Rijschool Leidschendam

Is de tijd aangebroken voor het behalen van je rijbewijs? In dat geval zal je natuurlijk op zoek moeten gaan naar een geschikte rijschool. Door je lessen te volgen bij onze rijschool Leidschendam kan je steeds rekenen op heel wat interessante voordelen. Zo worden de rijlessen bij ons altijd gegeven door een vaste rijinstructeur. Daarnaast is het ook zo dat de lessen op zeer flexibele wijze kunnen worden ingepland. Je plant de lessen dus volledig in op basis van je eigen voorkeur(en). Wil je graag rijlessen volgen op zaterdag? Dan is ook dat bij onze rijschool Leidschendam absoluut geen enkel probleem!

Waarom kiezen voor onze rijschool Leidschendam?

De hierboven reeds aangehaalde voordelen zijn uiteraard niet de enige waar je op kan rekenen wanneer je er voor kiest om rijlessen te volgen bij onze rijschool Leidschendam. Al onze cursisten kunnen dan ook steeds rekenen op de volgende, extra voordelen:

 • Rijlessen kunnen reeds worden gevolgd vanaf de leeftijd van 16,5 jaar;
 • Het is mogelijk om je autorijlessen in termijnen te betalen;
 • Wij hanteren een specialistische aanpak voor mensen met faalangst;
 • Je rijbewijs snel behalen met een spoedcursus behoort tot de mogelijkheden;

Voor veel mensen is het volgen van rijlessen een zware financiële dobber. Daar hebben wij als rijschool Leidschendam verandering in gebracht. Zo zijn onze rijlessen zeer scherp geprijsd. Bovendien zorgt het betalen van de rijlessen in termijnen er voor dat het behalen van het rijbewijs voor veel mensen op financieel vlak ook aanzienlijk toegankelijker is.

Specialistische aanpak voor mensen met faalangst

Bij onze rijschool Leidschendam vinden we het erg belangrijk dat al onze cursisten op de meest optimale wijze hun rijbewijs kunnen behalen. Omwille van deze reden is het bij ons ook mogelijk om te kiezen voor een speciaal faalangst rijexamen. Ben jij iemand die vreest dat de zenuwen een aanzienlijke impact zullen hebben op jouw rijlessen en daarmee ook het behalen van je rijbewijs? In dat geval biedt het faalangst rijexamen voor jou de perfecte oplossing.

Altijd een gratis proefles

Veel mensen twijfelen er over bij welke rijschool ze nu precies hun rijlessen willen volgen. Geldt dat ook voor jou? In dat geval kan je jezelf overtuigen door het aanvragen van een gratis proefles. Een dergelijke gratis proefles is inbegrepen in al onze pakketten. Op deze manier kan je pas echt met een goed gevoel en vol vertrouwen jouw rijlessen aanvatten!

Snel jouw rijbewijs behalen met een spoedcursus? Het kan!

In bepaalde situaties kan het belangrijk zijn om zo snel mogelijk jouw rijbewijs op zak te hebben. Ook in dit geval biedt onze rijschool Leidschendam de perfecte oplossing. Bij onze rijschool is het dan ook mogelijk om een cursus te volgen waarmee je in twee, vier of zes weken tijd jouw rijbewijs kan behalen. Om er zeker van te zijn dat deze spoedcursus voor jou geschikt is wordt er altijd eerst een proefles ingepland. Aan de hand van de resultaten van deze proefles kan er dan worden ingeschat hoeveel rijlessen jij precies nodig hebt. In ieder geval, is het voor jou belangrijk dat je echt op korte termijn jouw rijbewijs kan behalen? Dan is het zeker een aanrader om jouw rijlessen te volgen bij onze rijschool Leidschendam!

Wachttijden?

We hebben momenteel geen wachttijden. Wil je binnen 2, 4 of zes weken je rijbewijs halen? Dat kan met onze spoedcursus. Meld je snel aan voor een proefles.

Pakket 1

 • 15 lessen van 60 minuten
 • CBR Praktijkexamen
 • Vaste rijinstructeur
 • Gratis proefles t.w.v €40,-
 • Gratis online theorie t.w.v €49,95,-

€1045 € 975,-

DIRECT INSCHRIJVEN

Pakket 2

 • 20 lessen van 60 minuten
 • CBR Tussentijdse toets
 • CBR Praktijkexamen
 • Gratis proefles t.w.v €40,-
 • Gratis online theorie t.w.v. €49,95,-

€1470 € 1400,-

DIRECT INSCHRIJVEN

Pakket 3

 • 30 lessen van 60 minuten
 • CBR Praktijkexamen
 • Vaste rijinstructeur
 • Gratis proefles t.w.v €40,-
 • Gratis online theorie t.w.v. €49,95,-

€1720 € 1650,-

DIRECT INSCHRIJVEN

Pakket 4

 • 30 lessen van 60 minuten
 • CBR Tussentijdse toets
 • CBR Praktijkexamen
 • Gratis proefles t.w.v €40,-
 • Gratis online theorie t.w.v. €49,95,-

€1920 € 1850,-

DIRECT INSCHRIJVEN

Deze prijzen zijn geldig vanaf 31 augustus 2021

Veelgestelde vragen over onze autorijschool in Leidschendam

We kunnen het ons goed voorstellen dat je best wat vragen hebt voordat je gaat rijlessen in Leidschendam. Lees hieronder veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan even contact met ons op!

Bij onze rijschool in Leidschendam zijn we volledig gespecialiseerd in het aanbieden van autorijlessen.
Wanneer je bij onze rijschool in Leidschendam besluit een gratis proefles te nemen, wordt het duidelijker hoeveel rijlessen jij nodig hebt om je rijbewijs te behalen. De rij instructeur zal dan een advies op maat geven.

Bij onze autorijschool in Leidschendam kijken we eerst naar je inzicht en aanleg en bepalen zo hoeveel lessen je ongeveer nodig zult hebben. Hierna zal je op je eigen tempo je rijbewijs kunnen behalen. Wij zorgen altijd voor een persoonlijke aanpak.

In de onderstaande tabel geven wij alvast een indicatie op basis van het type leerling.

Type leerlingUitvoeringAantal lessen
Hele vlotte leerlingNa de uitleg van je instructeur voer je de opdracht na 1/2 keer perfect uit.10-20 lessen
Vlotte leerlingNa de uitleg van je instructeur voer je de opdracht na 3 keer goed uit.20-30 lessen
Gemiddelde leerlingNa de uitleg van je instructeur voer je de opdracht na 3 keer redelijk uit.25-40 lessen
Matige leerlingNa de uitleg van je instructeur voer je de opdracht na 6 keer redelijk uit.35-50 lessen
Trage leerlingNa de uitleg van je instructeur voer je de opdracht na meer dan 8 keer redelijk uit.50+ lessen

Je mag vanaf 16,5 jaar beginnen met rijlessen voor je autorijbewijs. Ook mag je dan een tussentijdse toets afleggen. Vanaf 17 jaar mag je praktijkexamen doen.

Tot 18 jaar moet je onder begeleiding rijden met een coach. Je moet dan ten alle tijden, naast je rijbewijs, een begeleiderspas bij je dragen.

Om werkende mensen ook de mogelijkheid te bieden om rijlessen te volgen, biedt onze rijschool Leidschendam ook lessen op zaterdag aan.

Onze proefles van 90 minuten is 100% gratis mits je besluit een pakket bij ons af te nemen.

Wij passen onze rijlessen altijd aan, aan jouw gewenste tempo. Zo zorgen we dat je je helemaal comfortabel voelt achter het stuur.
Met een spoedcursus zou je binnen 4 weken je rijbewijs kunnen halen. Gemiddeld duurt het 5 maanden om je rijbewijs te halen.
Bij onze rijschool kun je ook betalen in termijnen.
Wij werken altijd met vaste rij instructeurs Als cursist spreekt het voor zich dat je vertrouwen moet hebben in de expertise van de rijinstructeur. Het zou zonde zijn wanneer deze vertrouwensband tijdens het leren autorijden plots zou worden verbroken door het toegekend krijgen van een andere rijinstructeur. Dat is bij ons dan ook nooit het geval. Wij voorzien voor onze leerlingen dan ook altijd een vaste rijinstructeur voor de volledige lessenreeks.
Bij Verkeersschool Rembrandt heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een speciaal faalangst rijexamen. Veel mensen vrezen dat hun zenuwen de overhand zullen nemen tijdens het afrijden. Geldt dat ook voor jou? Dan is een faalangst examen voor jou de perfecte oplossing! Je ontdekt op deze pagina welke voordelen dit type rijexamen voor jou nu precies met zich meebrengt.