Rijschool in Den Hoorn

Als ervaren rijschool Den Hoorn hebben wij heel wat interessante voordelen in petto voor mensen die beslissen om bij ons rijlessen te volgen. In eerste instantie is het bijvoorbeeld zo dat je bij ons altijd een vaste rijinstructeur krijgt toegewezen. Daarnaast is het ook mogelijk om de rijlessen op een flexibele manier in te plannen. Op deze manier zullen ze perfect geïntegreerd kunnen worden in jouw drukke schema. Ben je dus met andere woorden op zoek naar een mogelijkheid om in Den Hoorn of omgeving op de meest interessante wijze autorijlessen te kunnen volgen? Dan ben je bij onze rijschool Den Hoorn aan het juiste adres!

Autorijlessen op maat van elke student

Het spreekt voor zich dat elke persoon die autorijlessen gaat volgen anders is. Dat begrijpen wij als geen ander. Omwille van deze reden hebben wij er dan ook als rijschool Den Hoorn voor gekozen om verschillende pakketten in het leven te roepen. In totaal kunnen onze studenten dan ook een keuze maken uit drie verschillende mogelijkheden. Onze pakketten bestaan uit 15, 20 of 30 lessen. Elke les duurt 60 minuten. In elk pakket is ook het CBR praktijkexamen inbegrepen. Hoeveel rijlessen jij dus met andere woorden ook nodig mag hebben om je zo optimaal mogelijk te kunnen voorbereiden op het rijexamen, het is allemaal perfect mogelijk.

Flexibele inplanning van jouw rijlessen in Den Hoorn

Het spreekt voor zich dat je ook nog andere dingen te doen hebt dan enkel en alleen autorijlessen volgen. Omwille van deze reden zorgen wij er als rijschool Den Hoorn ook steeds voor dat een flexibele inplanning van de lessen mogelijk is. Je volgt als cursist bij ons de rijlessen volledig op je eigen tempo. Wil jij graag niet alleen maar tijdens de week, maar ook op bijvoorbeeld zaterdag kunnen lessen volgen? Ook dat is bij onze rijschool Den Hoorn perfect mogelijk!

Leren autorijden op de financieel interessantste manier

Veel mensen maken zich een beetje zorgen over de impact die hun rijlessen zullen hebben op hun financiële situatie. Wij begrijpen dat het volgen van autorijlessen een behoorlijke euro kan kosten. In eerste instantie bieden wij onze studenten zeer scherpe tarieven aan voor wat het volgen van rijlessen in Den Hoorn betreft. Dat is echter niet alles. Daarnaast is het namelijk ook mogelijk om je rijlessen in verschillende termijnen te betalen. Op deze manier hoeft ook de kostprijs van rijlessen volgen geen reden meer te zijn om leren autorijden uit te stellen.

Snel jouw rijbewijs behalen met onze rijschool Den Hoorn!

Wil je graag zo snel mogelijk jouw rijbewijs op zak hebben? Dat kan. Als autorijschool Den Hoorn hebben wij ook een speciale spoedcursus in het leven geroepen. Met deze spoedcursus is het mogelijk om binnen de respectievelijk twee, vier of zes weken jouw rijbewijs te behalen. Voordat je een spoedcursus bij onze rijschool Den Hoorn gaat volgen kun je wel altijd eerst een gratis proefles volgen. Op basis van de resultaten van deze proefles zal er dan worden bepaald of de spoedcursus voor jou wel of niet geschikt is. In ieder geval, ook wanneer je in sneltempo jouw rijbewijs wenst te behalen mag het dus duidelijk zijn dat je daarvoor zeker en vast een beroep kan doen op onze rijschool Den Hoorn!

Wachttijden?

We hebben momenteel geen wachttijden. Wil je binnen 2, 4 of zes weken je rijbewijs halen? Dat kan met onze spoedcursus. Meld je snel aan voor een proefles.

Pakket 1

 • 15 lessen van 60 minuten
 • CBR Praktijkexamen
 • Vaste rijinstructeur
 • Gratis proefles t.w.v €40,-
 • Gratis online theorie t.w.v €49,95,-

€1045 € 975,-

DIRECT INSCHRIJVEN

Pakket 2

 • 20 lessen van 60 minuten
 • CBR Tussentijdse toets
 • CBR Praktijkexamen
 • Gratis proefles t.w.v €40,-
 • Gratis online theorie t.w.v. €49,95,-

€1470 € 1400,-

DIRECT INSCHRIJVEN

Pakket 3

 • 30 lessen van 60 minuten
 • CBR Praktijkexamen
 • Vaste rijinstructeur
 • Gratis proefles t.w.v €40,-
 • Gratis online theorie t.w.v. €49,95,-

€1720 € 1650,-

DIRECT INSCHRIJVEN

Pakket 4

 • 30 lessen van 60 minuten
 • CBR Tussentijdse toets
 • CBR Praktijkexamen
 • Gratis proefles t.w.v €40,-
 • Gratis online theorie t.w.v. €49,95,-

€1920 € 1850,-

DIRECT INSCHRIJVEN

Deze prijzen zijn geldig vanaf 31 augustus 2021

Veelgestelde vragen over onze autorijschool in Den Hoorn

We kunnen het ons goed voorstellen dat je best wat vragen hebt voordat je gaat rijlessen in Den Hoorn. Lees hieronder veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan even contact met ons op!

Bij onze rijschool in Den Hoorn zijn we volledig gespecialiseerd in het aanbieden van autorijlessen.

Wanneer je bij onze rijschool in Den Hoorn besluit een gratis proefles te nemen, wordt het duidelijker hoeveel rijlessen jij nodig hebt om je rijbewijs te behalen. De rij instructeur zal dan een advies op maat geven.

Bij onze autorijschool in Den Hoorn kijken we eerst naar je inzicht en aanleg en bepalen zo hoeveel lessen je ongeveer nodig zult hebben. Hierna zal je op je eigen tempo je rijbewijs kunnen behalen. Wij zorgen altijd voor een persoonlijke aanpak.

In de onderstaande tabel geven wij alvast een indicatie op basis van het type leerling.

Type leerlingUitvoeringAantal lessen
Hele vlotte leerlingNa de uitleg van je instructeur voer je de opdracht na 1/2 keer perfect uit.10-20 lessen
Vlotte leerlingNa de uitleg van je instructeur voer je de opdracht na 3 keer goed uit.20-30 lessen
Gemiddelde leerlingNa de uitleg van je instructeur voer je de opdracht na 3 keer redelijk uit.25-40 lessen
Matige leerlingNa de uitleg van je instructeur voer je de opdracht na 6 keer redelijk uit.35-50 lessen
Trage leerlingNa de uitleg van je instructeur voer je de opdracht na meer dan 8 keer redelijk uit.50+ lessen

Je mag vanaf 16,5 jaar beginnen met rijlessen voor je autorijbewijs. Ook mag je dan een tussentijdse toets afleggen. Vanaf 17 jaar mag je praktijkexamen doen.

Tot 18 jaar moet je onder begeleiding rijden met een coach. Je moet dan ten alle tijden, naast je rijbewijs, een begeleiderspas bij je dragen.

Om werkende mensen ook de mogelijkheid te bieden om rijlessen te volgen, biedt onze rijschool ook lessen op Zaterdag aan.

Onze proefles van 90 minuten is 100% gratis mits je besluit een pakket bij ons af te nemen.

Wij passen onze rijlessen altijd aan, aan jouw gewenste tempo. Zo zorgen we dat je je helemaal comfortabel voelt achter het stuur.

Met een spoedcursus zou je binnen 4 weken je rijbewijs kunnen halen. Gemiddeld duurt het 5 maanden om je rijbewijs te halen.

Bij onze autorijschool in Den Hoorn is het ook mogelijk om in termijnen te betalen.

Wij werken altijd met vaste rij-instructeurs. Als cursist spreekt het voor zich dat je vertrouwen moet hebben in de expertise van de rijinstructeur. Het zou zonde zijn wanneer deze vertrouwensband tijdens het leren autorijden plots zou worden verbroken door het toegekend krijgen van een andere rijinstructeur. Dat is bij ons dan ook nooit het geval. Wij voorzien voor onze leerlingen dan ook altijd een vaste rijinstructeur voor de volledige lessenreeks.

Bij Verkeersschool Rembrandt heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een speciaal faalangst rijexamen. Veel mensen vrezen dat hun zenuwen de overhand zullen nemen tijdens het afrijden. Geldt dat ook voor jou? Dan is een faalangst examen voor jou de perfecte oplossing! Je ontdekt op deze pagina welke voordelen dit type rijexamen voor jou nu precies met zich meebrengt.