Rijschool in het Westland

Ben je van plan om binnenkort met de auto te leren rijden? Dat is best spannend! Wanneer je woonachtig bent in Westland of omgeving zal je graag een beroep doen op een rijschool welke dichtbij je huis is gelegen. Als rijschool Westland zorgen wij er voor dat je in alle comfort en in je eigen regio met de auto kan leren rijden. Bovendien zijn ook lessen op zaterdag geen probleem. Leren rijden doe je bij ons namelijk op de tijdstippen dat het jou het beste uit komt. Het mag dan ook duidelijk zijn, wij als autorijschool Westland stellen alles in het werk om zo optimaal mogelijk tegemoet te komen aan de wensen en verwachtingen van onze klanten.

Maak kennis met onze rijschool met een gratis proefles!

Het is best lastig om op voorhand te bepalen of een bepaalde rijschool je nu wel of niet zal liggen. Dit geldt niet alleen voor de rijschool, maar ook voor de rijinstructeur waar je een beroep op doet. Omwille van deze reden hebben wij er voor gekozen om onze klanten altijd een gratis proefles aan te bieden. Op deze manier kan je perfect voor jezelf uitmaken of je graag wil leren rijden met ons of niet. Als rijschool Westland stellen wij hoe dan ook alles in het werk om onze klanten hun rijlessen op hun eigen tempo in te laten plannen. Dit betekent dat je altijd op een ontspannende manier aan jouw rijlessen kan beginnen.

Een efficiënte aanpak tegen faalangst

Het is nogal wat wanneer je, je voor het eerst in het verkeer moet begeven met een auto. Heel wat mensen krijgen dan ook te maken met faalangst. Dat is natuurlijk erg vervelend. Als ervaren rijschool Westland hebben wij echter de perfecte oplossing voor onze klanten in huis. Wij zijn er in geslaagd om ons te specialiseren in het geven van rijlessen aan mensen met faalangst. Ook wanneer jij dus met andere woorden nog een beetje onzeker bent om met de auto te leren rijden ligt de weg naar jouw rijbewijs helemaal open!

Altijd een vaste rijinstructeur

Als cursist spreekt het voor zich dat je vertrouwen moet hebben in de expertise van de rijinstructeur. Het zou zonde zijn wanneer deze vertrouwensband tijdens het leren autorijden plots zou worden verbroken door het toegekend krijgen van een andere rijinstructeur. Dat is bij ons dan ook nooit het geval. Wij voorzien voor onze leerlingen dan ook altijd een vaste rijinstructeur voor de volledige lessenreeks.

Snel je rijbewijs halen bij onze rijschool Westland

Wil jij graag zo snel mogelijk jouw rijbewijs kunnen behalen? Dat kan! Wij bieden als rijschool Westland namelijk een speciale spoedcursus aan. Door het volgen van een dergelijke spoedcursus zal je in geen tijd vertrouwt raken met het verkeer. Het is mogelijk om een spoedcursus te volgen van 2, 4 of 6 weken. Het spreekt voor zich dat je ook tijdens het volgen van één van onze spoedcursussen steeds bent verzekerd van de best mogelijke leskwaliteit. In ieder geval, zou jij ook graag willen leren autorijden in Westland of omgeving? Dan is het absoluut een aanrader om daarvoor een beroep te doen op de ervaren rijinstructeurs van onze rijschool!

Wachttijden?

We hebben momenteel geen wachttijden. Wil je binnen 2, 4 of zes weken je rijbewijs halen? Dat kan met onze spoedcursus. Meld je snel aan voor een proefles.

Pakket 1

 • 15 lessen van 60 minuten
 • CBR Praktijkexamen
 • Vaste rijinstructeur
 • Gratis proefles t.w.v €40,-
 • Gratis online theorie t.w.v €49,95,-

€1045 € 975,-

DIRECT INSCHRIJVEN

Pakket 2

 • 20 lessen van 60 minuten
 • CBR Tussentijdse toets
 • CBR Praktijkexamen
 • Gratis proefles t.w.v €40,-
 • Gratis online theorie t.w.v. €49,95,-

€1470 € 1400,-

DIRECT INSCHRIJVEN

Pakket 3

 • 30 lessen van 60 minuten
 • CBR Praktijkexamen
 • Vaste rijinstructeur
 • Gratis proefles t.w.v €40,-
 • Gratis online theorie t.w.v. €49,95,-

€1720 € 1650,-

DIRECT INSCHRIJVEN

Pakket 4

 • 30 lessen van 60 minuten
 • CBR Tussentijdse toets
 • CBR Praktijkexamen
 • Gratis proefles t.w.v €40,-
 • Gratis online theorie t.w.v. €49,95,-

€1920 € 1850,-

DIRECT INSCHRIJVEN

Deze prijzen zijn geldig vanaf 31 augustus 2021

Veelgestelde vragen over onze autorijschool in Westland

We kunnen het ons goed voorstellen dat je best wat vragen hebt voordat je gaat rijlessen in Westland. Lees hieronder veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan even contact met ons op!

Bij onze rijschool in Westland zijn we volledig gespecialiseerd in het aanbieden van autorijlessen.
Om werkende mensen ook de mogelijkheid te bieden om rijlessen te volgen, biedt onze rijschool Westland ook lessen op zaterdag aan.
Onze proefles van 90 minuten is 100% gratis mits je besluit een pakket bij ons af te nemen.
Wij passen onze rijlessen altijd aan, aan jouw gewenste tempo. Zo zorgen we dat je je helemaal comfortabel voelt achter het stuur.
Met een spoedcursus zou je binnen 4 weken je rijbewijs kunnen halen. Gemiddeld duurt het 5 maanden om je rijbewijs te halen.
Bij onze rijschool kun je ook betalen in termijnen.
Wij werken altijd met vaste rij instructeurs Als cursist spreekt het voor zich dat je vertrouwen moet hebben in de expertise van de rijinstructeur. Het zou zonde zijn wanneer deze vertrouwensband tijdens het leren autorijden plots zou worden verbroken door het toegekend krijgen van een andere rijinstructeur. Dat is bij ons dan ook nooit het geval. Wij voorzien voor onze leerlingen dan ook altijd een vaste rijinstructeur voor de volledige lessenreeks.
Bij Verkeersschool Rembrandt heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een speciaal faalangst rijexamen. Veel mensen vrezen dat hun zenuwen de overhand zullen nemen tijdens het afrijden. Geldt dat ook voor jou? Dan is een faalangst examen voor jou de perfecte oplossing! Je ontdekt op deze pagina welke voordelen dit type rijexamen voor jou nu precies met zich meebrengt.
Wanneer je bij onze rijschool in Westland besluit een gratis proefles te nemen, wordt het duidelijker hoeveel rijlessen jij nodig hebt om je rijbewijs te behalen. De rij instructeur zal dan een advies op maat geven.

Bij onze autorijschool in Westland kijken we eerst naar je inzicht en aanleg en bepalen zo hoeveel lessen je ongeveer nodig zult hebben. Hierna zal je op je eigen tempo je rijbewijs kunnen behalen. Wij zorgen altijd voor een persoonlijke aanpak.

In de onderstaande tabel geven wij alvast een indicatie op basis van het type leerling.

Type leerlingUitvoeringAantal lessen
Hele vlotte leerlingNa de uitleg van je instructeur voer je de opdracht na 1/2 keer perfect uit.10-20 lessen
Vlotte leerlingNa de uitleg van je instructeur voer je de opdracht na 3 keer goed uit.20-30 lessen
Gemiddelde leerlingNa de uitleg van je instructeur voer je de opdracht na 3 keer redelijk uit.25-40 lessen
Matige leerlingNa de uitleg van je instructeur voer je de opdracht na 6 keer redelijk uit.35-50 lessen
Trage leerlingNa de uitleg van je instructeur voer je de opdracht na meer dan 8 keer redelijk uit.50+ lessen

Je mag vanaf 16,5 jaar beginnen met rijlessen voor je autorijbewijs. Ook mag je dan een tussentijdse toets afleggen. Vanaf 17 jaar mag je praktijkexamen doen.

Tot 18 jaar moet je onder begeleiding rijden met een coach. Je moet dan ten alle tijden, naast je rijbewijs, een begeleiderspas bij je dragen.