Loading...

Rijschool in Voorburg

Is de tijd aangebroken om rijlessen te volgen met het oog op het behalen van je rijbewijs? In dat geval zal je als inwoner van Voorburg of omgeving graag een beroep doen op de diensten van een rijschool Voorburg. Wij kunnen jou op dit vlak perfect van dienst zijn! Onze ervaren rijinstructeurs kunnen er namelijk voor zorgen dat jij op een efficiënte en bovendien ook voordelige manier jouw rijbewijs kan halen. Ben je bang dat het volgen van rijlessen financieel moeilijk wordt voor jou? Deze vrees is nergens voor nodig! Niet alleen zijn onze pakketten erg scherp geprijsd, daarnaast kunnen de lessen ook perfect in termijnen worden betaald.

Altijd een vaste rijinstructeur

Wij begrijpen als geen ander dat het best spannend is wanneer je met de auto leert rijden. Omwille van deze reden garanderen wij onze leerlingen altijd een vaste rijinstructeur. Dat is niet alles. Daarnaast is het bij onze rijschool Voorburg eveneens mogelijk om de rijlessen op flexibele wijze in te laten plannen. Wil jij bijvoorbeeld graag een deel van de lessen op zaterdag laten plaatsvinden? Dan is dat perfect mogelijk. Wij stellen alles in het werk om er voor te zorgen dat je in de meest optimale omstandigheden met de auto kan leren rijden!

Ontdek onze verschillende pakketten

Als rijschool Voorburg bieden wij onze leerlingen de mogelijkheid aan om een keuze te maken uit drie verschillende pakketten. Deze pakketten bestaan uit respectievelijk 15, 25 en 35 rijlessen van telkens 60 minuten. In elk pakket is bovendien ook een CBR praktijkexamen inbegrepen. In het tweede en derde pakket (met 25 en 35 rijlessen) is ook een gratis herexamen ter waarde van 230 euro inbegrepen. Zou jij graag eerst even ontdekken of onze rijschool wel iets is voor jou? Dat kan! Onze leerlingen kunnen namelijk bij elk pakket rekenen op een volledig gratis proefles!

Gespecialiseerd in faalangst

Veel mensen hebben te kampen met faalangst waardoor het halen van het rijbewijs een lastig karwei blijkt te worden. Dat is buiten onze ervaren rijinstructeurs gerekend! Zij zijn namelijk gespecialiseerd in het opleiden van mensen met faalangst! Ben jij dus met andere woorden ook iemand die geconfronteerd wordt met faalangst? Dan hoeft dat geen probleem te vormen. Ook jij kan in geen tijd namelijk het felbegeerde rijbewijs behalen!

Een spoedcursus volgen bij onze rijschool Voorburg

Zou jij graag binnen een zo kort mogelijke tijd jouw rijbewijs willen behalen? Dan is het de moeite waard om kennis te maken met de spoedcursus die wij als rijschool Voorburg in het leven hebben geroepen. Deze spoedcursus maakt het mogelijk om reeds binnen twee, vier of zes weken jouw rijbewijs te behalen! Het spreekt evenwel voor zich dat een dergelijke spoedcursus niet zomaar voor iedereen tot de mogelijkheden behoort. Omwille van deze reden wordt er altijd eerst een proefrijles georganiseerd. Aan de hand van deze proefrijles zal er uiteindelijk worden bepaald of het volgen van een spoedcursus voor jou een optie is of niet. Bovendien wordt op basis hiervan meteen duidelijk binnen welke termijn je, je rijbewijs kan behalen evenals welke kosten dit precies met zich mee zal brengen.

Wachttijden?

We hebben momenteel geen wachttijden. Wil je binnen 2, 4 of zes weken je rijbewijs halen? Dat kan met onze spoedcursus. Meld je snel aan voor een proefles.

Pakket 1

  • 15 lessen van 60 minuten
  • CBR Praktijkexamen
  • Gratis proefles

€899 € 799,-

GRATIS PROEFLES AANVRAGEN

Pakket 2

  • 25 lessen van 60 minuten
  • CBR Praktijkexamen
  • Gratis proefles

€1299 € 1199,-

GRATIS PROEFLES AANVRAGEN

Pakket 3

  • 35 lessen van 60 minuten
  • CBR Praktijkexamen
  • Gratis proefles

€1699 € 1599,-

GRATIS PROEFLES AANVRAGEN

Waar rijden wij?