Loading...

Rijschool in De Lier

Wanneer je in De Lier of omgeving woonachtig bent spreekt het voor zich dat je voor het volgen van je rijlessen een beroep zal willen doen op een rijschool uit de buurt. Dat is geen enkel probleem. Als rijschool De Lier hebben wij namelijk alles in huis om jou te helpen bij het vlot en voordelig behalen van jouw rijbewijs. In eerste instantie bieden wij onze cursisten namelijk drie verschillende pakketten met rijlessen aan. Op deze manier kies je zelf voor dat pakket dat het beste bij jouw wensen aansluit. De rijinstructeur die jou tijdens je ritten zal vergezellen? Die is altijd dezelfde! Op deze manier kan je in alle comfort en bovendien ook in alle vertrouwen jouw rijlessen afwerken in de aanloop naar het behalen van je rijbewijs.

Rijlessen volgen vanaf 16,5 jaar

Jong geleerd is oud gedaan! Het is één van de bekendste spreekwoorden welke zeker ook opgaat voor het behalen van het rijbewijs. Hoe vroeger je leert rijden, des te meer ervaring je zal hebben in het verkeer. Dit kan altijd goed van pas komen. Omwille van deze reden is het bij onze rijschool De Lier dan ook mogelijk om reeds lessen te volgen vanaf de leeftijd van 16,5 jaar. Dat is echter niet alles. Daarnaast is het zo dat wij er voor zorgen dat de rijlessen steeds flexibel op maat van onze cursisten worden ingepland. Zou jij bijvoorbeeld graag lessen willen volgen op zaterdag? Dan behoort dat zonder probleem tot de mogelijkheden!

Scherp geprijsde rijlessen

Wij begrijpen dat het volgen van rijlessen een bepaalde kostprijs met zich meebrengt welke niet door iedereen even eenvoudig kan worden betaald. Omwille van deze reden hebben wij er in eerste instantie voor gekozen om onze rijlessen zeer voordelig te maken. Al onze pakketten zijn scherp geprijsd waardoor ze in de basis reeds voor iedereen meer dan betaalbaar zijn. Dat is echter niet alles. Daarnaast is het namelijk ook nog eens zo dat wij onze cursisten de mogelijkheid aanbieden om hun rijlessen in termijnen te betalen. Op deze manier hoeven jouw rijlessen niet langer een aanslag te plegen op jouw financiële situatie, in tegendeel!

Een specialistische aanpak voor mensen met faalangst

Heel wat mensen krijgen tijdens het afleggen van hun rijexamen te maken met faalangst. Dat is vervelend, want het kan jouw slaagkansen op vrij negatieve wijze beïnvloeden. Ook daar hebben wij als rijschool De Lier echter iets op gevonden. Wij hanteren namelijk een specialistische aanpak voor cursisten die geconfronteerd worden met faalangst. Op deze manier kunnen wij ook deze cursisten op de meest optimale wijze van dienst zijn. Ook voor mensen die lijden aan faalangst wordt het behalen van hun rijbewijs op deze manier eigenlijk kinderspel!

Vraag jouw gratis proefles vandaag nog aan!

Ben jij ook wel geïnteresseerd in de vele interessante voordelen die wij jou als rijschool De Lier kunnen aanbieden? In dat geval hoeft helemaal niets je nog tegen te houden! Je kan meteen jouw gratis proefles bij ons aanvragen waardoor je onze expertise aan de lijve kan ondervinden. Bovendien kan deze proefles ook meteen duidelijk maken of je mogelijks in aanmerking kan komen voor het volgen van een spoedcursus. Is dat het geval? Dan kan jij jouw rijbewijs zomaar binnen 2, 4 of 6 weken reeds op zak hebben! Als dat niet fantastisch is!

Wachttijden?

We hebben momenteel geen wachttijden. Wil je binnen 2, 4 of zes weken je rijbewijs halen? Dat kan met onze spoedcursus. Meld je snel aan voor een proefles.

Pakket 1

  • 15 lessen van 60 minuten
  • CBR Praktijkexamen
  • Gratis proefles

€899 € 799,-

GRATIS PROEFLES AANVRAGEN

Pakket 2

  • 25 lessen van 60 minuten
  • CBR Praktijkexamen
  • Gratis proefles

€1299 € 1199,-

GRATIS PROEFLES AANVRAGEN

Pakket 3

  • 35 lessen van 60 minuten
  • CBR Praktijkexamen
  • Gratis proefles

€1699 € 1599,-

GRATIS PROEFLES AANVRAGEN

Waar rijden wij?