Verkeersschool Rembrandt

Spoedcursus rijbewijs

Wanneer je snel een rijbewijs nodig hebt bestaat er een mogelijkheid om een snelcursus te volgen. Er kunnen verschillende redenen zijn dat je snel je rijbewijs wilt halen, bijvoorbeeld voor je werk. In dit artikel leggen wij uit wat deze spoedopleiding precies inhoud.

spoedopleiding

Rijbewijs halen met een spoedcursus

Snel je rijbewijs halen bij Verkeersschool Rembrandt

Normaal gesproken duurt het rijbewijs halen een aantal maanden. Door een spoedcursus te volgen kan je al vanaf 10 dagen tot enkele weken op examen! Deze unieke rijopleiding is niet voor iedereen weggelegd.

Volg daarom dus eerst een gratis proefles zodat de instructeur kan bekijken of jij geschikt bent voor een snelcursus rijbewijs.

spoedcursus rijbewijs
spoedcursus rijbewijs

Hoe werkt een spoedcursus rijbewijs?

Om je rijbewijs snel te halen zullen de autorijlessen kort na elkaar ingepland worden. De lessen bestaan uit meerdere uren achter elkaar. Tijdens de rijlessen zal je net als bij de normale lessen uitleg krijgen van de instructeur maar dan in een versneld tempo.

Alle onderdelen worden in een rap tempo doorgenomen zodat je zo snel mogelijk klaar bent voor je CBR praktijkexamen. Door de spoedcursus te volgen zal je je rijbewijs snel halen mits je hier geschikt voor bent.

Haal eerst je theorie examen

Er kunnen lange wachttijden kunnen zijn voor het aanvragen van je theorie bij het cbr. Zorg er voor dat je je theorie behaald hebt voordat je begint met rijlessen voor de snelcursus. Ook is dit een vereiste voor het behalen van het praktijkexamen; zonder theorie kan je immers niet op praktijkexamen!

Start met je autorijbewijs halen door middel van een snelcursus

Daaropvolgend zullen wij kijken voor een snelle examendatum en kunnen we de rijopleiding inplannen bij onze rijschool. Een tussentijdse toets is dan ook niet altijd van toepassing bij een snelcursus rijbewijs.

We zorgen er voor dat je snel terecht kan om je spoedcursus te volgen bij de rijschool wanneer alle datums bekend zijn. Je begint pas met lessen op het moment dat wij aansluitende data hebben voor het inplannen van het praktijkexamen.

 

spoedcursus rijbewijs
spoedcursus rijbewijs
Neem voor je spoedcursus een gratis proefles

Wij kunnen pas een spoedcursus inplannen en faciliteren op het moment dat wij hebben getoetst of je geschikt bent. Omdat je heel veel rijlessen en meerdere uren achter elkaar volgt, is het van belang dat je alles eigenlijk in een keer begrijpt. Daarom is het van belang dat je een proefles volgt.

Het is niet mogelijk om op eigen initiatief zonder wederzijdse goedkeuring te lessen voor de snelcursus.

Vrijblijvende proefles

Wist je dat bij ons de proefles vrijblijvend en gratis is zolang je besluit om bij ons verder te lessen? Neem hier je voordeel mee en boek vandaag nog je proefles bij onze rijschool.

 verkeersschool rembrandt  

Schrijf je nu in!

Wij hebben momenteel geen wachttijden! Informeer vrijblijvend bij ons door contact op te nemen!