Verkeersschool Rembrandt

Dé rijschool van Pijnacker!

Voordelig op weg naar je rijbewijs!

Ben je op zoek naar een ervaren rijschool in Pijnacker? Dan ben je bij onze Rijschool Pijnacker aan het juiste adres!
Een rijschool in de buurt die zich onderscheid van andere rijscholen uit de regio, met scherp geprijste lessen!
Lees verder en ontdek de voordelen van deze rijschool!
rijles pakket

Pakket 1

€1240 € 1165,-

Rijles pakket

Pakket 2

€1840 € 1759,-

Rijles pakket

Pakket 3

€2380 € 2290,-

Rijschool Pijnacker

Vanaf het ogenblik dat je over een rijbewijs beschikt kan je overal heen. Het schept een gevoel van vrijheid zoals je voorheen nog nooit eerder hebt ervaren. Het behalen van je rijbewijs is echter ook altijd een beetje spannend. Je dient namelijk lessen te volgen en je moet natuurlijk je theoretisch en praktisch rijexamen afleggen. Als rijschool Pijnacker zorgen we er voor dat dit allemaal op de vlotst mogelijke manier kan verlopen. Onze ervaren instructeurs zorgen er voor dat je altijd zorgeloos toe kan werken naar het behalen van jouw rijbewijs.

rijschool den haag

Waarom onze rijschool in Pijnacker

Onze rijschool Pijnacker is de perfecte partner voor iedereen die snel en voordelig zijn of haar rijbewijs wenst te behalen. Met meer dan 10 jaar ervaring, een unieke lesmethode en scherp geprijste lessen en pakketten behoren wij tot een van de beste rijscholen in de regio Haaglanden! Indien je er voor kiest om bij ons rijlessen te volgen kan je dan ook steeds rekenen op de volgende voordelen

rijschool den haag

Rijlessen mogelijk vanaf 16,5 jaar

Je kan starten met het volgen van je rijlessen bij onze rijschool Pijnacker vanaf de leeftijd van 16,5 jaar. Door op deze jonge leeftijd al te starten met je rijlessen zorg je er voor dat je meteen over een goede ervaring beschikt eenmaal je rijbewijs is behaald.

Voor jonge mensen is het vaak zo dat het volgen van hun rijlessen financieel een niet onbelangrijke kost is. Wij hebben er voor gekozen om onze rijlessen op dit vlak toegankelijker te maken dan bij menig aantal andere rijscholen het geval is. Bij ons is het dan ook mogelijk om rijlessen gespreid te betalen.

Zo hoeft ook het kostenplaatje geen reden te zijn om je rijlessen uit te stellen!

Flexibel met je rijlessen bij Rijschool Pijnacker

Als rijschool Pijnacker vinden we het erg belangrijk dat onze cursisten hun rijlessen flexibel kunnen inplannen.

Dit betekent onder meer dat het volgen van rijlessen op zaterdag geen enkel probleem is. Dit is nog niet alles. Het volgen van je rijlessen gebeurt bij ons namelijk altijd snel en volledig op je eigen tempo.

Vaste rij instructeur

Verder spreekt het voor zich dat er een bepaalde vertrouwensband ontstaat tussen de cursist en de rijinstructeur. Omwille van deze reden kan je bij ons altijd rekenen op een vaste instructeur!

rijschool den haag

Keuze uit verschillende pakketten

Bij Verkeersschool Rembrandt is het mogelijk om een keuze te maken uit drie verschillende pakketten. Elk pakket beschikt over een bepaald aantal lessen die telkens 60 minuten duren. Zo kan je kiezen voor een pakket met 15, 21 of 30 lessen. Ook zit er in onze pakketten een CBR Praktijkexamen inbegrepen. Ben je benieuwd wat onze rijschool allemaal voor jou in petto heeft? Twijfel dan niet langer en vraag meteen jouw gratis proefles aan!

Neem contact met ons op!

Wij hebben momenteel geen wachttijden. Vraag dus snel je gratis proefles aan!

Veelgestelde vragen

We kunnen het ons goed voorstellen dat je best wat vragen hebt voordat je gaat rijlessen in Pijnacker. Lees hieronder de meest gestelde vragen.
Staat je vraag er niet bij? Neem dan even contact met ons op!

Bij onze rijschool in Pijnacker zijn we volledig gespecialiseerd in het aanbieden van autorijlessen.

Bij Verkeersschool Rembrandt heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een speciaal faalangst rijexamen. Veel mensen vrezen dat hun zenuwen de overhand zullen nemen tijdens het afrijden. Geldt dat ook voor jou? Dan is een faalangst examen voor jou de perfecte oplossing! Je ontdekt op deze pagina welke voordelen dit type rijexamen voor jou nu precies met zich meebrengt.

Bij onze rijschool Pijnacker haalt de gemiddelde leerling zijn rijbewijs binnen 5 maanden.

Onze proefles van 60 minuten is 100% gratis mocht je na de proefles besluiten om met ons verder te gaan lessen (in combinatie met een lespakket)

Bij onze rijschool is het volgen van lessen in de avonduren en op zaterdag geen enkel probleem.

Bij onze autorijschool in Pijnacker kun je ook betalen in termijnen.

Wij werken altijd met vaste rijinstructeurs Als cursist spreekt het voor zich dat je vertrouwen moet hebben in de expertise van de rijinstructeur. Het zou zonde zijn wanneer deze vertrouwensband tijdens het leren autorijden plots zou worden verbroken door het toegekend krijgen van een andere rijinstructeur. Dat is bij ons dan ook nooit het geval. Wij voorzien voor onze leerlingen dan ook altijd een vaste rijinstructeur voor de volledige lessenreeks.

Wij passen onze rijlessen altijd aan, aan jouw gewenste tempo. Zo zorgen we dat je je helemaal comfortabel voelt achter het stuur.