Loading...

Rijschool in het Westland

Ben je van plan om binnenkort met de auto te leren rijden? Dat is best spannend! Wanneer je woonachtig bent in Westland of omgeving zal je graag een beroep doen op een rijschool welke dichtbij je huis is gelegen. Als rijschool Westland zorgen wij er voor dat je in alle comfort en in je eigen regio met de auto kan leren rijden. Bovendien zijn ook lessen op zaterdag geen probleem. Leren rijden doe je bij ons namelijk op de tijdstippen dat het jou het beste uit komt. Het mag dan ook duidelijk zijn, wij als autorijschool Westland stellen alles in het werk om zo optimaal mogelijk tegemoet te komen aan de wensen en verwachtingen van onze klanten.

Maak kennis met onze rijschool met een gratis proefles!

Het is best lastig om op voorhand te bepalen of een bepaalde rijschool je nu wel of niet zal liggen. Dit geldt niet alleen voor de rijschool, maar ook voor de rijinstructeur waar je een beroep op doet. Omwille van deze reden hebben wij er voor gekozen om onze klanten altijd een gratis proefles aan te bieden. Op deze manier kan je perfect voor jezelf uitmaken of je graag wil leren rijden met ons of niet. Als rijschool Westland stellen wij hoe dan ook alles in het werk om onze klanten hun rijlessen op hun eigen tempo in te laten plannen. Dit betekent dat je altijd op een ontspannende manier aan jouw rijlessen kan beginnen.

Een efficiënte aanpak tegen faalangst

Het is nogal wat wanneer je, je voor het eerst in het verkeer moet begeven met een auto. Heel wat mensen krijgen dan ook te maken met faalangst. Dat is natuurlijk erg vervelend. Als ervaren rijschool Westland hebben wij echter de perfecte oplossing voor onze klanten in huis. Wij zijn er in geslaagd om ons te specialiseren in het geven van rijlessen aan mensen met faalangst. Ook wanneer jij dus met andere woorden nog een beetje onzeker bent om met de auto te leren rijden ligt de weg naar jouw rijbewijs helemaal open!

Altijd een vaste rijinstructeur

Als cursist spreekt het voor zich dat je vertrouwen moet hebben in de expertise van de rijinstructeur. Het zou zonde zijn wanneer deze vertrouwensband tijdens het leren autorijden plots zou worden verbroken door het toegekend krijgen van een andere rijinstructeur. Dat is bij ons dan ook nooit het geval. Wij voorzien voor onze leerlingen dan ook altijd een vaste rijinstructeur voor de volledige lessenreeks.

Snel je rijbewijs halen bij onze rijschool Westland

Wil jij graag zo snel mogelijk jouw rijbewijs kunnen behalen? Dat kan! Wij bieden als rijschool Westland namelijk een speciale spoedcursus aan. Door het volgen van een dergelijke spoedcursus zal je in geen tijd vertrouwt raken met het verkeer. Het is mogelijk om een spoedcursus te volgen van 2, 4 of 6 weken. Het spreekt voor zich dat je ook tijdens het volgen van één van onze spoedcursussen steeds bent verzekerd van de best mogelijke leskwaliteit. In ieder geval, zou jij ook graag willen leren autorijden in Westland of omgeving? Dan is het absoluut een aanrader om daarvoor een beroep te doen op de ervaren rijinstructeurs van onze rijschool!

Wachttijden?

We hebben momenteel geen wachttijden. Wil je binnen 2, 4 of zes weken je rijbewijs halen? Dat kan met onze spoedcursus. Meld je snel aan voor een proefles.

Pakket 1

  • 15 lessen van 60 minuten
  • CBR Praktijkexamen
  • Gratis proefles

€899 € 799,-

GRATIS PROEFLES AANVRAGEN

Pakket 2

  • 25 lessen van 60 minuten
  • CBR Praktijkexamen
  • Gratis proefles

€1299 € 1199,-

GRATIS PROEFLES AANVRAGEN

Pakket 3

  • 35 lessen van 60 minuten
  • CBR Praktijkexamen
  • Gratis proefles

€1699 € 1599,-

GRATIS PROEFLES AANVRAGEN

Waar rijden wij?