Verkeersschool Rembrandt

Rijschool De Lier

Op zoek naar een rijschool in De Lier?

Een rijschool in de buurt van je woonplaats, waar je flexibel en voor scherpe prijzen terecht kan voor rijlessen? Bij Verkeersschool Rembrandt ben je aan het juiste adres! Lees verder over alle mogelijkheden en voordelen van onze rijschool De Lier

rijles pakket

Pakket 1

€1240 € 1165,-

Rijles pakket

Pakket 2

€1840 € 1759,-

Rijles pakket

Pakket 3

€2380 € 2290,-

Rijschool De Lier

Wanneer je in De Lier of omgeving woonachtig bent spreekt het voor zich dat je voor het volgen van je rijlessen een beroep zal willen doen op een rijschool uit de buurt. Dat is geen enkel probleem.

Als rijschool De Lier hebben wij namelijk alles in huis om jou te helpen bij het vlot en voordelig behalen van jouw rijbewijs.

In eerste instantie bieden wij onze cursisten namelijk drie verschillende pakketten met rijlessen aan. Op deze manier kies je zelf voor dat pakket dat het beste bij jouw wensen aansluit.

De rijinstructeur die jou tijdens je ritten zal vergezellen? Die is altijd dezelfde! Op deze manier kan je in alle comfort en bovendien ook in alle vertrouwen jouw rijlessen afwerken in de aanloop naar het behalen van je rijbewijs.

rijschool den haag

Waarom kiezen voor onze rijschool De lier

De hierboven reeds aangehaalde voordelen zijn uiteraard niet de enige waar je op kan rekenen wanneer je er voor kiest om rijlessen te volgen bij onze rijschool De Lier. Al onze cursisten kunnen dan ook steeds rekenen op de volgende, extra voordelen:

rijschool den haag

Op de meest comfortabele manier rijlessen volgen

Jong geleerd is oud gedaan! Het is één van de bekendste spreekwoorden welke zeker ook opgaat voor het behalen van het rijbewijs. Hoe vroeger je leert rijden, des te meer ervaring je zal hebben in het verkeer. Dit kan altijd goed van pas komen.

Omwille van deze reden is het bij onze rijschool De Lier dan ook mogelijk om reeds lessen te volgen vanaf de leeftijd van 16,5 jaar. Dat is echter niet alles. Daarnaast is het zo dat wij er voor zorgen dat de rijlessen steeds flexibel op maat van onze cursisten worden ingepland.

Zou jij bijvoorbeeld graag lessen willen volgen op zaterdag? Dan behoort dat zonder probleem tot de mogelijkheden!

Scherp geprijsde rijlessen

Wij begrijpen dat het volgen van rijlessen een bepaalde kostprijs met zich meebrengt welke niet door iedereen even eenvoudig kan worden betaald.

Omwille van deze reden hebben wij er in eerste instantie voor gekozen om onze rijlessen zeer voordelig te maken. Al onze pakketten zijn scherp geprijsd waardoor ze in de basis reeds voor iedereen meer dan betaalbaar zijn. Dat is echter niet alles.

Daarnaast is het namelijk ook nog eens zo dat wij onze cursisten de mogelijkheid aanbieden om hun rijlessen in termijnen te betalen.

Op deze manier hoeven jouw rijlessen niet langer een aanslag te plegen op jouw financiële situatie, in tegendeel!

rijschool den haag

Een specialistische aanpak voor mensen met faalangst

Heel wat mensen krijgen tijdens het afleggen van hun rijexamen te maken met faalangst. Dat is vervelend, want het kan jouw slaagkansen op vrij negatieve wijze beïnvloeden.

Ook daar hebben wij als rijschool De Lier echter iets op gevonden. Wij hanteren namelijk een specialistische aanpak voor cursisten die geconfronteerd worden met faalangst.

Op deze manier kunnen wij ook deze cursisten op de meest optimale wijze van dienst zijn. Ook voor mensen die lijden aan faalangst wordt het behalen van hun rijbewijs op deze manier eigenlijk kinderspel!

Neem contact met ons op!

Wij hebben momenteel geen wachttijden. Vraag dus snel je gratis proefles aan!

Veelgestelde vragen

We kunnen het ons goed voorstellen dat je best wat vragen hebt voordat je gaat rijlessen in De Lier. Lees hieronder de meest gestelde vragen.
Staat je vraag er niet bij? Neem dan even contact met ons op!

Bij onze rijschool in De Lier zijn we volledig gespecialiseerd in het aanbieden van autorijlessen.

Bij Verkeersschool Rembrandt heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een speciaal faalangst rijexamen. Veel mensen vrezen dat hun zenuwen de overhand zullen nemen tijdens het afrijden. Geldt dat ook voor jou? Dan is een faalangst examen voor jou de perfecte oplossing! Je ontdekt op deze pagina welke voordelen dit type rijexamen voor jou nu precies met zich meebrengt.

Bij onze rijschool De Lier haalt de gemiddelde leerling zijn rijbewijs binnen 5 maanden.

Onze proefles van 60 minuten is 100% gratis mocht je na de proefles besluiten om met ons verder te gaan lessen (in combinatie met een lespakket)

Bij onze rijschool is het volgen van lessen in de avonduren en op zaterdag geen enkel probleem.

Bij onze autorijschool in De Lier kun je ook betalen in termijnen.

Wij werken altijd met vaste rijinstructeurs Als cursist spreekt het voor zich dat je vertrouwen moet hebben in de expertise van de rijinstructeur. Het zou zonde zijn wanneer deze vertrouwensband tijdens het leren autorijden plots zou worden verbroken door het toegekend krijgen van een andere rijinstructeur. Dat is bij ons dan ook nooit het geval. Wij voorzien voor onze leerlingen dan ook altijd een vaste rijinstructeur voor de volledige lessenreeks.

Wij passen onze rijlessen altijd aan, aan jouw gewenste tempo. Zo zorgen we dat je je helemaal comfortabel voelt achter het stuur.