Verkeersschool Rembrandt

Dé rijschool van het Westland!

Op zoek naar een rijschool in het Westland ?

Een rijschool in de buurt van je woonplaats, waar je flexibel en voor scherpe prijzen terecht kan voor rijlessen? Bij Verkeersschool Rembrandt ben je aan het juiste adres! Lees verder over alle mogelijkheden en voordelen van onze rijschool Westland
rijles pakket

Pakket 1

€1240 € 1180,-

Rijles pakket

Pakket 2

€1840 € 1759,-

Rijles pakket

Pakket 3

€2380 € 2290,-

Rijschool Westland

Ben je van plan om binnenkort met de auto te leren rijden? Dat is best spannend! Wanneer je woonachtig bent in Westland of omgeving zal je graag een beroep doen op een rijschool welke dichtbij je huis is gelegen.

Als rijschool Westland zorgen wij er voor dat je in alle comfort en in je eigen regio met de auto kan leren rijden. Bovendien zijn ook lessen op zaterdag geen probleem. Leren rijden doe je bij ons namelijk op de tijdstippen dat het jou het beste uit komt.

Het mag dan ook duidelijk zijn, wij als autorijschool Westland stellen alles in het werk om zo optimaal mogelijk tegemoet te komen aan de wensen en verwachtingen van onze klanten.

rijschool den haag

Waarom onze rijschool Westland

De hierboven reeds aangehaalde voordelen zijn uiteraard niet de enige waar je op kan rekenen wanneer je er voor kiest om rijlessen te volgen bij onze rijschool Westland. Al onze cursisten kunnen dan ook steeds rekenen op de volgende, extra voordelen:

rijschool den haag

Rijlespakketten die perfect bij jou passen

Als rijschool Westland begrijpen wij dat elke cursist anders is. Daarom kun je bij Verkeersschool Rembrandt kiezen uit één van de drie standaard pakketten, maar ook maatwerk behoort tot de mogelijkheden.

Onze standaard rijlespakketten bevatten respectievelijk 15, 20 of 30 lessen die elk 60 minuten duren. Bovenop het aantal lessen in je rijlespakket krijg je ook één gratis proefles. Afhankelijk van je eigen voorkeur, heb je tijdens al je lessen dezelfde rijinstructeur.

Daarnaast is onze rijschool in het Westland flexibel wat betreft het inplannen van lessen. Zo kun je bij Verkeersschool Rembrandt ook in de avond en op zaterdag rijlessen volgen bij je eigen rijinstructeur.

 

Een efficiënte aanpak tegen faalangst

Het is nogal wat wanneer je, je voor het eerst in het verkeer moet begeven met een auto. Heel wat mensen krijgen dan ook te maken met faalangst. Dat is natuurlijk erg vervelend.

Als ervaren rijschool Westland hebben wij echter de perfecte oplossing voor onze klanten in huis. Wij zijn er in geslaagd om ons te specialiseren in het geven van rijlessen aan mensen met faalangst.

Ook wanneer jij dus met andere woorden nog een beetje onzeker bent om met de auto te leren rijden ligt de weg naar jouw rijbewijs helemaal open!

rijschool den haag

Maak kennis met onze rijschool met een gratis proefles!

Het is best lastig om op voorhand te bepalen of een bepaalde rijschool je nu wel of niet zal liggen. Dit geldt niet alleen voor de rijschool, maar ook voor de rijinstructeur waar je een beroep op doet. Omwille van deze reden hebben wij er voor gekozen om onze klanten altijd een gratis proefles aan te bieden.

Op deze manier kan je perfect voor jezelf uitmaken of je graag wil leren rijden met ons of niet. Als rijschool Westland stellen wij hoe dan ook alles in het werk om onze klanten hun rijlessen op hun eigen tempo in te laten plannen. Dit betekent dat je altijd op een ontspannende manier aan jouw rijlessen kan beginnen.

Neem contact met ons op!

Wij hebben momenteel geen wachttijden. Vraag dus snel je gratis proefles aan!

Veelgestelde vragen

We kunnen het ons goed voorstellen dat je best wat vragen hebt voordat je gaat rijlessen in het Westland. Lees hieronder de meest gestelde vragen.
Staat je vraag er niet bij? Neem dan even contact met ons op!

Bij onze rijschool in Westland zijn we volledig gespecialiseerd in het aanbieden van autorijlessen.

Bij Verkeersschool Rembrandt heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een speciaal faalangst rijexamen. Veel mensen vrezen dat hun zenuwen de overhand zullen nemen tijdens het afrijden. Geldt dat ook voor jou? Dan is een faalangst examen voor jou de perfecte oplossing! Je ontdekt op deze pagina welke voordelen dit type rijexamen voor jou nu precies met zich meebrengt.

Bij onze rijschool Westland haalt de gemiddelde leerling zijn rijbewijs binnen 5 maanden.

Onze proefles van 90 minuten is 100% gratis mocht je na de proefles besluiten om met ons verder te gaan lessen (in combinatie met een lespakket)

Bij onze rijschool is het volgen van lessen in de avonduren en op zaterdag geen enkel probleem.

Bij onze autorijschool in Westland kun je ook betalen in termijnen.

Wij werken altijd met vaste rijinstructeurs Als cursist spreekt het voor zich dat je vertrouwen moet hebben in de expertise van de rijinstructeur. Het zou zonde zijn wanneer deze vertrouwensband tijdens het leren autorijden plots zou worden verbroken door het toegekend krijgen van een andere rijinstructeur. Dat is bij ons dan ook nooit het geval. Wij voorzien voor onze leerlingen dan ook altijd een vaste rijinstructeur voor de volledige lessenreeks.

Wij passen onze rijlessen altijd aan, aan jouw gewenste tempo. Zo zorgen we dat je je helemaal comfortabel voelt achter het stuur.