Verkeersschool Rembrandt

Rijschool Schipluiden

Op zoek naar een rijschool in Schipluiden?

Een rijschool in de buurt van je woonplaats, waar je flexibel en voor scherpe prijzen terecht kan voor rijlessen? Bij Verkeersschool Rembrandt ben je aan het juiste adres! Lees verder over alle mogelijkheden en voordelen van onze rijschool Schipluiden

rijles pakket

Pakket 1

€1240 € 1165,-

Rijles pakket

Pakket 2

€1840 € 1759,-

Rijles pakket

Pakket 3

€2380 € 2290,-

Rijschool Schipluiden

Als rijschool Schipluiden maken wij het voor iedereen uit Schipluiden en omgeving mogelijk om in hun eigen regio met de auto te leren rijden.

Dit bovendien niet alleen op een efficiënte, maar ook op een financieel interessante manier. Onze cursisten kunnen geheel op hun eigen tempo de rijlessen laten inplannen.

Wil jij graag ook een deel van jouw lessen op zaterdag laten plaatsvinden? Ook dat is uiteraard zonder enig probleem mogelijk!

rijschool den haag

Waarom onze rijschool Schipluiden

De hierboven reeds aangehaalde voordelen zijn uiteraard niet de enige waar je op kan rekenen wanneer je er voor kiest om rijlessen te volgen bij onze rijschool Schipluiden. Al onze cursisten kunnen dan ook steeds rekenen op de volgende, extra voordelen:

rijschool den haag

Voordelig leren autorijden in Schipluiden

In eerste instantie is het voor veel mensen belangrijk om te weten welke kosten er zijn verbonden aan leren autorijden. Op dit vlak hoef je, je bij ons alvast geen zorgen te maken. Wij begrijpen dat de kosten die verbonden zijn aan rijlessen voor veel mensen een zware noot zijn om te kraken.

Omwille van deze reden hebben wij er voor gekozen om onze klanten de mogelijkheid aan te bieden om in termijnen te betalen. Het gespreid betalen van jouw rijlessen zorgt er voor dat onze rijschool Schipluiden voor iedereen een lessenpakket op maat van diens financiële mogelijkheden kan aanbieden.

Keuze uit drie verschillende pakketten

Als rijschool Schipluiden begrijpen wij als geen ander dat niet elke cursist hetzelfde is. Omdat het belangrijk is dat je over voldoende ervaring in het verkeer beschikt voordat je alleen de weg gaat hebben wij drie verschillende pakketten in het leven geroepen.

Zo kan je er voor kiezen om 15, 21 of 30 lessen van 60 minuten te volgen. Bij elk pakket is overigens een gratis proefles inbegrepen. Op deze manier weet je pas echt zeker dat onze rijinstructeurs als geen ander geschikt zijn om jouw tot de nieuwe koning (of koningin) van de weg te maken!

In elk pakket is ook een CBR praktijkexamen voorzien.

Flexibele inplanning van jouw rijlessen in Schipluiden

Veel mensen voelen zich gedwongen om zo snel mogelijk te leren autorijden. In de praktijk pakt dat echter zelden goed uit. Omwille van deze reden vinden wij het als rijschool Schipluiden belangrijk dat onze cursisten op hun eigen tempo met de auto leren rijden. Bovendien worden alle lessen ook ingepland zoals jij dat wenst.

Wil je rijlessen volgen op zaterdag? Dan is ook dat bij Verkeersschool Rembrandt mogelijk.

 

rijschool den haag

Gratis proefles aanvragen

De keuze die je maakt voor een bepaalde rijschool is altijd een beetje spannend. Je wil er namelijk wel echt zeker van zijn dat je kan rekenen op echt professionele en ervaren instructeurs. Wij vinden het als rijschool Schipluiden belangrijk dat we iedereen die bij ons rijlessen volgt een echt goed en vertrouwd gevoel kunnen geven.

Omwille van deze reden kan iedereen bij ons een gratis proefles aanvragen. Op deze manier kan je jezelf overtuigen om jouw rijlessen te volgen bij onze ervaren en uitnodigende rijschool!

Neem contact met ons op!

Wij hebben momenteel geen wachttijden. Vraag dus snel je gratis proefles aan!

Veelgestelde vragen

We kunnen het ons goed voorstellen dat je best wat vragen hebt voordat je gaat rijlessen in Schipluiden. Lees hieronder de meest gestelde vragen.
Staat je vraag er niet bij? Neem dan even contact met ons op!

Bij onze rijschool in Schipluiden zijn we volledig gespecialiseerd in het aanbieden van autorijlessen.

Bij Verkeersschool Rembrandt heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een speciaal faalangst rijexamen. Veel mensen vrezen dat hun zenuwen de overhand zullen nemen tijdens het afrijden. Geldt dat ook voor jou? Dan is een faalangst examen voor jou de perfecte oplossing! Je ontdekt op deze pagina welke voordelen dit type rijexamen voor jou nu precies met zich meebrengt.

Bij onze rijschool Schipluiden haalt de gemiddelde leerling zijn rijbewijs binnen 5 maanden.

Onze proefles van 60 minuten is 100% gratis mocht je na de proefles besluiten om met ons verder te gaan lessen (in combinatie met een lespakket)

Bij onze rijschool is het volgen van lessen in de avonduren en op zaterdag geen enkel probleem.

Bij onze autorijschool in Schipluiden kun je ook betalen in termijnen.

Wij werken altijd met vaste rijinstructeurs Als cursist spreekt het voor zich dat je vertrouwen moet hebben in de expertise van de rijinstructeur. Het zou zonde zijn wanneer deze vertrouwensband tijdens het leren autorijden plots zou worden verbroken door het toegekend krijgen van een andere rijinstructeur. Dat is bij ons dan ook nooit het geval. Wij voorzien voor onze leerlingen dan ook altijd een vaste rijinstructeur voor de volledige lessenreeks.

Wij passen onze rijlessen altijd aan, aan jouw gewenste tempo. Zo zorgen we dat je je helemaal comfortabel voelt achter het stuur.