Verkeersschool Rembrandt

Rijschool Delfgauw

Op zoek naar een rijschool in Delfgauw?

Een rijschool in de buurt van je woonplaats, waar je flexibel en voor scherpe prijzen terecht kan voor rijlessen? Bij Verkeersschool Rembrandt ben je aan het juiste adres! Lees verder over alle mogelijkheden en voordelen van onze rijschool Delfgauw

rijles pakket

Pakket 1

€1240 € 1165,-

Rijles pakket

Pakket 2

€1840 € 1759,-

Rijles pakket

Pakket 3

€2380 € 2290,-

Rijschool Delfgauw

Wanneer je op zoek gaat naar een rijschool Delfgauw om rijlessen bij te volgen zal je ongetwijfeld enkele eisen in gedachten hebben. Het is in eerste instantie dan ook belangrijk dat je bent verzekerd van zo kwalitatief mogelijke rijlessen. Deze bepalen niet alleen de basis voor jouw rijervaring, daarnaast zijn ze ook verantwoordelijk voor je slaagkansen bij het rijexamen. Daarnaast spreekt het voor zich dat het ook prettig is wanneer je altijd kan rekenen op dezelfde, vaste rijinstructeur. Wil jij graag een beroep doen op een rijschool Delfgauw welke aan al deze
eisen weet te voldoen? Dan is Verkeersschool Rembrandt jou rijschool.

rijschool den haag

Waarom kiezen voor onze rijschool in Delfgauw

Onze rijschool Delfgauw is de perfecte partner voor iedereen die snel en voordelig zijn of haar rijbewijs wenst te behalen. Met meer dan 10 jaar ervaring, een unieke lesmethode en scherp geprijste lessen en pakketten behoren wij tot een van de beste rijscholen in de regio Haaglanden! Indien je er voor kiest om bij ons rijlessen te volgen kan je dan ook steeds rekenen op de volgende voordelen

rijschool den haag

Gratis proefles volgen bij onze rijschool in Delfgauw

Wij vinden het als rijschool Delfgauw belangrijk dat onze cursisten met een oprecht goed gevoel bij ons aan de slag gaan met het volgen van hun rijlessen. Van ons krijg je een gratis rijles.

Deze gratis proefles is niet alleen interessant voor de cursist, maar ook voor de rijinstructeur. Op deze manier kan er namelijk meteen worden bepaald of bijvoorbeeld een spoedcursus wel of niet tot de mogelijkheden behoort.

Overtuig dus in ieder geval jezelf door bij ons een gratis proefles te volgen!

 

Rijlessen op maat in Delfgauw

Het spreekt voor zich dat niet iedereen even veel rijlessen nodig zal hebben om klaargestoomd te worden voor het rijexamen. Omwille van deze reden hebben wij er voor gekozen om verschillende pakketten aan te bieden aan onze (potentiële) cursisten. Deze pakketten bevatten respectievelijk 15, 25 of 35 lessen van telkens 60 minuten.

In elk pakket is zoals eerder reeds aangegeven dus ook een gratis proefles inbegrepen. Kies je er voor om één van onze aangeboden pakketten af te sluiten? Dan kan je altijd rekenen op een vaste rijinstructeur.

Bovendien kunnen de rijlessen flexibele worden ingepland. Wil jij graag op zaterdag lessen? Dan is ook dat bij onze rijschool Delfgauw zonder probleem mogelijk!

rijschool den haag

Neem contact met ons op!

Wij hebben momenteel geen wachttijden. Vraag dus snel je gratis proefles aan!

Veelgestelde vragen

We kunnen het ons goed voorstellen dat je best wat vragen hebt voordat je gaat rijlessen in Delfgauw. Lees hieronder de meest gestelde vragen.
Staat je vraag er niet bij? Neem dan even contact met ons op!

Bij onze rijschool in Delfgauw zijn we volledig gespecialiseerd in het aanbieden van autorijlessen.

Bij Verkeersschool Rembrandt heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een speciaal faalangst rijexamen. Veel mensen vrezen dat hun zenuwen de overhand zullen nemen tijdens het afrijden. Geldt dat ook voor jou? Dan is een faalangst examen voor jou de perfecte oplossing! Je ontdekt op deze pagina welke voordelen dit type rijexamen voor jou nu precies met zich meebrengt.

Bij onze rijschool Delfgauw haalt de gemiddelde leerling zijn rijbewijs binnen 5 maanden.

Onze proefles van 90 minuten is 100% gratis mocht je na de proefles besluiten om met ons verder te gaan lessen (in combinatie met een lespakket)

Bij onze rijschool is het volgen van lessen in de avonduren en op zaterdag geen enkel probleem.

Bij onze autorijschool in Delfgauw kun je ook betalen in termijnen.

Wij werken altijd met vaste rijinstructeurs Als cursist spreekt het voor zich dat je vertrouwen moet hebben in de expertise van de rijinstructeur. Het zou zonde zijn wanneer deze vertrouwensband tijdens het leren autorijden plots zou worden verbroken door het toegekend krijgen van een andere rijinstructeur. Dat is bij ons dan ook nooit het geval. Wij voorzien voor onze leerlingen dan ook altijd een vaste rijinstructeur voor de volledige lessenreeks.

Wij passen onze rijlessen altijd aan, aan jouw gewenste tempo. Zo zorgen we dat je je helemaal comfortabel voelt achter het stuur.