Rijschool in Wateringen

Als inwoner van Wateringen wil je natuurlijk wel graag in de buurt van je woonplaats rijlessen kunnen volgen. Daarnaast wil je er graag op kunnen vertrouwen dat je rijinstructeur over de benodigde certificaten en ervaring beschikt om jou uitstekend te kunnen helpen bij het spoedig halen van je felbegeerde autorijbewijs. Bij Verkeersschool Rembrandt heb je altijd één vaste rijinstructeur die samen met jou een op maat gemaakt traject uitstippelt, van de eerste rijles tot het rijexamen. Als rijschool Wateringen vinden wij het niet alleen belangrijk dat je jezelf fijn en veilig voelt in de auto, maar ook dat je een hoge kans hebt om na je eerste rijexamen je rijbewijs al aan te kunnen vragen. Vind jij dit ook belangrijk? Dan is Verkeersschool Rembrandt voor jou de perfecte rijschool!

Kennismaken tijdens een gratis proefles

De eerste rijles is vaak een spannende aangelegenheid. Verkeersschool Rembrandt is één van de enige rijscholen in Wateringen die cursisten een gratis proefles aanbiedt. Tijdens deze proefles krijg niet alleen de kans om kennis te maken met je rijinstructeur en voor het eerst in een auto te rijden, ook zal er worden geluisterd naar jouw persoonlijke wensen voor het verdere traject. Zoek je bijvoorbeeld een rijschool in Wateringen waarbij een spoedtraject tot de mogelijkheden behoort? Ook dan kun je bij Verkeersschool Rembrandt terecht!

Rijlespakketten die perfect bij jou passen

Als rijschool Wateringen begrijpen wij dat elke cursist anders is. Daarom kun je bij Verkeersschool Rembrandt kiezen uit één van de drie standaard pakketten, maar ook maatwerk behoort tot de mogelijkheden. Onze standaard rijlespakketten bevatten respectievelijk 15, 20 of 30 lessen die elk 60 minuten duren. Bovenop het aantal lessen in je rijlespakket krijg je ook één gratis proefles. Afhankelijk van je eigen voorkeur, heb je tijdens al je lessen dezelfde rijinstructeur. Daarnaast is onze rijschool in Wateringen flexibel wat betreft het inplannen van lessen. Zo kun je bij Verkeersschool Rembrandt ook in de avond en op zaterdag rijlessen volgen bij je eigen rijinstructeur.

Lage tarieven met mogelijkheid om in termijnen te betalen

Als rijschool Wateringen begrijpen wij dat het volgen van rijlessen vaak behoorlijk prijzig is. Daarom hebben wij ervoor gekozen om de prijzen van onze rijlespakketten zo laag mogelijk te houden. Heb je naast je rijlespakket nog wat extra rijlessen nodig? Ook dan ben je bij onze rijschool Wateringen verzekerd van eerlijke, lage tarieven. Zo zorgen we er samen met jou voor dat het behalen van je rijbewijs niet onnodig duur wordt. Bij rijschool Wateringen is het daarnaast altijd mogelijk om je rijlessen in termijnen te betalen.

Wachttijden?

We hebben momenteel geen wachttijden. Wil je binnen 2, 4 of zes weken je rijbewijs halen? Dat kan met onze spoedcursus. Meld je snel aan voor een proefles.

Pakket 1

 • 10 lessen van 60 minuten
 • CBR Praktijkexamen
 • Vaste rijinstructeur
 • Gratis proefles t.w.v €40,-
 • Gratis online theorie t.w.v. €59,-

€829 € 740,-

DIRECT INSCHRIJVEN

Pakket 2

 • 20 lessen van 60 minuten
 • CBR Praktijkexamen
 • Vaste rijinstructeur
 • Gratis proefles t.w.v €40,-
 • Gratis online theorie t.w.v. €59,-

€1279 € 1180,-

DIRECT INSCHRIJVEN

Pakket 3

 • 30 lessen van 60 minuten
 • CBR Praktijkexamen
 • Vaste rijinstructeur
 • Gratis proefles t.w.v €40,-
 • Gratis online theorie t.w.v. €59,-

€1729 € 1620,-

DIRECT INSCHRIJVEN

Deze prijzen zijn geldig vanaf 10 oktober 2021

Veelgestelde vragen over onze autorijschool in Wateringen

We kunnen het ons goed voorstellen dat je best wat vragen hebt voordat je gaat rijlessen in Wateringen. Lees hieronder veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan even contact met ons op!

Bij onze rijschool in Wateringen zijn we volledig gespecialiseerd in het aanbieden van autorijlessen.

Wanneer je bij onze rijschool in Wateringen besluit een gratis proefles te nemen, wordt het duidelijker hoeveel rijlessen jij nodig hebt om je rijbewijs te behalen. De rij instructeur zal dan een advies op maat geven.

Bij onze autorijschool in Wateringen kijken we eerst naar je inzicht en aanleg en bepalen zo hoeveel lessen je ongeveer nodig zult hebben. Hierna zal je op je eigen tempo je rijbewijs kunnen behalen. Wij zorgen altijd voor een persoonlijke aanpak.

In de onderstaande tabel geven wij alvast een indicatie op basis van het type leerling.

Type leerlingUitvoeringAantal lessen
Hele vlotte leerlingNa de uitleg van je instructeur voer je de opdracht na 1/2 keer perfect uit.10-20 lessen
Vlotte leerlingNa de uitleg van je instructeur voer je de opdracht na 3 keer goed uit.20-30 lessen
Gemiddelde leerlingNa de uitleg van je instructeur voer je de opdracht na 3 keer redelijk uit.25-40 lessen
Matige leerlingNa de uitleg van je instructeur voer je de opdracht na 6 keer redelijk uit.35-50 lessen
Trage leerlingNa de uitleg van je instructeur voer je de opdracht na meer dan 8 keer redelijk uit.50+ lessen

Je mag vanaf 16,5 jaar beginnen met rijlessen voor je autorijbewijs. Ook mag je dan een tussentijdse toets afleggen. Vanaf 17 jaar mag je praktijkexamen doen.

Tot 18 jaar moet je onder begeleiding rijden met een coach. Je moet dan ten alle tijden, naast je rijbewijs, een begeleiderspas bij je dragen.

Om werkende mensen ook de mogelijkheid te bieden om rijlessen te volgen, biedt onze rijschool Wateringen ook lessen op Zaterdag aan.

Onze proefles van 90 minuten is 100% gratis mits je besluit een pakket bij ons af te nemen.

Wij passen onze rijlessen altijd aan, aan jouw gewenste tempo. Zo zorgen we dat je je helemaal comfortabel voelt achter het stuur.

Met een spoedcursus zou je binnen 4 weken je rijbewijs kunnen halen. Gemiddeld duurt het 5 maanden om je rijbewijs te halen.

Bij onze autorijschool in Wateringen is het ook mogelijk om in termijnen te betalen.

Wij werken altijd met vaste rij-instructeurs Als cursist spreekt het voor zich dat je vertrouwen moet hebben in de expertise van de rijinstructeur. Het zou zonde zijn wanneer deze vertrouwensband tijdens het leren autorijden plots zou worden verbroken door het toegekend krijgen van een andere rijinstructeur. Dat is bij ons dan ook nooit het geval. Wij voorzien voor onze leerlingen dan ook altijd een vaste rijinstructeur voor de volledige lessenreeks.

Bij Verkeersschool Rembrandt heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een speciaal faalangst rijexamen. Veel mensen vrezen dat hun zenuwen de overhand zullen nemen tijdens het afrijden. Geldt dat ook voor jou? Dan is een faalangst examen voor jou de perfecte oplossing! Je ontdekt op deze pagina welke voordelen dit type rijexamen voor jou nu precies met zich meebrengt.