Verkeersschool Rembrandt

Rijschool Leidschendam

Op zoek naar een rijschool in Leidschendam?

Een rijschool in de buurt van je woonplaats, waar je flexibel en voor scherpe prijzen terecht kan voor rijlessen? Bij Verkeersschool Rembrandt ben je aan het juiste adres! Lees verder over alle mogelijkheden en voordelen van onze rijschool Leidschendam

rijles pakket

Pakket 1

€1240 € 1165,-

Rijles pakket

Pakket 2

€1840 € 1759,-

Rijles pakket

Pakket 3

€2380 € 2290,-

Rijschool Leidschendam

Is de tijd aangebroken voor het behalen van je rijbewijs? In dat geval zal je natuurlijk op zoek moeten gaan naar een geschikte rijschool. Door je lessen te volgen bij onze rijschool Leidschendam kan je steeds rekenen op heel wat interessante voordelen. Zo worden de rijlessen bij ons altijd gegeven door een vaste rijinstructeur. Daarnaast is het ook zo dat de lessen op zeer flexibele wijze kunnen worden ingepland. Je plant de lessen dus volledig in op basis van je eigen voorkeur(en). Wil je graag rijlessen volgen op zaterdag? Dan is ook dat bij onze rijschool Leidschendam absoluut geen enkel probleem!

rijschool den haag

Waarom kiezen voor onze rijschool Leidschendam

De hierboven reeds aangehaalde voordelen zijn uiteraard niet de enige waar je op kan rekenen wanneer je er voor kiest om rijlessen te volgen bij onze rijschool Leidschendam. Al onze cursisten kunnen dan ook steeds rekenen op de volgende, extra voordelen:

Gratis proefles bij rijschool leidschendam

Voor veel mensen is het volgen van rijlessen een zware financiële dobber. Daar hebben wij als rijschool Leidschendam verandering in gebracht. Zo zijn onze rijlessen zeer scherp geprijsd. Bovendien zorgt het betalen van de rijlessen in termijnen er voor dat het behalen van het rijbewijs voor veel mensen op financieel vlak ook aanzienlijk toegankelijker is.

Veel mensen twijfelen er over bij welke rijschool ze nu precies hun rijlessen willen volgen. Geldt dat ook voor jou? In dat geval kan je jezelf overtuigen door het aanvragen van een gratis proefles. Een dergelijke gratis proefles is inbegrepen in al onze pakketten. Op deze manier kan je pas echt met een goed gevoel en vol vertrouwen jouw rijlessen aanvatten!

Specialistische aanpak voor mensen met faalangst

Bij onze rijschool Leidschendam vinden we het erg belangrijk dat al onze cursisten op de meest optimale wijze hun rijbewijs kunnen behalen. Omwille van deze reden is het bij ons ook mogelijk om te kiezen voor een speciaal faalangst rijexamen. Ben jij iemand die vreest dat de zenuwen een aanzienlijke impact zullen hebben op jouw rijlessen en daarmee ook het behalen van je rijbewijs? In dat geval biedt het faalangst rijexamen voor jou de perfecte oplossing.

rijschool den haag

Neem contact met ons op!

Wij hebben momenteel geen wachttijden. Vraag dus snel je gratis proefles aan!

Veelgestelde vragen

We kunnen het ons goed voorstellen dat je best wat vragen hebt voordat je gaat rijlessen in Leidschendam. Lees hieronder de meest gestelde vragen.
Staat je vraag er niet bij? Neem dan even contact met ons op!

Bij onze rijschool in Leidschendam zijn we volledig gespecialiseerd in het aanbieden van autorijlessen.

Bij Verkeersschool Rembrandt heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een speciaal faalangst rijexamen. Veel mensen vrezen dat hun zenuwen de overhand zullen nemen tijdens het afrijden. Geldt dat ook voor jou? Dan is een faalangst examen voor jou de perfecte oplossing! Je ontdekt op deze pagina welke voordelen dit type rijexamen voor jou nu precies met zich meebrengt.

Bij onze rijschool Leidschendam haalt de gemiddelde leerling zijn rijbewijs binnen 5 maanden.

Onze proefles van 60 minuten is 100% gratis mocht je na de proefles besluiten om met ons verder te gaan lessen (in combinatie met een lespakket)

Bij onze rijschool is het volgen van lessen in de avonduren en op zaterdag geen enkel probleem.

Bij onze autorijschool in Leidschendam kun je ook betalen in termijnen.

Wij werken altijd met vaste rijinstructeurs Als cursist spreekt het voor zich dat je vertrouwen moet hebben in de expertise van de rijinstructeur. Het zou zonde zijn wanneer deze vertrouwensband tijdens het leren autorijden plots zou worden verbroken door het toegekend krijgen van een andere rijinstructeur. Dat is bij ons dan ook nooit het geval. Wij voorzien voor onze leerlingen dan ook altijd een vaste rijinstructeur voor de volledige lessenreeks.

Wij passen onze rijlessen altijd aan, aan jouw gewenste tempo. Zo zorgen we dat je je helemaal comfortabel voelt achter het stuur.