Zoek je een rijschool in Voorburg?

Is de tijd aangebroken om rijlessen te volgen? Wil je dit bij een rijschool in Voorburg met het oog op het behalen van je rijbewijs? In dat geval zal je als inwoner van Voorburg of omgeving graag een beroep doen op de diensten van een rijschool Voorburg. Wij kunnen jou op dit vlak perfect van dienst zijn! Onze ervaren rijinstructeurs kunnen er namelijk voor zorgen dat jij op een efficiënte en bovendien ook voordelige manier jouw rijbewijs kan halen. Ben je bang dat het volgen van rijlessen financieel moeilijk wordt voor jou? Deze vrees is nergens voor nodig! Niet alleen zijn onze pakketten erg scherp geprijsd, daarnaast kunnen de lessen ook perfect in termijnen worden betaald.

Rijschool Voorburg

Altijd een vaste rijinstructeur bij onze Rijschool Voorburg

Wij begrijpen als geen ander dat het best spannend is wanneer je met de auto leert rijden. Omwille van deze reden garanderen wij onze leerlingen altijd een vaste rijinstructeur. Dat is niet alles. Daarnaast is het bij onze rijschool Voorburg eveneens mogelijk om de rijlessen op flexibele wijze in te laten plannen. Wil jij bijvoorbeeld graag een deel van de lessen op zaterdag laten plaatsvinden? Dan is dat perfect mogelijk. Wij stellen alles in het werk om er voor te zorgen dat je in de meest optimale omstandigheden met de auto kan leren rijden!

Ontdek onze verschillende pakketten

Als rijschool Voorburg bieden wij onze leerlingen de mogelijkheid aan om een keuze te maken uit drie verschillende pakketten. Deze pakketten bestaan uit respectievelijk 15, 20 en 30 rijlessen van telkens 60 minuten. In elk pakket is bovendien ook een CBR praktijkexamen inbegrepen. Zou jij graag eerst even ontdekken of onze rijschool wel iets is voor jou? Dat kan! Onze leerlingen kunnen namelijk bij elk pakket rekenen op een volledig gratis proefles!

Gespecialiseerd in faalangst

Veel mensen hebben te kampen met faalangst waardoor het halen van het rijbewijs een lastig karwei blijkt te worden. Dat is buiten onze ervaren rijinstructeurs gerekend! Zij zijn namelijk gespecialiseerd in het opleiden van mensen met faalangst! Ben jij dus met andere woorden ook iemand die geconfronteerd wordt met faalangst? Dan hoeft dat geen probleem te vormen. Ook jij kan in geen tijd namelijk het felbegeerde rijbewijs behalen!

Een spoedcursus volgen bij onze rijschool Voorburg

Zou jij graag binnen een zo kort mogelijke tijd jouw rijbewijs willen behalen? Dan is het de moeite waard om kennis te maken met de spoedcursus die wij als rijschool Voorburg in het leven hebben geroepen. Deze spoedcursus maakt het mogelijk om al binnen twee, vier of zes weken jouw rijbewijs te behalen! Het spreekt voor zich dat een dergelijke spoedcursus niet zomaar voor iedereen tot de mogelijkheden behoort. Omwille van deze reden wordt er altijd eerst een proefrijles georganiseerd. Aan de hand van deze proefrijles zal er uiteindelijk worden bepaald of het volgen van een spoedcursus voor jou een optie is of niet. Bovendien wordt op basis hiervan meteen duidelijk binnen welke termijn je, je rijbewijs kan behalen evenals welke kosten dit precies met zich mee zal brengen.

Wachttijden?

We hebben momenteel geen wachttijden. Wil je binnen 2, 4 of zes weken je rijbewijs halen? Dat kan met onze spoedcursus. Meld je snel aan voor een proefles.

Pakket 1

 • 15 lessen van 60 minuten
 • CBR Praktijkexamen
 • Vaste rijinstructeur
 • Gratis proefles t.w.v €40,-
 • Gratis online theorie t.w.v €49,95,-

€1045 € 975,-

DIRECT INSCHRIJVEN

Pakket 2

 • 20 lessen van 60 minuten
 • CBR Tussentijdse toets
 • CBR Praktijkexamen
 • Gratis proefles t.w.v €40,-
 • Gratis online theorie t.w.v. €49,95,-

€1470 € 1400,-

DIRECT INSCHRIJVEN

Pakket 3

 • 30 lessen van 60 minuten
 • CBR Praktijkexamen
 • Vaste rijinstructeur
 • Gratis proefles t.w.v €40,-
 • Gratis online theorie t.w.v. €49,95,-

€1720 € 1650,-

DIRECT INSCHRIJVEN

Pakket 4

 • 30 lessen van 60 minuten
 • CBR Tussentijdse toets
 • CBR Praktijkexamen
 • Gratis proefles t.w.v €40,-
 • Gratis online theorie t.w.v. €49,95,-

€1920 € 1850,-

DIRECT INSCHRIJVEN

Deze prijzen zijn geldig vanaf 31 augustus 2021

Proefles bij onze Autorijschool in Voorburg

Twijfel je welke rijschool in Voorburg het beste bij jou past? Kom langs voor een gratis proefles en ontdek welk rijlespakket het best past bij jou! Maak kennis met onze professionele rijinstructeurs in Voorburg die jou in 90 minuten gaan toetsen op niveau qua rijvaardigheid. Bij onze autorijschool in Voorburg kijken we eerst naar je inzicht en aanleg en bepalen zo hoeveel lessen je ongeveer nodig zult hebben.

Om écht goed te leren autorijden is het belangrijk om een instructeur te hebben die goed bij je past. Een instructeur die streng maar rechtvaardig is en er alles aan zal doen om jou te laten slagen. Bij onze rijschool in Voorburg doen we echt alles om ervoor te zorgen dat jij zo snel mogelijk goed leert rijden, zodat je gemakkelijk je rijexamen kunt halen.

Rijschool in Voorburg met faalangst rijexamen

Voor veel mensen is het rijles traject een spannende periode. Zeker met een toekomend rijexamen in het achterhoofd. Het kan daarom voorkomen dat er faalangst ontwikkeld waardoor je rijlessen in Voorburg minder voorspoedig verlopen. Bij onze rijschool in Voorburg zijn we gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met faalangst. Heb jij last van faalangst. Dan adviseren wij met klem om te kiezen voor het aanschaffen van een faalangst rijexamen bij onze autorijschool in Rijswijk. Het faalangstexamen is er namelijk volledig op gericht om jou precies die rust te bieden die jij nodig hebt om jouw rijexamen in Rijswijk tot een goed einde te brengen. Zo voorkom je dat zenuwen uiteindelijk een stokje voor het behalen van jouw rijbewijs zullen steken. Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen. Neem contact op met onze rijschool in Rijswijk!

Snel en volledig op jouw eigen tempo rijlessen volgen

Bij onze rijschool Voorburg is het mogelijk om snel, maar vooral ook op je eigen tempo rijlessen te volgen. Veel mensen hebben bijvoorbeeld een druk schema waardoor hun rijlessen niet zomaar op eender welke ingepland kunnen worden. Daarnaast is het ook nog eens zo dat veel mensen er de voorkeur aan geven om bijvoorbeeld op zaterdag rijlessen te volgen. Dit behoort allemaal tot de mogelijkheden. Ben je dus met andere woorden op zoek naar een rijschool waarbij je volledig op je eigen tempo rijlessen kan volgen? Dan zal je meteen kunnen vaststellen dat je daarvoor bij ons probleemloos aan het juiste adres bent.

Voordelige rijles pakketten bij onze Rijschool Voorburg

Rijlessen in Voorburg hoeft helemaal niet duur te zijn! Wij bieden voordelige rijlespakketten inclusief rijexamen. Liever per les betalen? Dat kan bij ons ook! Onze rijschool in Voorburg is altijd volledig flexibel. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze tarieven of neem contact met ons op!

Veelgestelde vragen over onze autorijschool in Voorburg

We kunnen het ons goed voorstellen dat je best wat vragen hebt voordat je gaat rijlessen in Voorburg. Lees hieronder veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan even contact met ons op!

Bij onze rijschool in Voorburg zijn we volledig gespecialiseerd in het aanbieden van autorijlessen.

Wanneer je bij onze rijschool in Voorburg besluit een gratis proefles te nemen, wordt het duidelijker hoeveel rijlessen jij nodig hebt om je rijbewijs te behalen. De rij instructeur zal dan een advies op maat geven.

Bij onze autorijschool in Voorburg kijken we eerst naar je inzicht en aanleg en bepalen zo hoeveel lessen je ongeveer nodig zult hebben. Hierna zal je op je eigen tempo je rijbewijs kunnen behalen. Wij zorgen altijd voor een persoonlijke aanpak.

In de onderstaande tabel geven wij alvast een indicatie op basis van het type leerling.

Type leerlingUitvoeringAantal lessen
Hele vlotte leerlingNa de uitleg van je instructeur voer je de opdracht na 1/2 keer perfect uit.10-20 lessen
Vlotte leerlingNa de uitleg van je instructeur voer je de opdracht na 3 keer goed uit.20-30 lessen
Gemiddelde leerlingNa de uitleg van je instructeur voer je de opdracht na 3 keer redelijk uit.25-40 lessen
Matige leerlingNa de uitleg van je instructeur voer je de opdracht na 6 keer redelijk uit.35-50 lessen
Trage leerlingNa de uitleg van je instructeur voer je de opdracht na meer dan 8 keer redelijk uit.50+ lessen

Je mag vanaf 16,5 jaar beginnen met rijlessen voor je autorijbewijs. Ook mag je dan een tussentijdse toets afleggen. Vanaf 17 jaar mag je praktijkexamen doen.

Tot 18 jaar moet je onder begeleiding rijden met een coach. Je moet dan ten alle tijden, naast je rijbewijs, een begeleiderspas bij je dragen.

Om werkende mensen ook de mogelijkheid te bieden om rijlessen te volgen, biedt onze rijschool Voorburg ook lessen op Zaterdag aan.

Onze proefles van 90 minuten is 100% gratis mits je besluit een pakket bij ons af te nemen.

Wij passen onze rijlessen altijd aan, aan jouw gewenste tempo. Zo zorgen we dat je je helemaal comfortabel voelt achter het stuur.

Met een spoedcursus zou je binnen 4 weken je rijbewijs kunnen halen. Gemiddeld duurt het 5 maanden om je rijbewijs te halen.

Bij onze autorijschool in Voorburg kun je ook betalen in termijnen.
wij werken altijd met vaste rijinstructeurs Als cursist spreekt het voor zich dat je vertrouwen moet hebben in de expertise van de rijinstructeur. Het zou zonde zijn wanneer deze vertrouwensband tijdens het leren autorijden plots zou worden verbroken door het toegekend krijgen van een andere rijinstructeur. Dat is bij ons dan ook nooit het geval. Wij voorzien voor onze leerlingen dan ook altijd een vaste rijinstructeur voor de volledige lessenreeks.
Bij Verkeersschool Rembrandt heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een speciaal faalangst rijexamen. Veel mensen vrezen dat hun zenuwen de overhand zullen nemen tijdens het afrijden. Geldt dat ook voor jou? Dan is een faalangst examen voor jou de perfecte oplossing! Je ontdekt op deze pagina welke voordelen dit type rijexamen voor jou nu precies met zich meebrengt.

Onze proefles van 90 minuten t.w.v. 40 euro is 100% gratis als je besluit een pakket bij ons te nemen.

Tijdens de proefles van 90 minuten kun je kennismaken met onze instructeurs en maak je al de eerste kilometers op de weg. Doordat de instructeur tijdens de proefles al een goed beeld krijgt van je rijvaardigheden, krijg je vaak direct een indicatie van het aantal benodigde rijlessen te horen

Wij doen er alles aan om je rijbewijs in 1 keer te halen, maar mocht dit niet lukken komen we je tegemoet met een gratis herexamen. Je bent wel verplicht om hiervoor een herexamen pakket af te nemen van 8 lessen van 60 minuten voor €360,-  Dit herexamen (t.w.v. €280,-) is dan volledig gratis, dus je betaalt niet voor het examen maar voor de extra rijlessen. Onze instructeurs zullen er alles aan zal doen om jou te laten slagen en dat jij zo snel mogelijk goed leert rijden, zodat je gemakkelijk je rijexamen kunt halen.