’s-Gravenzande

Bij rijschool ’s-Gravenzande is het mogelijk om vanaf een leeftijd van 16,5 jaar rijlessen te volgen.

Op het moment dat je vervolgens de leeftijd van 17 jaar bereikt, dan kun je direct het rijexamen afleggen. Op deze manier zorgen wij ervoor dat het behalen van je rijbewijs nooit onnodig lang duurt.

Aangezien wij begrijpen dat onze cursisten ook andere verplichtingen hebben, kun je bij ons altijd je lessen inplannen op momenten die in jouw agenda passen. Wil je bijvoorbeeld in de avond lessen of op zaterdagen? Dan is dit bij ons geen enkel probleem!

Start vandaag nog met een gratis proefles

Bij Verkeersschool Rembrandt kun je een gratis proefles aanvragen. Tijdens deze proefles kun je kennismaken met onze instructeurs en maak je al de eerste kilometers op de weg. Doordat de instructeur tijdens de proefles al een goed beeld krijgt van je rijvaardigheden, krijg je vaak direct een indicatie van het aantal benodigde rijlessen te horen.

Benieuwd naar hoeveel lessen jij nodig hebt? Vraag dan vandaag nog vrijblijvend een proefles aan!

Neem contact met ons op!

Wij hebben momenteel geen wachttijden. Vraag dus snel je gratis proefles aan!

Veelgestelde vragen

We kunnen het ons goed voorstellen dat je best wat vragen hebt voordat je gaat rijlessen in ’s-Gravenzande. Lees hieronder de meest gestelde vragen.
Staat je vraag er niet bij? Neem dan even contact met ons op!

Bij onze rijschool in ’s-Gravenzande zijn we volledig gespecialiseerd in het aanbieden van autorijlessen.

Bij Verkeersschool Rembrandt heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een speciaal faalangst rijexamen. Veel mensen vrezen dat hun zenuwen de overhand zullen nemen tijdens het afrijden. Geldt dat ook voor jou? Dan is een faalangst examen voor jou de perfecte oplossing! Je ontdekt op deze pagina welke voordelen dit type rijexamen voor jou nu precies met zich meebrengt.

Bij onze rijschool ’s-Gravenzande haalt de gemiddelde leerling zijn rijbewijs binnen 5 maanden.

Onze proefles van 60 minuten is 100% gratis mocht je na de proefles besluiten om met ons verder te gaan lessen (in combinatie met een lespakket)

Bij onze rijschool is het volgen van lessen in de avonduren en op zaterdag geen enkel probleem.

Bij onze autorijschool in ’s-Gravenzande kun je ook betalen in termijnen.

Wij werken altijd met vaste rijinstructeurs Als cursist spreekt het voor zich dat je vertrouwen moet hebben in de expertise van de rijinstructeur. Het zou zonde zijn wanneer deze vertrouwensband tijdens het leren autorijden plots zou worden verbroken door het toegekend krijgen van een andere rijinstructeur. Dat is bij ons dan ook nooit het geval. Wij voorzien voor onze leerlingen dan ook altijd een vaste rijinstructeur voor de volledige lessenreeks.

Wij passen onze rijlessen altijd aan, aan jouw gewenste tempo. Zo zorgen we dat je je helemaal comfortabel voelt achter het stuur.