Verkeersschool Rembrandt

Rijles prijzen

Scherp geprijsd, voor elk budget!

Op deze pagina vind je onze prijzen, zowel de pakketten en losse lesuren. Dan weet jij precies waar je aan toe bent!

Mocht je nog vragen hebben, lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 

Type rijles of examens
Kosten
Losse rijles van 60 min.€60,-
Tussentijdse toets€240,-
Praktijkexamen€280,-
BNOR examen€350,-
Faalangstexamen€370,-
rijles pakket

Pakket 1

€1240 € 1165,-

Rijles pakket

Pakket 2

€1840 € 1759,-

Rijles pakket

Pakket 3

€2380 € 2290,-

Veelgestelde vragen

Een theorie examen is een behaalde vereiste voor dat je op praktijkexamen mag, en telt mee in de totale kosten van het rijbewijs. Het theorie examen kan je zelf reserveren en boeken bij het CBR als je hier klaar voor bent. Bespreek dit altijd met je instructeur en oefen tijdens de rijlessen met je theorie.

De kosten voor het theorie examen in 2022 zijn €37,- inclusief btw te voldoen bij het CBR.

rijschool delft

Voordat je een rijbewijs kan halen ben je verplicht om een gezondheidsverklaring in te vullen bij het CBR. De kosten hiervan in 2022 zijn €41,50 inclusief btw.

rijles prijzen

De kosten verschillen per gemeente, maar de gemiddelde kosten voor het aanvragen van het rijbewijs is in 2022 €41,60. Daarnaast komen er nog kosten voor de pasfoto’s bij.

rijschool zoetermeer

 

Wij rekenen normaliter geen administratiekosten of andere kosten als je bij ons het rijbewijs haalt. Wel is het zo dat bij het niet verschijnen bij het examen en/of rijles dat er kosten in rekening gebracht worden om de gereserveerde tijd te vergoeden.

Een losse tussentijdse toets kost bij onze rijschool €240,-
Bij de pakketten zit dit examen inbegrepen. Door een tussentijdse toets af te nemen doe je je er voordeel mee om er voor te zorgen dat je goed voorbereid bent op het praktijkexamen. Je kan hierdoor uiteindelijk kosten besparen op een eventueel herexamen!

 

Hier gaan we uit van de gemiddelde uren op basis van geslaagde kandidaten. De totale kosten hangen dus ook af van of jij in een keer slaagt voor je theorie en rijexamen en de hoeveelheid rijlessen. Bij de ene rijschool duurt dit langer dan bij de andere.

Kosten rijbewijs totaal

De kosten voor een rijbewijs halen bij alle rijscholen in 2022 zijn gemiddeld rond de €2750,- inclusief rijlessen, rijexamen, administratiekosten, aanvraag rijbewijs en theorie examen.

theorie examen

Bij het afnemen van een pakket voor je rijopleiding ben je aan gemiddelde kosten voor je rijlessen voordeliger uit dan met losse lessen. Wij raden dan ook onze leerlingen aan die een lagere gemiddelde prijs willen betalen voor het rijbewijs om een pakket af te nemen.

Wij hanteren lage tarieven voor een rijlespakket, onze gemiddelde prijs voor de rijles per uur ligt hier lager dan bij andere rijscholen.

rijschool den haag

De instructeur maakt na de proefles een berekening over het aantal rijlessen wat hij/zij denkt dat jij nodig hebt. Mocht je na het verbruiken van je rijlessen in je rijlespakket extra tijd of lessen nodig hebben kan dit uiteraard aangevuld worden met losse rijlessen.

Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact met ons op.

 

Voor sommige leerlingen is het van belang om geen extra spanningen te ervaren tijdens het afrijden. Omdat het examen al een spannende bedoeling is, is het door het CBR een speciaal faalangstexamen in het leven geroepen. Hier krijg je meer ruimte en tijd van de examinator om je rijexamen uit te voeren. Meer lezen over het faalangstexamen kan op deze pagina.

rijschool