Rijschool in Scheveningen

Ga je voor het volgen van jouw rijlessen een beroep doen op een rijschool Scheveningen? In dat geval nodigen we je graag uit om even kennis te maken met de voordelen die wij voor jou in petto hebben! Wij stellen namelijk alles in het werk om onze cursisten niet alleen op de meest efficiënte, maar ook comfortabele manier hun rijbewijs te laten behalen. In eerste instantie doen we dit door het aanbieden van drie verschillende pakketten. Zo kan de cursist zelf bepalen hoeveel rijlessen hij of zij precies wenst te volgen. Dat is echter niet alles. Daarnaast staat onze rijschool Scheveningen er eveneens om bekend de rijlessen zeer betaalbaar te houden. Je kan zelfs je rijlessen in verschillende termijnen betalen!

Snel en volledig op jouw eigen tempo rijlessen volgen

Bij onze rijschool Scheveningen is het mogelijk om snel, maar vooral ook op je eigen tempo rijlessen te volgen. Veel mensen hebben bijvoorbeeld een druk schema waardoor hun rijlessen niet zomaar op eender welke ingepland kunnen worden. Daarnaast is het ook nog eens zo dat veel mensen er de voorkeur aan geven om bijvoorbeeld op zaterdag rijlessen te volgen. Dit behoort allemaal tot de mogelijkheden. Ben je dus met andere woorden op zoek naar een rijschool waarbij je volledig op je eigen tempo rijlessen kan volgen? Dan zal je meteen kunnen vaststellen dat je daarvoor bij ons probleemloos aan het juiste adres bent.

Je kan altijd rekenen op een vaste rijinstructeur

Niets vervelender dan continue de rijlessen te moeten volgen met een andere rijinstructeur. Dit is het gevolg van het feit dat je op een zeker ogenblik een soort van vertrouwensband opbouwt met je rijinstructeur. Wanneer je dan continue naast iemand anders plaats dient te nemen is dat op z’n minst vervelend te noemen. Het kan gelukkig ook anders! Wanneer je rijlessen gaat volgen bij onze rijschool Scheveningen zal je namelijk kunnen vaststellen dat je altijd over een vaste rijinstructeur beschikt. Zo kan je pas echt op de meest optimale wijze toewerken naar het behalen van jouw rijbewijs.

Met een spoedcursus jouw rijbewijs behalen? Geen probleem!

Als rijschool Scheveningen willen we zo optimaal mogelijk inspelen op de wensen en verwachtingen van onze cursisten. Dit zorgt er bijvoorbeeld voor dat wij een specialistische aanpak hanteren voor mensen die lijden aan faalangst. Dat is echter niet alles. Daarnaast is het namelijk eveneens zo dat er bij ons een spoedcursus kan worden gevolgd. Wil jij graag in sneltempo jouw rijbewijs behalen? Dan is dat bij ons perfect mogelijk. Door het volgen van onze spoedcursus kan jij jouw rijbewijs reeds binnen 2, 4 of 6 weken op zak hebben! Het mag in ieder geval duidelijk zijn, er zijn meer dan voldoende goede redenen aan te halen om jouw rijlessen te volgen bij onze rijschool Scheveningen!

Wachttijden?

We hebben momenteel geen wachttijden. Wil je binnen 2, 4 of zes weken je rijbewijs halen? Dat kan met onze spoedcursus. Meld je snel aan voor een proefles.

Pakket 1

 • 10 lessen van 60 minuten
 • CBR Praktijkexamen
 • Vaste rijinstructeur
 • Gratis proefles t.w.v €40,-
 • Gratis online theorie t.w.v. €59,-

€829 € 740,-

DIRECT INSCHRIJVEN

Pakket 2

 • 20 lessen van 60 minuten
 • CBR Praktijkexamen
 • Vaste rijinstructeur
 • Gratis proefles t.w.v €40,-
 • Gratis online theorie t.w.v. €59,-

€1279 € 1180,-

DIRECT INSCHRIJVEN

Pakket 3

 • 30 lessen van 60 minuten
 • CBR Praktijkexamen
 • Vaste rijinstructeur
 • Gratis proefles t.w.v €40,-
 • Gratis online theorie t.w.v. €59,-

€1729 € 1620,-

DIRECT INSCHRIJVEN

Deze prijzen zijn geldig vanaf 10 oktober 2021

Veelgestelde vragen over onze autorijschool in Scheveningen

We kunnen het ons goed voorstellen dat je best wat vragen hebt voordat je gaat rijlessen in Scheveningen. Lees hieronder veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan even contact met ons op!

Bij onze rijschool in Scheveningen zijn we volledig gespecialiseerd in het aanbieden van autorijlessen.

Wanneer je bij onze rijschool in Den Haag besluit een gratis proefles te nemen, wordt het duidelijker hoeveel rijlessen jij nodig hebt om je rijbewijs te behalen. De rij instructeur zal dan een advies op maat geven.

Bij onze autorijschool in Den Haag kijken we eerst naar je inzicht en aanleg en bepalen zo hoeveel lessen je ongeveer nodig zult hebben. Hierna zal je op je eigen tempo je rijbewijs kunnen behalen. Wij zorgen altijd voor een persoonlijke aanpak.

In de onderstaande tabel geven wij alvast een indicatie op basis van het type leerling.

Type leerlingUitvoeringAantal lessen
Hele vlotte leerlingNa de uitleg van je instructeur voer je de opdracht na 1/2 keer perfect uit.10-20 lessen
Vlotte leerlingNa de uitleg van je instructeur voer je de opdracht na 3 keer goed uit.20-30 lessen
Gemiddelde leerlingNa de uitleg van je instructeur voer je de opdracht na 3 keer redelijk uit.25-40 lessen
Matige leerlingNa de uitleg van je instructeur voer je de opdracht na 6 keer redelijk uit.35-50 lessen
Trage leerlingNa de uitleg van je instructeur voer je de opdracht na meer dan 8 keer redelijk uit.50+ lessen

Je mag vanaf 16,5 jaar beginnen met rijlessen voor je autorijbewijs. Ook mag je dan een tussentijdse toets afleggen. Vanaf 17 jaar mag je praktijkexamen doen.

Tot 18 jaar moet je onder begeleiding rijden met een coach. Je moet dan ten alle tijden, naast je rijbewijs, een begeleiderspas bij je dragen.

Om werkende mensen ook de mogelijkheid te bieden om rijlessen te volgen, biedt onze rijschool Scheveningen ook lessen op Zaterdag aan.

Onze proefles van 90 minuten is 100% gratis mits je besluit een pakket bij ons af te nemen.

Wij passen onze rijlessen altijd aan, aan jouw gewenste tempo. Zo zorgen we dat je je helemaal comfortabel voelt achter het stuur.

Met een spoedcursus zou je binnen 4 weken je rijbewijs kunnen halen. Gemiddeld duurt het 5 maanden om je rijbewijs te halen.

Bij onze autorijschool in Scheveningen is het ook mogelijk om in termijnen te betalen.

Wij werken altijd met vaste rij-instructeurs Als cursist spreekt het voor zich dat je vertrouwen moet hebben in de expertise van de rijinstructeur. Het zou zonde zijn wanneer deze vertrouwensband tijdens het leren autorijden plots zou worden verbroken door het toegekend krijgen van een andere rijinstructeur. Dat is bij ons dan ook nooit het geval. Wij voorzien voor onze leerlingen dan ook altijd een vaste rijinstructeur voor de volledige lessenreeks.

Bij Verkeersschool Rembrandt heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een speciaal faalangst rijexamen. Veel mensen vrezen dat hun zenuwen de overhand zullen nemen tijdens het afrijden. Geldt dat ook voor jou? Dan is een faalangst examen voor jou de perfecte oplossing! Je ontdekt op deze pagina welke voordelen dit type rijexamen voor jou nu precies met zich meebrengt.