Rijschool in Monster

Als rijschool Monster stellen we altijd alles in het werk om onze cursisten zo optimaal mogelijk van dienst te zijn. Dit is op verschillende vlakken terug te zien. Uiteraard is het financiële aspect belangrijk. Wij begrijpen dat het volgen van rijlessen voor veel mensen financieel erg zwaar kan zijn. Wij komen hier op twee verschillende manieren in tegemoet. In eerste instantie kan je bij onze rijschool Monster rijlessen volgen tegen een zeer interessante prijs. Dat is echter niet alles. Daarnaast is het namelijk ook zo dat je jouw lessen in termijnen kan betalen. De combinatie van beide mogelijkheden zorgt er voor dat het volgen van rijlessen bij onze rijschool Monster voor iedereen financieel toegankelijk is.

Op de meest comfortabele manier rijlessen volgen

Het volgen van rijlessen kan niet alleen financieel zwaar zijn, daarnaast brengt het voor veel mensen ook de nodige hoeveelheid aan stress met zich mee. Dat is echter nergens voor nodig. Onze ervaren rijinstructeurs zijn als geen ander uitstekend geplaatst om jou te helpen bij het behalen van jouw rijbewijs. Dit bovendien precies op die manier die jij het liefste hebt. Wil je bijvoorbeeld graag rijlessen in kunnen plannen op zaterdag? Dan is dat geen probleem. Bovendien beschik je bij ons altijd over een vaste rijinstructeur. Dat is belangrijk voor het vertrouwen van onze leerlingen. Hoe dan ook, wil je graag in alle comfort jouw rijbewijs behalen? Dan is het zeker de moeite waard om te ontdekken wat wij als rijschool Monster jou allemaal te bieden hebben!

Specialistische aanpak voor mensen met faalangst

Veel mensen worden vandaag de dag geconfronteerd met faalangst. Dit is natuurlijk een niet onbelangrijk probleem. Faalangst kan er namelijk zomaar voor zorgen dat het behalen van je rijbewijs een behoorlijk stuk moeilijker wordt. Gelukkig hebben wij als rijschool Monster op dit vlak de perfecte oplossing voor jou beschikbaar. Wij hanteren namelijk een specialistische aanpak voor mensen die lijden aan faalangst. Op deze manier wordt het ook voor deze doelgroep eenvoudiger dan ooit om op een comfortabele manier het rijbewijs te behalen. Ben jij dus iemand die lijdt aan faalangst en lijkt dit het behalen van je rijbewijs in eerste instantie een beetje in de weg te staan? Ontdek dan meteen de unieke voordelen die verbonden zijn aan het volgen van rijlessen bij onze rijschool Monster!

Met een spoedcursus snel jouw rijbewijs halen

Ben jij bijzonder gemotiveerd om meteen jouw rijbewijs te behalen? Wil je dit dan ook graag binnen een zo kort mogelijke tijdspanne kunnen realiseren? Ook in dat geval biedt onze rijschool Monster jou daarvoor een uitstekende oplossing! Het is bij ons namelijk mogelijk om een speciale spoedcursus te volgen. Door het volgen van een dergelijke spoedcursus kan je in twee, vier of zes weken jouw rijbewijs behalen. Let wel, het spreekt voor zich dat niet iedereen even gebaat is bij een dergelijke spoedcursus. Om er zeker van te zijn dat je op de best mogelijke manier jouw rijbewijs kan behalen wordt er dan ook altijd eerst een proefles georganiseerd. Blijkt op basis van deze proefles dat het volgen van de spoedcursus voor jou tot de mogelijkheden behoort? Dan kan je in een mum van tijd jouw rijbewijs behalen!

Wachttijden?

We hebben momenteel geen wachttijden. Wil je binnen 2, 4 of zes weken je rijbewijs halen? Dat kan met onze spoedcursus. Meld je snel aan voor een proefles.

Pakket 1

 • 15 lessen van 60 minuten
 • CBR Praktijkexamen
 • Vaste rijinstructeur
 • Gratis proefles

€995 € 955,-

DIRECT INSCHRIJVEN

Pakket 2

 • 20 lessen van 60 minuten
 • CBR Praktijkexamen

 • Vaste rijinstructeur

 • Gratis online theorie t.w.v. €49,95

€1270 € 1180,-

DIRECT INSCHRIJVEN

Pakket 3

 • 30 lessen van 60 minuten
 • CBR Praktijkexamen

 • Vaste rijinstructeur
 • Gratis online theorie t.w.v. €49,95

€1720 € 1630,-

DIRECT INSCHRIJVEN

Pakket 4

 • 30 lessen van 60 minuten
 • Tussentijdse toets
 • CBR Praktijkexamen

 • Gratis online theorie t.w.v. €49,95

€1920 € 1830,-

DIRECT INSCHRIJVEN

Deze prijzen zijn geldig vanaf 1 mei 2021