Verkeersschool Rembrandt

Dé rijschool van Wateringen!

Op zoek naar een rijschool in Wateringen ?

Een rijschool in de buurt van je woonplaats, waar je flexibel en voor scherpe prijzen terecht kan voor rijlessen? Bij Verkeersschool Rembrandt ben je aan het juiste adres! Lees verder over alle mogelijkheden en voordelen van onze rijschool Wateringen
rijles pakket

Pakket 1

€1240 € 1165,-

Rijles pakket

Pakket 2

€1840 € 1759,-

Rijles pakket

Pakket 3

€2380 € 2290,-

Rijschool Wateringen

Als inwoner van Wateringen wil je natuurlijk wel graag in de buurt van je woonplaats rijlessen kunnen volgen. Daarnaast wil je er graag op kunnen vertrouwen dat je rijinstructeur over de benodigde certificaten en ervaring beschikt om jou uitstekend te kunnen helpen bij het spoedig halen van je felbegeerde autorijbewijs.

Bij Verkeersschool Rembrandt heb je altijd één vaste rijinstructeur die samen met jou een op maat gemaakt traject uitstippelt, van de eerste rijles tot het rijexamen. Als rijschool Wateringen vinden wij het niet alleen belangrijk dat je jezelf fijn en veilig voelt in de auto, maar ook dat je een hoge kans hebt om na je eerste rijexamen je rijbewijs al aan te kunnen vragen.

Vind jij dit ook belangrijk? Dan is Verkeersschool Rembrandt voor jou de perfecte rijschool!

rijschool den haag

Waarom onze rijschool Wateringen

De hierboven reeds aangehaalde voordelen zijn uiteraard niet de enige waar je op kan rekenen wanneer je er voor kiest om rijlessen te volgen bij onze rijschool Wateringen. Al onze cursisten kunnen dan ook steeds rekenen op de volgende, extra voordelen:

rijschool den haag

Rijlespakketten die perfect bij jou passen

Als rijschool Wateringen begrijpen wij dat elke cursist anders is. Daarom kun je bij Verkeersschool Rembrandt kiezen uit één van de drie standaard pakketten, maar ook maatwerk behoort tot de mogelijkheden.

Onze standaard rijlespakketten bevatten respectievelijk 15, 21 of 30 lessen die elk 60 minuten duren. Bovenop het aantal lessen in je rijlespakket krijg je ook één gratis proefles. Afhankelijk van je eigen voorkeur, heb je tijdens al je lessen dezelfde rijinstructeur.

Daarnaast is onze rijschool in Wateringen flexibel wat betreft het inplannen van lessen. Zo kun je bij Verkeersschool Rembrandt ook in de avond en op zaterdag rijlessen volgen bij je eigen rijinstructeur.

Lage tarieven met mogelijkheid om in termijnen te betalen

Als rijschool Wateringen begrijpen wij dat het volgen van rijlessen vaak behoorlijk prijzig is. Daarom hebben wij ervoor gekozen om de prijzen van onze rijlespakketten zo laag mogelijk te houden.

Heb je naast je rijlespakket nog wat extra rijlessen nodig? Ook dan ben je bij onze rijschool Wateringen verzekerd van eerlijke, lage tarieven. Zo zorgen we er samen met jou voor dat het behalen van je rijbewijs niet onnodig duur wordt.

Bij rijschool Wateringen is het daarnaast altijd mogelijk om je rijlessen in termijnen te betalen.

rijschool den haag

Gratis proefles aanvragen

De keuze die je maakt voor een bepaalde rijschool is altijd een beetje spannend. Je wil er namelijk wel echt zeker van zijn dat je kan rekenen op echt professionele en ervaren instructeurs. Wij vinden het als rijschool Wateringen belangrijk dat we iedereen die bij ons rijlessen volgt een echt goed en vertrouwd gevoel kunnen geven.

Omwille van deze reden kan iedereen bij ons een gratis proefles aanvragen. Op deze manier kan je jezelf overtuigen om jouw rijlessen te volgen bij onze ervaren en uitnodigende rijschool!

Neem contact met ons op!

Wij hebben momenteel geen wachttijden. Vraag dus snel je gratis proefles aan!

Veelgestelde vragen

We kunnen het ons goed voorstellen dat je best wat vragen hebt voordat je gaat rijlessen in Wateringen. Lees hieronder de meest gestelde vragen.
Staat je vraag er niet bij? Neem dan even contact met ons op!

Bij onze rijschool in Wateringen zijn we volledig gespecialiseerd in het aanbieden van autorijlessen.

Bij Verkeersschool Rembrandt heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een speciaal faalangst rijexamen. Veel mensen vrezen dat hun zenuwen de overhand zullen nemen tijdens het afrijden. Geldt dat ook voor jou? Dan is een faalangst examen voor jou de perfecte oplossing! Je ontdekt op deze pagina welke voordelen dit type rijexamen voor jou nu precies met zich meebrengt.

Bij onze rijschool Wateringen haalt de gemiddelde leerling zijn rijbewijs binnen 5 maanden.

Onze proefles van 60 minuten is 100% gratis mocht je na de proefles besluiten om met ons verder te gaan lessen (in combinatie met een lespakket)

Bij onze rijschool is het volgen van lessen in de avonduren en op zaterdag geen enkel probleem.

Bij onze autorijschool in Wateringen kun je ook betalen in termijnen.

Wij werken altijd met vaste rijinstructeurs Als cursist spreekt het voor zich dat je vertrouwen moet hebben in de expertise van de rijinstructeur. Het zou zonde zijn wanneer deze vertrouwensband tijdens het leren autorijden plots zou worden verbroken door het toegekend krijgen van een andere rijinstructeur. Dat is bij ons dan ook nooit het geval. Wij voorzien voor onze leerlingen dan ook altijd een vaste rijinstructeur voor de volledige lessenreeks.

Wij passen onze rijlessen altijd aan, aan jouw gewenste tempo. Zo zorgen we dat je je helemaal comfortabel voelt achter het stuur.