Verkeersschool Rembrandt

Dé rijschool van Rijswijk!

Op zoek naar een betrouwbare rijschool?

Ben jij op zoek naar een professionele rijschool Rijswijk waarbij je jouw rijlessen op eigen tempo kan volgen? Zoek dan niet verder en ontdek wat wij als rijschool Rijswijk jou allemaal te bieden hebben! Wij zijn een rijopleiding bureau met jarenlange ervaring. Je bent altijd van harte welkom voor een proefles of een aantal lessen. Hieronder vind je een overzicht van onze opleidingen.

rijles pakket

Pakket 1

€1240 € 1165,-

Rijles pakket

Pakket 2

€1840 € 1759,-

Rijles pakket

Pakket 3

€2380 € 2290,-

Rijschool Rijswijk

Als rijschool Rijswijk zorgen wij er voor dat onze leerlingen steeds op de meest optimale wijze hun rijbewijs kunnen behalen. Niet alleen zorgen wij voor comfortabele en efficiënte rijlessen, daarnaast bieden we deze ook nog eens tegen een zeer interessante kostprijs. We verlagen de druk die mensen vaak voelen voor het volgen van hun rijlessen door een flexibele planning mogelijk te maken. Wij hebben altijd een goeie instructeur voor jou bij onze rijschool in Rijswijk. Schiet in de hoogste versnelling op weg naar jouw rijbewijs. De rijles is natuurlijk gericht op het halen van het rijbewijs.

rijschool rijswijk

Wat maakt onze rijschool Rijswijk zo bijzonder?

Het hoge slagingspercentage zal je verbazen! Wij zijn de perfecte rijschool voor in Rijswijk. Dus wil je autorijlessen dan staat de instructeur al binnen een paar dagen voor je klaar na je proefles. Je kan eigenlijk vrijwel direct aan je rijopleiding beginnen. Mocht het na de proefles niet bevallen is dat echter geen probleem, wij houden vrijblijvend contact. In vergelijking met een andere opleiding hebben wij een goede slagingspercentages!

Als ervaren rijschool Rijswijk met een uitstekende reputatie doen we er steeds alles aan om ons te onderscheiden van onze concurrenten. We doen dit op verschillende manieren. Wij begrijpen bijvoorbeeld dat het volgen van rijlessen voor veel mensen financieel niet zo voor de hand liggend is. Om toch iedereen de mogelijkheid te bieden om rijlessen te kunnen volgen maken we het voor onze cursisten mogelijk om hun rijlessen in termijnen te betalen. Zo hoeft het behalen van je rijbewijs geen grote impact te hebben op jouw financiële situatie! Wat maakt ons dé rijschool? Wij hebben het hieronder op een rijtje gezet.

rijschool rijswijk

Proefles bij onze Autorijschool in rijswijk

De keuze die je maakt voor een bepaalde rijschool is altijd een beetje spannend. Je wil er namelijk wel echt zeker van zijn dat je kan rekenen op echt professionele en ervaren instructeurs. Wij vinden het als rijschool Rijswijk belangrijk dat we iedereen die bij ons rijlessen volgt een echt goed en vertrouwd gevoel kunnen geven. Omwille van deze reden kan iedereen bij ons een gratis proefles aanvragen. Op deze manier kan je jezelf overtuigen om jouw rijlessen te volgen bij onze ervaren en uitnodigende rijschool! Neem contact op als jij jouw rijbewijs wilt behalen. Wij luisteren altijd naar onze student.

Op je eigen tempo met de auto leren rijden in Rijswijk

Wij snappen dat jij je rijbewijs wilt halen. Veel mensen voelen zich gedwongen om zo snel mogelijk te leren autorijden. In de praktijk pakt dat echter zelden goed uit. Wij als rijschool zorgen ook voor gezellige lessen. Tijdens de CBR tussentijdse toets blijkt waar nog de focus op gelegd moet worden en hoeveel rijlessen je nog nodig hebt. Bovendien door de CBR tussentijdse toets krijg je een goed beeld over of je wel het praktijkexamen gaat halen. Jouw vaste rij instructeur neemt de toets af, of een van de andere instructeurs.

Flexibele lestijden

Omwille van deze reden vinden wij het als rijschool Rijswijk belangrijk dat onze cursisten op hun gemak met de auto leren rijden. Bovendien worden alle lessen ook ingepland zoals jij dat wenst. Wil je rijlessen volgen op zaterdag? Dan is ook dat bij Verkeersschool Rembrandt mogelijk. Wij doen alles om voor jou zodat het rijbewijs halen lukt. Wij hebben oog voor onze leerling.

Keuze uit drie verschillende pakketten

Rijlessen in Rijswijk hoeft helemaal niet duur te zijn! Wij bieden voordelige rijlespakketten inclusief CBR Praktijkexamen. Alles om je helemaal voor te bereiden op het examen. Liever per les betalen? Dat kan bij ons ook! Onze rijschool in Rijswijk is altijd volledig flexibel. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze tarieven of neem contact met ons op!

Maak kennis met onze rij instructeurs

Bij ons krijg je altijd een vaste instructeur van de beste rijschool in Rijswijk. Jij wilt je autorijbewijs halen en wij helpen jou. Aan het einde feliciteren wij jou met je rijbewijs B.

Voorbereiding op het theorie examen tijdens de les

Bij ons krijg je een pakket voor online oefenen voor het theorie examen. Hiermee bereid jij je perfect voor. Onze studenten helpen wij graag met hun theorie.

Rijlessen praktijkexamen

Wij bereiden je in de loop van het traject voor op jouw examens. Wij zorgen ervoor dat naar het einde van het traject de rijlessen praktijkexamen gericht zijn. Hier hebben wij een hoog slagingspercentage. Wees verzekerd van een autorijbewijs. Wij helpen jou slagen. Vraag naar ons slagingspercentage.

Neem contact met ons op!

Wij hebben momenteel geen wachttijden. Vraag dus snel je gratis proefles aan! Hierin kunnen we een indicatie maken van hoeveel rijlessen jij nodig gaat hebben.

Meld tijdens jouw proefles wanneer je tijd hebt, dan kunnen wij jou aan de juiste vaste instructeur toewijzen. Boek snel een proefles voor autorijles in de regio Rijswijk bij een van de beste rijscholen.

Verkeersschool Rembrandt
Verkeersschool Rembrandt
41 Google recensies
Jan De Pan
Jan De Pan
2023-01-10
Vandaag in 1x geslaagd voor mijn praktijkexamen door deze geweldige rijschool. Instructeur streng, maar rechtvaardig. Erg tevreden met een super resultaat. Zeker een aanrader
Denise Aalbregt
Denise Aalbregt
2022-12-14
Ik ben vandaag geslaagd voor mijn praktijk examen. De manier van les geven is super goed. Streng maar rechtvaardig. De sfeer in de auto is gezellig. Zeker een aanrader ! 😊
Dorinda vd meer
Dorinda vd meer
2022-12-08
Hele fijne ervaring gehad met rijschool Rembrandt. Hele lieve geduldige man, hij doet er alles aan om zijn leerlingen in 1 keer te laten slagen!
Noa Van der meer
Noa Van der meer
2022-12-08
Vandaag voor de 1e keer geslaagd! Na een lange tijd eindelijk. Said is een hele fijne rijinstructeur die goed kan omgaan met mensen met faalangst. Ik heb 10 keer over mijn theorie gedaan en had 0 vertrouwen meer in mezelf! Na Corona en Theorie-examen kan ik eindelijk zeggen: GESLAAGD!! Said heel erg bedankt😘
Fouad EL Hamss
Fouad EL Hamss
2022-10-07
Roy Jaworski
Roy Jaworski
2022-10-07
Ik ben vandaag geslaagd voor me examen ! Top rijinstructeur hij geeft precies aan wat er verbeterd moet worden aan je. Lekker direct maar dat heb je ook nodig als leerling! Hij zorgt ervoor dat je in 1x goed voorbereid slaagt. Deze rijschool is 100% een aanrader!!!
Jay Gerners
Jay Gerners
2022-03-03
vandaag ben ik in 1x geslaagd voor mijn praktijkexamen door deze rijschool. Altijd gezellig in de auto maar wel streng en rechtvaardig op de fouten. Ik ben altijd tevreden geweest over de manier van begeleiden en lesgeven tot aan het examen. Zeker een aanrader
aymane boubes
aymane boubes
2022-02-09
Ik ben in 1x geslaagd door deze geweldige rijschool!!!! Rijinstructeur is streng maar wel rechtvaardig. Ik ben erg tevreden over de manier van begeleiding tot aan het examen. Ik raad iedereen aan om hier te gaan lessen.
Angira Gena
Angira Gena
2021-12-23
Ik kwam van een andere rijschool. Rembrandt legde mij de vaardigheden op een makkelijkere manier uit, waardoor ik in een keer geslaagd ben. Soms een beetje streng maar dat was ook wel nodig bij mij :) Professioneel en rechtvaardig. Zeker een aanrader!
Amine VDB
Amine VDB
2021-11-26
Ik heb de rijlessen echt leuk gevonden perfecte rijschool geduld streng maar ook rechtvaardig En daarom ben ik vandaag in een keer geslaagd. Ik raad verkeersschool Rembrandt zeker aan. Top rij school echt.

Veelgestelde vragen

We kunnen het ons goed voorstellen dat je best wat vragen hebt voordat je gaat rijlessen in Rijswijk. Lees hieronder de meest gestelde vragen.
Staat je vraag er niet bij? Neem dan even contact met ons op!

Bij onze rijschool in Rijswijk zijn we volledig gespecialiseerd in het aanbieden van autorijlessen.

Rijbewijzen die wij bieden
  • Automaat

  • Standaard rijbewijs B

Voor bijvoorbeeld aanhangwagen en motorrijbewijs kunnen wij je helaas niet helpen. Meld het als je graag rijles wilt voor automaat.

Bij onze rijschool Rijswijk haalt de gemiddelde leerling zijn rijbewijs binnen 6 maanden.

Onze proefles van 60 minuten is 100% gratis mocht je na de proefles besluiten om met ons verder te gaan lessen (in combinatie met een lespakket).

Bij onze rijschool is het volgen van lessen in de avonduren en op zaterdag geen enkel probleem.

Bij onze autorijschool in Rijswijk kun je ook betalen in termijnen.

Wij werken altijd met vaste rijinstructeurs.

Als cursist spreekt het voor zich dat je vertrouwen hebt in de expertise van de instructeur. Het zou zonde zijn wanneer deze vertrouwensband tijdens het leren autorijden plots zou worden verbroken door het toegekend krijgen van een andere instructeur. Dat is bij ons dan ook nooit het geval. Wij voorzien voor onze leerlingen dan ook altijd een vaste rijinstructeur voor de volledige lessenreeks.

Bij Verkeersschool Rembrandt heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een speciaal faalangst rijexamen. Veel mensen vrezen dat hun zenuwen de overhand zullen nemen tijdens het afrijden. Geldt dat ook voor jou? Dan is een faalangst examen voor jou de perfecte oplossing! Je ontdekt op deze pagina welke voordelen dit type rijexamen voor jou nu precies met zich meebrengt.

Wij passen onze rijlessen altijd aan, aan jouw gewenste tempo. Zo zorgen we dat je je helemaal comfortabel voelt achter het stuur.

Wij geven nooit op. Slaag je niet de eerste keer? Wees niet getreurd er is altijd een tweede kans. Wij weten zeker dat jij het kan, je rijbewijs halen. Onze studenten slagen altijd uiteindelijk mits ze gemotiveerd blijven.

Contant betalen is mogelijk. Alles in overleg.

Bij ons ben je verzekerd van slagen. Je betaalt nooit meer dan andere rijscholen.