Verkeersschool Rembrandt

Opfriscursus autorijden

Even opfrissen?

Als je het lastig vindt om na een langere tijd niet gereden te hebben in de auto te stappen ben je niet alleen. Naar schatting vermijden een half miljoen Nederlanders met rijbewijs in deze situatie de snelweg en het verkeer in het algemeen. Ook hebben zij moeite met het toepassen van de verkeersregels. Wij willen voorkomen dat het rijden met de auto helemaal word vermeden. Daarom bieden wij een opfriscursus autorijden aan zodat het je het autorijden helemaal weer onder de knie krijgt.
opfriscursus
Wij helpen je weer de weg op!

Door de stappen door te nemen die je in je rijlessen hebt gehad, ziet de instructeur waar we je kunnen helpen. Hierop wordt een traject samengesteld, afhankelijk van het niveau. Onze professionele rij-instructeurs zorgen ervoor dat je weer zelfstandig de weg op durft. Met de juiste technieken tijdens de opfriscursus ga je weer vol vertrouwen achter het stuur. Wij behandelen tijdens de les onder andere het autorijden op de snelweg,

 
 
Waarom een opfriscursus?

Heb je je rijbewijs gehaald maar heb je al een enige tijd niet gereden? Merk je bijvoorbeeld dat parkeren moeite kost? Ben je bang bent om in het verkeer op de snelweg te rijden? Voel je je hierdoor onzeker in het verkeer, en zou je hier graag hulp bij willen krijgen? Dan is de opfriscursus autorijden bij Verkeersschool Rembrandt een uitkomst! Neem rijlessen en stuur zelfstandig jezelf weer het verkeer door.

Wij zorgen ervoor dat je weer met actuele verkeerskennis helemaal up-to-date bent, en met plezier en vertrouwen in de auto stapt. Wij helpen je rijangst overwinnen. Door de hulp van de vakbekwame rijinstructeur kom je weer over je angst heen.

opfriscursus autorijden
rijschool den haag

Wanneer is een opfriscursus autorijden iets voor jou?

Na het lezen van dit artikel zal je je misschien afvragen of je misschien een opfriscursus autorijden nodig hebt. Lees hier onder de punten waaraan een kandidaat kan voldoen om in aanmerking te komen voor een opfriscursus rijles.

 1. Als parkeren moeite kost en/of lastig vindt
 2. Wanneer je je onzeker voelt als je in de auto stapt
 3. Als je denkt dat je rijangst hebt achter het stuur
 4. Als je twijfelt of je de verkeersregels nog wee
 5. Als het te lang geleden is dat je gereden hebt en/of je rijbewijs hebt gehaald.

  Wat houdt de cursus in?

  Tijdens de opfriscursus werk je aan de volgende onderdelen, mocht je daar moeite mee hebben achter het stuur

  • Kruispunten, afslaan en rotondes;
  • Bijzondere verrichtingen zoals vakparkeren, fileparkeren, hellingproef en bocht achteruit;
  • In- en uitvoegen op de snelweg;
  • Juiste technieken in het kijkgedrag;
  • Theoretische kennis;
  • Verkeersregels;
  rijschool

  Ontdek waarom een opfriscursus iets voor jou is!

  Wil je meer informatie over de opfriscursus, of wil je een proefles inplannen? Neem dan contact met ons op! Na de proefles weet je waarom een opfriscursus in jouw situatie handig kan zijn.

  Schrijf je nu in!

  Wij hebben momenteel geen wachttijden. Vraag dus snel je gratis proefles aan!

  verkeersschool rembrandt

  Hoeveel rijlessen je nodig hebt als je je onzeker voelt over je rijvaardigheid, hangt er van af hoe snel je dit oppakt. Wij als rijschool willen er voor zorgen dat je je rijangst overstijgt en je tijdens het autorijden weer veilig voelt.

  opfriscursus rijschool

  Er word ten alle tijden rekening gehouden met je persoonlijke wensen met betrekking tot de lessen en de opfriscursus. Durven moeite te doen om je rijangst tijdens de cursus te overwinnen is noodzakelijk om het aantal rijlessen te beperken. Veilig deelnemen in het verkeer is wat onze rijschool belangrijk vind!

  Wil jij je rijangst overwinnen? Na de opfriscursus kan je weer zonder moeite autorijden.

  rijschool