Loading...

Rijschool in Pijnacker

Vanaf het ogenblik dat je over een rijbewijs beschikt kan je overal heen. Het schept een gevoel van vrijheid zoals je voorheen nog nooit eerder hebt ervaren. Het behalen van je rijbewijs is echter ook altijd een beetje spannend. Je dient namelijk lessen te volgen en je moet natuurlijk je theoretisch en praktisch rijexamen afleggen. Als rijschool Pijnacker zorgen we er voor dat dit allemaal op de vlotst mogelijke manier kan verlopen. Onze ervaren instructeurs zorgen er voor dat je altijd zorgeloos toe kan werken naar het behalen van jouw rijbewijs.

Rijlessen mogelijk vanaf 16,5 jaar

Je kan starten met het volgen van je rijlessen bij onze rijschool Pijnacker vanaf de leeftijd van 16,5 jaar. Door op deze jonge leeftijd reeds te starten met je rijlessen zorg je er voor dat je meteen over een goede ervaring beschikt eenmaal je rijbewijs is behaald. Voor jonge mensen is het vaak zo dat het volgen van hun rijlessen financieel een niet onbelangrijke kost is. Wij hebben er voor gekozen om onze rijlessen op dit vlak toegankelijker te maken dan bij menig aantal andere rijscholen het geval is. Bij ons is het dan ook mogelijk om rijlessen gespreid te betalen. Zo hoeft ook het kostenplaatje geen reden te zijn om je rijlessen uit te stellen!

Flexibel inplannen van je rijlessen

Als rijschool Pijnacker vinden we het erg belangrijk dat onze cursisten hun rijlessen flexibel kunnen inplannen. Dit betekent onder meer dat het volgen van rijlessen op zaterdag geen enkel probleem is. Dit is nog niet alles. Het volgen van je rijlessen gebeurt bij ons namelijk altijd snel en volledig op je eigen tempo. Verder spreekt het voor zich dat er een bepaalde vertrouwensband ontstaat tussen de cursist en de rijinstructeur. Omwille van deze reden kan je bij ons altijd rekenen op een vaste instructeur.

Keuze uit verschillende pakketten

Bij Verkeersschool Rembrandt is het mogelijk om een keuze te maken uit drie verschillende pakketten. Elk pakket beschikt over een bepaald aantal lessen die telkens 60 minuten duren. Zo kan je kiezen voor een pakket met 15, 25 of 35 lessen. Ben je benieuwd wat onze rijschool allemaal voor jou in petto heeft? Twijfel dan niet langer en vraag meteen jouw gratis proefles aan!

Een spoedcursus volgen bij rijschool Pijnacker

Heb je het behalen van je rijbewijs net wat langer uitgesteld dan de bedoeling was? Zou je nu dan ook graag in sneltempo je rijbewijs willen behalen? Dat kan. Wij bieden onze cursisten namelijk de mogelijkheid aan om een spoedcursus te volgen. Deze spoedcursus volgen zorgt er voor dat je jouw rijbewijs kan behalen in twee, vier of zes weken. Dit is natuurlijk helemaal fantastisch, maar we willen er wel zeker van zijn dat dit voor jou een haalbare kaart is. Hierdoor zal er altijd eerst een proefrijles worden ingepland. Op basis van de resultaten van deze proefrijles zal er dan uiteindelijk worden bepaald hoeveel rijlessen jij ongeveer dient te volgen. Hoe dan ook, ook voor het volgen van een spoedcursus ben je dus bij onze rijschool Pijnacker absoluut aan het juiste adres!

Wachttijden?

We hebben momenteel geen wachttijden. Wil je binnen 2, 4 of zes weken je rijbewijs halen? Dat kan met onze spoedcursus. Meld je snel aan voor een proefles.

Pakket 1

  • 15 lessen van 60 minuten
  • CBR Praktijkexamen
  • Gratis proefles

€899 € 799,-

GRATIS PROEFLES AANVRAGEN

Pakket 2

  • 25 lessen van 60 minuten
  • CBR Praktijkexamen
  • Gratis proefles

€1299 € 1199,-

GRATIS PROEFLES AANVRAGEN

Pakket 3

  • 35 lessen van 60 minuten
  • CBR Praktijkexamen
  • Gratis proefles

€1699 € 1599,-

GRATIS PROEFLES AANVRAGEN

Waar rijden wij?