Verkeersschool Rembrandt

Rijschool Naaldwijk

Op zoek naar een rijschool in Naaldwijk?

Een rijschool in de buurt van je woonplaats, waar je flexibel en voor scherpe prijzen terecht kan voor rijlessen? Bij Verkeersschool Rembrandt ben je aan het juiste adres! Lees verder over alle mogelijkheden en voordelen van onze rijschool Naaldwijk

rijles pakket

Pakket 1

€1240 € 1165,-

Rijles pakket

Pakket 2

€1840 € 1759,-

Rijles pakket

Pakket 3

€2380 € 2290,-

Rijschool Naaldwijk

Als ervaren rijschool Naaldwijk hebben wij heel wat interessante voordelen in petto voor mensen die beslissen om bij ons rijlessen te volgen.

In eerste instantie is het bijvoorbeeld zo dat je bij ons altijd een vaste rijinstructeur krijgt toegewezen. Daarnaast is het ook mogelijk om de rijlessen op een flexibele manier in te plannen. Op deze manier zullen ze perfect geïntegreerd kunnen worden in jouw drukke schema.

Ben je dus met andere woorden op zoek naar een mogelijkheid om in Naaldwijk of omgeving op de meest interessante wijze autorijlessen te kunnen volgen? Dan ben je bij onze rijschool Naaldwijk aan het juiste adres!

rijschool den haag

Waarom onze rijschool Naaldwijk

De hierboven reeds aangehaalde voordelen zijn uiteraard niet de enige waar je op kan rekenen wanneer je er voor kiest om rijlessen te volgen bij onze rijschool Naaldwijk. Al onze cursisten kunnen dan ook steeds rekenen op de volgende, extra voordelen:

rijschool den haag

Autorijlessen op maat van elke student

Het spreekt voor zich dat elke persoon die autorijlessen gaat volgen anders is. Dat begrijpen wij als geen ander. Omwille van deze reden hebben wij er dan ook als rijschool Naaldwijk voor gekozen om verschillende pakketten in het leven te roepen. In totaal kunnen onze studenten dan ook een keuze maken uit drie verschillende mogelijkheden. Onze pakketten bestaan uit 15, 21 of 30 lessen. Elke les duurt 60 minuten.

In elk pakket is ook het CBR praktijkexamen inbegrepen. Hoeveel rijlessen jij dus met andere woorden ook nodig mag hebben om je zo optimaal mogelijk te kunnen voorbereiden op het rijexamen, het is allemaal perfect mogelijk.

Flexibele inplanning van jouw rijlessen in Naaldwijk

Het spreekt voor zich dat je ook nog andere dingen te doen hebt dan enkel en alleen autorijlessen volgen. Omwille van deze reden zorgen wij er als rijschool Naaldwijk ook steeds voor dat een flexibele inplanning van de lessen mogelijk is. Je volgt als cursist bij ons de rijlessen volledig op je eigen tempo.

Wil jij graag niet alleen maar tijdens de week, maar ook op bijvoorbeeld zaterdag kunnen lessen volgen? Ook dat is bij onze rijschool Naaldwijk perfect mogelijk!

 

rijschool den haag

Gratis proefles aanvragen

Veel mensen maken zich een beetje zorgen over de impact die hun rijlessen zullen hebben op hun financiële situatie. Wij begrijpen dat het volgen van autorijlessen een behoorlijke euro kan kosten. In eerste instantie bieden wij onze studenten zeer scherpe tarieven aan voor wat het volgen van rijlessen in Naaldwijk betreft. Dat is echter niet alles. Daarnaast is het namelijk ook mogelijk om je rijlessen in verschillende termijnen te betalen. Op deze manier hoeft ook de kostprijs van rijlessen volgen geen reden meer te zijn om leren autorijden uit te stellen.

Omwille van deze reden kan iedereen bij ons een gratis proefles aanvragen. Op deze manier kan je jezelf overtuigen om jouw rijlessen te volgen bij onze ervaren en uitnodigende rijschool!

Neem contact met ons op!

Wij hebben momenteel geen wachttijden. Vraag dus snel je gratis proefles aan!

Veelgestelde vragen

We kunnen het ons goed voorstellen dat je best wat vragen hebt voordat je gaat rijlessen in Naaldwijk. Lees hieronder de meest gestelde vragen.
Staat je vraag er niet bij? Neem dan even contact met ons op!

Bij onze rijschool in Naaldwijk zijn we volledig gespecialiseerd in het aanbieden van autorijlessen.

Bij Verkeersschool Rembrandt heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een speciaal faalangst rijexamen. Veel mensen vrezen dat hun zenuwen de overhand zullen nemen tijdens het afrijden. Geldt dat ook voor jou? Dan is een faalangst examen voor jou de perfecte oplossing! Je ontdekt op deze pagina welke voordelen dit type rijexamen voor jou nu precies met zich meebrengt.

Bij onze rijschool Naaldwijk haalt de gemiddelde leerling zijn rijbewijs binnen 5 maanden.

Onze proefles van 60 minuten is 100% gratis mocht je na de proefles besluiten om met ons verder te gaan lessen (in combinatie met een lespakket)

Bij onze rijschool is het volgen van lessen in de avonduren en op zaterdag geen enkel probleem.

Bij onze autorijschool in Naaldwijk kun je ook betalen in termijnen.

Wij werken altijd met vaste rijinstructeurs Als cursist spreekt het voor zich dat je vertrouwen moet hebben in de expertise van de rijinstructeur. Het zou zonde zijn wanneer deze vertrouwensband tijdens het leren autorijden plots zou worden verbroken door het toegekend krijgen van een andere rijinstructeur. Dat is bij ons dan ook nooit het geval. Wij voorzien voor onze leerlingen dan ook altijd een vaste rijinstructeur voor de volledige lessenreeks.

Wij passen onze rijlessen altijd aan, aan jouw gewenste tempo. Zo zorgen we dat je je helemaal comfortabel voelt achter het stuur.