Rijschool Pijnacker

Ben je op zoek naar een ervaren rijschool in Pijnacker? Dan ben je bij onze Rijschool Pijnacker aan het juiste adres! Vanaf het ogenblik dat je over een rijbewijs beschikt kan je overal heen. Het schept een gevoel van vrijheid zoals je voorheen nog nooit eerder hebt ervaren. Het behalen van je rijbewijs is echter ook altijd een beetje spannend. Je dient namelijk lessen te volgen en je moet natuurlijk je theoretisch en praktisch rijexamen afleggen. Als rijschool Pijnacker zorgen we er voor dat dit allemaal op de vlotst mogelijke manier kan verlopen. Onze ervaren instructeurs zorgen er voor dat je altijd zorgeloos toe kan werken naar het behalen van jouw rijbewijs.

Rijschool Pijnacker

Rijlessen mogelijk vanaf 16,5 jaar bij onze Rijschool Pijnacker

Je kan starten met het volgen van je rijlessen bij onze rijschool Pijnacker vanaf de leeftijd van 16,5 jaar. Door op deze jonge leeftijd al te starten met je rijlessen zorg je er voor dat je meteen over een goede ervaring beschikt eenmaal je rijbewijs is behaald. Voor jonge mensen is het vaak zo dat het volgen van hun rijlessen financieel een niet onbelangrijke kost is. Wij hebben er voor gekozen om onze rijlessen op dit vlak toegankelijker te maken dan bij menig aantal andere rijscholen het geval is. Bij ons is het dan ook mogelijk om rijlessen gespreid te betalen. Zo hoeft ook het kostenplaatje geen reden te zijn om je rijlessen uit te stellen!

Flexibel inplannen van je rijlessen bij Rijschool Pijnacker

Als rijschool Pijnacker vinden we het erg belangrijk dat onze cursisten hun rijlessen flexibel kunnen inplannen. Dit betekent onder meer dat het volgen van rijlessen op zaterdag geen enkel probleem is. Dit is nog niet alles. Het volgen van je rijlessen gebeurt bij ons namelijk altijd snel en volledig op je eigen tempo. Verder spreekt het voor zich dat er een bepaalde vertrouwensband ontstaat tussen de cursist en de rijinstructeur. Omwille van deze reden kan je bij ons altijd rekenen op een vaste instructeur.

Keuze uit verschillende pakketten

Bij Verkeersschool Rembrandt is het mogelijk om een keuze te maken uit drie verschillende pakketten. Elk pakket beschikt over een bepaald aantal lessen die telkens 60 minuten duren. Zo kan je kiezen voor een pakket met 15, 20 of 30 lessen. Ook zit er in onze pakketten een CBR Praktijkexamen inbegrepen. Ben je benieuwd wat onze rijschool allemaal voor jou in petto heeft? Twijfel dan niet langer en vraag meteen jouw gratis proefles aan!

Een spoedcursus volgen bij rijschool Pijnacker

Heb je het behalen van je rijbewijs net wat langer uitgesteld dan de bedoeling was? Zou je nu dan ook graag in sneltempo je rijbewijs willen behalen? Dat kan. Wij bieden onze cursisten namelijk de mogelijkheid aan om een spoedcursus te volgen. Deze spoedcursus volgen zorgt er voor dat je jouw rijbewijs kan behalen in twee, vier of zes weken. Dit is natuurlijk helemaal fantastisch, maar we willen er wel zeker van zijn dat dit voor jou een haalbare kaart is. Hierdoor zal er altijd eerst een proefrijles worden ingepland. Op basis van de resultaten van deze proefrijles zal er dan uiteindelijk worden bepaald hoeveel rijlessen jij ongeveer dient te volgen. Hoe dan ook, ook voor het volgen van een spoedcursus ben je dus bij onze rijschool Pijnacker absoluut aan het juiste adres!

Wachttijden?

We hebben momenteel geen wachttijden. Wil je binnen 2, 4 of zes weken je rijbewijs halen? Dat kan met onze spoedcursus. Meld je snel aan voor een proefles.

Pakket 1

 • 15 lessen van 60 minuten
 • CBR Praktijkexamen
 • Vaste rijinstructeur
 • Gratis proefles t.w.v €40,-
 • Gratis online theorie t.w.v €49,95,-

€1045 € 975,-

DIRECT INSCHRIJVEN

Pakket 2

 • 20 lessen van 60 minuten
 • CBR Tussentijdse toets
 • CBR Praktijkexamen
 • Gratis proefles t.w.v €40,-
 • Gratis online theorie t.w.v. €49,95,-

€1470 € 1400,-

DIRECT INSCHRIJVEN

Pakket 3

 • 30 lessen van 60 minuten
 • CBR Praktijkexamen
 • Vaste rijinstructeur
 • Gratis proefles t.w.v €40,-
 • Gratis online theorie t.w.v. €49,95,-

€1720 € 1650,-

DIRECT INSCHRIJVEN

Pakket 4

 • 30 lessen van 60 minuten
 • CBR Tussentijdse toets
 • CBR Praktijkexamen
 • Gratis proefles t.w.v €40,-
 • Gratis online theorie t.w.v. €49,95,-

€1920 € 1850,-

DIRECT INSCHRIJVEN

Deze prijzen zijn geldig vanaf 31 augustus 2021

Veelgestelde vragen over onze autorijschool in Pijnacker

We kunnen het ons goed voorstellen dat je best wat vragen hebt voordat je gaat rijlessen in Pijnacker. Lees hieronder veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan even contact met ons op!

Bij onze rijschool in Pijnacker zijn we volledig gespecialiseerd in het aanbieden van autorijlessen.

Wanneer je bij onze rijschool in Pijnacker besluit een gratis proefles te nemen, wordt het duidelijker hoeveel rijlessen jij nodig hebt om je rijbewijs te behalen. De rij instructeur zal dan een advies op maat geven.

Bij onze autorijschool in Pijnacker kijken we eerst naar je inzicht en aanleg en bepalen zo hoeveel lessen je ongeveer nodig zult hebben. Hierna zal je op je eigen tempo je rijbewijs kunnen behalen. Wij zorgen altijd voor een persoonlijke aanpak.

In de onderstaande tabel geven wij alvast een indicatie op basis van het type leerling.

Type leerlingUitvoeringAantal lessen
Hele vlotte leerlingNa de uitleg van je instructeur voer je de opdracht na 1/2 keer perfect uit.10-20 lessen
Vlotte leerlingNa de uitleg van je instructeur voer je de opdracht na 3 keer goed uit.20-30 lessen
Gemiddelde leerlingNa de uitleg van je instructeur voer je de opdracht na 3 keer redelijk uit.25-40 lessen
Matige leerlingNa de uitleg van je instructeur voer je de opdracht na 6 keer redelijk uit.35-50 lessen
Trage leerlingNa de uitleg van je instructeur voer je de opdracht na meer dan 8 keer redelijk uit.50+ lessen

Je mag vanaf 16,5 jaar beginnen met rijlessen voor je autorijbewijs. Ook mag je dan een tussentijdse toets afleggen. Vanaf 17 jaar mag je praktijkexamen doen.

Tot 18 jaar moet je onder begeleiding rijden met een coach. Je moet dan ten alle tijden, naast je rijbewijs, een begeleiderspas bij je dragen.

Om werkende mensen ook de mogelijkheid te bieden om rijlessen te volgen, biedt onze rijschool Pijnacker ook lessen op Zaterdag aan.

Onze proefles van 90 minuten is 100% gratis mits je besluit een pakket bij ons af te nemen.
Wij passen onze rijlessen altijd aan, aan jouw gewenste tempo. Zo zorgen we dat je je helemaal comfortabel voelt achter het stuur.
Met een spoedcursus zou je binnen 4 weken je rijbewijs kunnen halen. Gemiddeld duurt het 5 maanden om je rijbewijs te halen.
Bij onze autorijschool in Pijnacker kun je ook betalen in termijnen.
wij werken altijd met vaste rijinstructeurs Als cursist spreekt het voor zich dat je vertrouwen moet hebben in de expertise van de rijinstructeur. Het zou zonde zijn wanneer deze vertrouwensband tijdens het leren autorijden plots zou worden verbroken door het toegekend krijgen van een andere rijinstructeur. Dat is bij ons dan ook nooit het geval. Wij voorzien voor onze leerlingen dan ook altijd een vaste rijinstructeur voor de volledige lessenreeks.
Bij Verkeersschool Rembrandt heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een speciaal faalangst rijexamen. Veel mensen vrezen dat hun zenuwen de overhand zullen nemen tijdens het afrijden. Geldt dat ook voor jou? Dan is een faalangst examen voor jou de perfecte oplossing! Je ontdekt op deze pagina welke voordelen dit type rijexamen voor jou nu precies met zich meebrengt.